Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gevulde pompoen
met hoisin-gehakt
® cA.30 MINUTEN
© HOOFDGERECHT
STAAT LEUK OP TAFEL
Æ VOOR 4 PERSONEN
© eenvounic
EN IS OOK NOG EENS
N30Z13S 13H ıın
SUPERLEKKER!
INGREDIENTEN
.1K
ine oranje pomr
77
so
jst
«Ic
zonn
ebloe
oc
of arachideol
ui, gesnipperd
«2teen
5 knoflook, fijr
eha
-1 rode pe
r, zonder
adje
in stukjes
at
TE
og h
al
om-half ge
kt
A ‘
« \ theel, tor
tenpuree
EN
«À
«dà
Is
tl. hoisinsaus of ketjap m
is
>
fa
2e
tl
samzaad
N
es
Dame
« 1 bosje lente-/l
in fijne ri
« bakplaat of ovenschaal, ingev
-
%
BEREIDEN
23
Q
1. Ve
arm de oven vc
pp 200%
Snijd
au
jop een d
e
horizontaal
u‘
TAR
er
—®
zT
de pomg
LR.
ren
hep dep
en eruit. Leg
Fa
de pompo
en met het snif
ak op de
laat
ke
o
fin
je ox
nschaal en bak in
de
inc
O minuten
ar. Kook
2. Verhit intu:
n de olie en fruit
hierin de ui in 5 rr
sten glazig. Voeg
de
of
en bak
n rode peper
1 minuut mee. Voec
et
ehakt to
bak het ol
een hoge stand rul. Voeg de
to
2 eetle
els
puree, hoisinsaus e
ater toe en
het
hakt no
n
paar minu
en pruttelen op een lag
n
stand. 3.
oc
te
het ss
amzaad in @
droc
he
koel
an
nt
d apart
Ne:
de pompoen uit
wen en keer
pn
om op een schaal. Schep de b
door
pn vul ©
pomp
ree
het gehak
à
Bestrooi met he
amz:
d en ser
met de rijst
voedingswaarde per persoon
595 kcal, vet 27 g (w
aarvan verzadigd
) g}, koolhydrate
5
9
t3lg,
vezels 4 g
ut 06 g
130 g groente p.p.
Ce
N
51
N
Nn
x
N
I
8
FERN
SE
mn
AN
x
EA
recept te gaan
TRS
en
Ir)
N
277
SD
A
ESS
Boodschappen |
45)