Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 128




Hier is pagina 128 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ar mand

à

Fe

, /

MANDARIJN EN

KOKOS, MMM...

f

Mandarijn-panna cotta met kokos

@ CA. 15 MINUTEN + 4 UUR KOELEN €} NAGERECHT 23 VOOR 4 PERSONEN Ÿ? GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

uit. Neem de pan van de

voedingswaarde

+ 4 blaadjes gelatine

1. Week de gelatine in koud

warmtebron en roër de gelatine

per persoon

water, Verwarm intussen de

«200 ml slagroom

met een garde door de room.

355 kcal, vet 30 q

« 250 ml kokosmelk

slagroom met de kokosmelk

Spoel de glaasjes om met koud

(waarvan verzadigd 23 9),

+40 q suiker

en suiker in een steelpan.

water, giet de room erin en laat

koolhydraten 17 g, eiwit 4 g,

*3 mandarijnen

2. Rasp l eetlepel van de

minimaal 4 uur opstijven in de

vezels 2 g, zout Ol g

» 50 g kokosrasp

mandarlinenschil en pers

koelkast. 4. Verwijder de schil

van de overige mandarijnen en

1 mandarijn uit. Voeg de rasp,

* 4 kleine glaasjes

het sap en de helft van de

snijd in kleine blokjes. Garneer de

Sean de

om naar het

kokos toe aan de kokosroom.

panna cotta met de mandarijn

recept te gaan

SRE

3, Knijp de gelatineblaadies

en de overige kokos.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG