Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 128


Hier is pagina 128 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 128 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 128

ar mand à Fe , / MANDARIJN EN KOKOS, MMM... f Mandarijn-panna cotta met kokos @ CA. 15 MINUTEN + 4 UUR KOELEN €} NAGERECHT 23 VOOR 4 PERSONEN Ÿ? GEMIDDELD INGREDIËNTEN BEREIDEN uit. Neem de pan van de voedingswaarde + 4 blaadjes gelatine 1. Week de gelatine in koud warmtebron en roër de gelatine per persoon water, Verwarm intussen de «200 ml slagroom met een garde door de room. 355 kcal, vet 30 q « 250 ml kokosmelk slagroom met de kokosmelk Spoel de glaasjes om met koud (waarvan verzadigd 23 9), +40 q suiker en suiker in een steelpan. water, giet de room erin en laat koolhydraten 17 g, eiwit 4 g, *3 mandarijnen 2. Rasp l eetlepel van de minimaal 4 uur opstijven in de vezels 2 g, zout Ol g » 50 g kokosrasp mandarlinenschil en pers koelkast. 4. Verwijder de schil van de overige mandarijnen en 1 mandarijn uit. Voeg de rasp, * 4 kleine glaasjes het sap en de helft van de snijd in kleine blokjes. Garneer de Sean de om naar het kokos toe aan de kokosroom. panna cotta met de mandarijn recept te gaan SRE 3, Knijp de gelatineblaadies en de overige kokos. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 128