Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tt
ni
1H
G
re
ij
he
Dj
Rt
N
N
1
\
LA
es
6
aM
«y
1
F
A
Tie
u
ys
(SCIE
fire
+
gen
N
re
4,8
7
En
w
%
—
Se
:
SR
#,
x
M
ve
-
4.
6
N Lt
bg
à
ge
Ce
À 4
|
KLAAR IN
15
Eierbloemsoep
MINUTEN
® ca.IS MINUTEN
BEREIDEN
u
1. Breng de bouillon aan de kook.
>
Ö HooFp-or
LUNCHGERECHT
Voeg de wortel toe en kook 5 minuten,
tot de wortel gaar is. Voeg de mais en
& VOOR 4 PERSONEN
garnalen toe en kook 3 minuten, tot
%@ GEMIDDELD
de garnalen gaar zijn. Voeg de
F3 vis
doperwten toe. 2. Klop intussen
de eieren los. Giet dit eimengsel
4
vervolgens langzaam in de bouillon
terwijl je met eetstokjes of een vork
€
INGREDIENTEN
voorzichtig de soep naar een kant
N.
«15 1 kippen- of visbouillon
ronddraait totdat het ei in dunne
« 2 wortels, in dunne plakjes
sliertjes stolt 3, Giet de soep in
«1 blik mais
kommen en bestrooi met de bosui.
+200 g grote garnalen
+200 g diepvriesdoperwten
voedingswaarde per persoon
,
+3eieren
265 kcal, vet 10 9 (waarvan verzadigd
+ 2 lente-/bosuitjes,
3 g), koolhydraten 23 9, eiwit 20 g,
5
in dunne ringetjes
vezels S g, zout 39. g
135 g groente p.p.
em naar het
Scan de QR-code
L'
recept te gaan
B
ET ER,
EN
Boodschappen /
12020
7
nn)