Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
4
+
en
F.
13 LAN
A
©
A
AN
LU
FER
x
IN
Balinese eieren met nasi
Oosterse linzenschotel met eieren
BEREIDEN
BEREIDEN
© CA. 30 MINUTEN
© cA. 30 MINUTEN
Ò HOOFDGERECHT
1. Kook de rijst en laat
Ö HOOFDGERECHT
1. Kook de linzen volgens
afkoelen. Kook de eieren
LA VOOR 4 PERSONEN
& VOOR 4 PERSONEN
de aanwijzingen op de
in circa 8 minuten hard.
verpakking. 2. Meng
Q GEMIDDELD
Q GEMIDDELD
de kardemom met de
Spoel er koud water over
® ZONDER VLEES OF VIS
en pel ze. 2. Verhit de olie
® ZONDER VLEES OF vis
kruidnagel, komijn en
in een wok en bak hierin de
kurkuma. 3. Pureer de
eieren rondom lichtbruin.
knoflook, gember, rode
INGREDIËNTEN
INGREDIËNTEN
Schep de eieren uit de
per, ui en een snuf
«250 g rijst
wok. Giet de olie uit de
«500 g linzen
zout tot een pasta. Verhit
„Beieren
wok en bewaar. Voeg weer
«1 theel. kardemompoeder
de olie in een hapjespan
+100 mi zonnebloem-
2 cetlepels van de olie toe
« mespunt kruidnagelpoede:
en bak hierin de pasta
of arachideolie
aan de wok en fruit hierin
«1theel. komijnpoeder
circa 2 minuten, Voeg het
+ 4 sjalotjes of 1 ui,
de sjalotjes en knoflook.
*1 theel, kurkuma
specerijenmengsel en de
gesnipperd
3. Voeg de tomatenblokjes
«4 teentjes knoflook, gepeld
tornaten met sap toe en
«2 teentjes knoflook,
met sap, de chilisaus en
en gehalveerd
stoof 5 minuten. 4, Giet
fijngehakt
ketjap toe en verwarm
- 30 g verse gember, geschild
de gare linzen af. Schep
«1 blik (400 9}
mee. Leg de eieren erin
«2 rode pepers, zonder
ze door het tomaten-
tornatenblokjes
en stoof zachtjes 10-12
zaadjes, in stukken
mengsel. Maak 4 kuiltjes in
«4 eetl, zoete chilisaus
minuten. 4, Bak intussen
«1 ui, grof gesnipperd
de linzenschotel en breek
«4 eetl. ketjap manis
de rijst met de boemboe in
«3 eetl. zonnebloem-
daarin de eieren. Leg een
« kuipje (100 g) boemboe
de rest van de olie. Serveer
of arachideolie
deksel op de pan en laat de
voor nasi goreng
met de eieren en bestrooi
«1 blik (400 9) gepelde
eieren in circa 6 minuten
«100 g seroendeng (potje)
met de seroendeng,
tomaten
stollen. Bestrooi met de
«handje koriander,
koriander en bosui,
… 4 eieren
koriander.
fijngehakt
«2 eetl. koriander, gehakt
« 2 lente-/bosuitjes,
Tip
voedingswaarde per stuk
in ringetjes
Vervang de rijst door
590 kcal, vet 17 g
eiermie.
(waarvan verzadigd 4 g),
Scan de QR-code
em naar het
koolhydraten 61 g, eiwit
voedingswaarde per
recept te gaan
35 g, vezels 24 g, zout 0,5 q
Scan de QR-code
om naar het
persoon
100 g groente p.p.
recept te gaan
825 kcal, vet 48 q
(waarvan verzadigd 16 9),
koolhydraten 71 g, eiwit
MEER WETEN
25 g, vezels 2 g, zout 1,3 g
100 g groente p.p.
volg ons op:
000
CRETE LS
12020