Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 46 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 46

Salade van geroosterde pompoen met sugarsnaps en plndadressing _ — © cA.30 MINUTEN Ó HOOFDGERECHT ZA VOOR4PERSONEN {2 GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS ©) SLANK INGREDIENTEN + leetl. ketjap de pompoen hiermee. doo; kaar in een » 1 flespompoen, »Itheel.sambal Rooster de pompoen schaal. Garneer met de in dunne plakken «Itheel. honing of hoog in de oven in circa kroepoek en seroendeng, » leetl. zonnebloemolie gembersiroop 20 minuten goudbruin, Meng de ingrediënten «leetl. ketjap manis « 2 eetl. zonnebloemolie pas tussendoor op voor voor de dressing door + 150 g sugarsnaps he rbranden van de elkaar en serveer apart „100 g taugé, « bakplaat, ingevet ketjap. 2. Blancheer bij de salade. gewassen en gedroogd ntussen de sugarsnaps -+ 75 g cassavekroepoek, en tau seconden voedingswaarde grof verkruimeld BEREIDEN koke er met per persoon 6 eetl. seroendeng 1 Verwarm de oven gi f. Spoel 340 kcal, vor 229 voor de dressing: voor op 220°C. Leg de on ar koud water en (waarvan verzadigd 7 9), h «sap van % citroen plakken pompoe de laat kken.3. Meng koolhydraten 27 g, eiwit + eetl, pindakaas met bakplaat. Klop de olie los de taugé, sugarsnaps en 6g, vezels 5g, zout 09 qg stukjes noot met de ketjap en bestrijk lauwwarme pompoen 285 g groente p.p. 2 a el Fr. LE > ae € & < ge &. 2} ke À 4 bn de QR-code om naar het th, wi recept te gaan À B le Pi INSPIRATIE en 48 ) KOOKI ELKE £

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 46