Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 83


Hier is pagina 83 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 83 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 83

1 4 + en F. 13 LAN A © A AN LU FER x IN Balinese eieren met nasi Oosterse linzenschotel met eieren BEREIDEN BEREIDEN © CA. 30 MINUTEN © cA. 30 MINUTEN Ò HOOFDGERECHT 1. Kook de rijst en laat Ö HOOFDGERECHT 1. Kook de linzen volgens afkoelen. Kook de eieren LA VOOR 4 PERSONEN & VOOR 4 PERSONEN de aanwijzingen op de in circa 8 minuten hard. verpakking. 2. Meng Q GEMIDDELD Q GEMIDDELD de kardemom met de Spoel er koud water over ® ZONDER VLEES OF VIS en pel ze. 2. Verhit de olie ® ZONDER VLEES OF vis kruidnagel, komijn en in een wok en bak hierin de kurkuma. 3. Pureer de eieren rondom lichtbruin. knoflook, gember, rode INGREDIËNTEN INGREDIËNTEN Schep de eieren uit de per, ui en een snuf «250 g rijst wok. Giet de olie uit de «500 g linzen zout tot een pasta. Verhit „Beieren wok en bewaar. Voeg weer «1 theel. kardemompoeder de olie in een hapjespan +100 mi zonnebloem- 2 cetlepels van de olie toe « mespunt kruidnagelpoede: en bak hierin de pasta of arachideolie aan de wok en fruit hierin «1theel. komijnpoeder circa 2 minuten, Voeg het + 4 sjalotjes of 1 ui, de sjalotjes en knoflook. *1 theel, kurkuma specerijenmengsel en de gesnipperd 3. Voeg de tomatenblokjes «4 teentjes knoflook, gepeld tornaten met sap toe en «2 teentjes knoflook, met sap, de chilisaus en en gehalveerd stoof 5 minuten. 4, Giet fijngehakt ketjap toe en verwarm - 30 g verse gember, geschild de gare linzen af. Schep «1 blik (400 9} mee. Leg de eieren erin «2 rode pepers, zonder ze door het tomaten- tornatenblokjes en stoof zachtjes 10-12 zaadjes, in stukken mengsel. Maak 4 kuiltjes in «4 eetl, zoete chilisaus minuten. 4, Bak intussen «1 ui, grof gesnipperd de linzenschotel en breek «4 eetl. ketjap manis de rijst met de boemboe in «3 eetl. zonnebloem- daarin de eieren. Leg een « kuipje (100 g) boemboe de rest van de olie. Serveer of arachideolie deksel op de pan en laat de voor nasi goreng met de eieren en bestrooi «1 blik (400 9) gepelde eieren in circa 6 minuten «100 g seroendeng (potje) met de seroendeng, tomaten stollen. Bestrooi met de «handje koriander, koriander en bosui, … 4 eieren koriander. fijngehakt «2 eetl. koriander, gehakt « 2 lente-/bosuitjes, Tip voedingswaarde per stuk in ringetjes Vervang de rijst door 590 kcal, vet 17 g eiermie. (waarvan verzadigd 4 g), Scan de QR-code em naar het koolhydraten 61 g, eiwit voedingswaarde per recept te gaan 35 g, vezels 24 g, zout 0,5 q Scan de QR-code om naar het persoon 100 g groente p.p. recept te gaan 825 kcal, vet 48 q (waarvan verzadigd 16 9), koolhydraten 71 g, eiwit MEER WETEN 25 g, vezels 2 g, zout 1,3 g 100 g groente p.p. volg ons op: 000 CRETE LS 12020

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 83