Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kah
Kip congee
® ca. 25 MINUTEN ©) HOOFD- OF LUNCHGERECHT ZA VOOR 4 PERSONEN {Ì GEMIDDELD
INGREDIENTEN
« sap van Ì limoen
de rijst en suiker toe en
kommen. Voeg de kipstukjes
» 21 kippenbouillon
* 4 eetl, gebakken uitjes
kook circa 8 minuten,
toe en garneer met de rest
2 kipfilets
(bakje)
tot de rijst gaar is, Roer
van de bosui en gebakken
+ lui, gesnipperd
regelmatig om het
uitjes.
» 2 teentjes knoflook,
zetmeel van de rijst los
geperst
BEREIDEN
te maken. Trek intussen
voedingswaarde per persoon
+200 g snelkookrijst
1. Breng de bouillon aan
de kipfilets met 2 vorken
355 kcal, vet 6 g (waarvan
»leetl. suiker
de kook. Voeg de kip,
uit elkaar in slierten.
verzadigd 2 g), koolhydraten
*3lente-
uien knoflook toe en
uitjes,
3. Voeg het witte deel
52 g, eiwit 22 g, vezels 4 g.
in ringetjes
kook circa 10 minuten,
van de bosui, de rode
zout 48 q
«1 rode peper,
tot de kip gaar is, Neem
peper, taugé en het
fijngehakt
de kip uit de pan en
limoensap toe aan de
RE]| scan de ar-
500 q taugé,
kook de bouillon nog 10
soep. Kook 1 minuut
=
om naar het
recept te gaan
gewassen en gedroogd
minuten langer. 2. Voeg
Verdeel de soep over
er -
2
„>
>
+
x
ad
€
re x
>
LA
V
#,
4
À
SpA
2
m.
&
2 v
L
'OKINSPIRATIE
\
a
10)
JV
OR ELKE DA