Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 128
Hier is pagina 128 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ar mand
à
Fe
, /
MANDARIJN EN
KOKOS, MMM...
f
Mandarijn-panna cotta met kokos
@ CA. 15 MINUTEN + 4 UUR KOELEN €} NAGERECHT 23 VOOR 4 PERSONEN Ÿ? GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
uit. Neem de pan van de
voedingswaarde
+ 4 blaadjes gelatine
1. Week de gelatine in koud
warmtebron en roër de gelatine
per persoon
water, Verwarm intussen de
«200 ml slagroom
met een garde door de room.
355 kcal, vet 30 q
« 250 ml kokosmelk
slagroom met de kokosmelk
Spoel de glaasjes om met koud
(waarvan verzadigd 23 9),
+40 q suiker
en suiker in een steelpan.
water, giet de room erin en laat
koolhydraten 17 g, eiwit 4 g,
*3 mandarijnen
2. Rasp l eetlepel van de
minimaal 4 uur opstijven in de
vezels 2 g, zout Ol g
» 50 g kokosrasp
mandarlinenschil en pers
koelkast. 4. Verwijder de schil
van de overige mandarijnen en
1 mandarijn uit. Voeg de rasp,
* 4 kleine glaasjes
het sap en de helft van de
snijd in kleine blokjes. Garneer de
Sean de
om naar het
kokos toe aan de kokosroom.
panna cotta met de mandarijn
recept te gaan
SRE
3, Knijp de gelatineblaadies
en de overige kokos.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG