Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 83 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 83
1 4 + en F. 13 LAN A © A AN LU FER x IN Balinese eieren met nasi Oosterse linzenschotel met eieren BEREIDEN BEREIDEN © CA. 30 MINUTEN © cA. 30 MINUTEN Ò HOOFDGERECHT 1. Kook de rijst en laat Ö HOOFDGERECHT 1. Kook de linzen volgens afkoelen. Kook de eieren LA VOOR 4 PERSONEN & VOOR 4 PERSONEN de aanwijzingen op de in circa 8 minuten hard. verpakking. 2. Meng Q GEMIDDELD Q GEMIDDELD de kardemom met de Spoel er koud water over ® ZONDER VLEES OF VIS en pel ze. 2. Verhit de olie ® ZONDER VLEES OF vis kruidnagel, komijn en in een wok en bak hierin de kurkuma. 3. Pureer de eieren rondom lichtbruin. knoflook, gember, rode INGREDIËNTEN INGREDIËNTEN Schep de eieren uit de per, ui en een snuf «250 g rijst wok. Giet de olie uit de «500 g linzen zout tot een pasta. Verhit „Beieren wok en bewaar. Voeg weer «1 theel. kardemompoeder de olie in een hapjespan +100 mi zonnebloem- 2 cetlepels van de olie toe « mespunt kruidnagelpoede: en bak hierin de pasta of arachideolie aan de wok en fruit hierin «1theel. komijnpoeder circa 2 minuten, Voeg het + 4 sjalotjes of 1 ui, de sjalotjes en knoflook. *1 theel, kurkuma specerijenmengsel en de gesnipperd 3. Voeg de tomatenblokjes «4 teentjes knoflook, gepeld tornaten met sap toe en «2 teentjes knoflook, met sap, de chilisaus en en gehalveerd stoof 5 minuten. 4, Giet fijngehakt ketjap toe en verwarm - 30 g verse gember, geschild de gare linzen af. Schep «1 blik (400 9} mee. Leg de eieren erin «2 rode pepers, zonder ze door het tomaten- tornatenblokjes en stoof zachtjes 10-12 zaadjes, in stukken mengsel. Maak 4 kuiltjes in «4 eetl, zoete chilisaus minuten. 4, Bak intussen «1 ui, grof gesnipperd de linzenschotel en breek «4 eetl. ketjap manis de rijst met de boemboe in «3 eetl. zonnebloem- daarin de eieren. Leg een « kuipje (100 g) boemboe de rest van de olie. Serveer of arachideolie deksel op de pan en laat de voor nasi goreng met de eieren en bestrooi «1 blik (400 9) gepelde eieren in circa 6 minuten «100 g seroendeng (potje) met de seroendeng, tomaten stollen. Bestrooi met de «handje koriander, koriander en bosui, … 4 eieren koriander. fijngehakt «2 eetl. koriander, gehakt « 2 lente-/bosuitjes, Tip voedingswaarde per stuk in ringetjes Vervang de rijst door 590 kcal, vet 17 g eiermie. (waarvan verzadigd 4 g), Scan de QR-code em naar het koolhydraten 61 g, eiwit voedingswaarde per recept te gaan 35 g, vezels 24 g, zout 0,5 q Scan de QR-code om naar het persoon 100 g groente p.p. recept te gaan 825 kcal, vet 48 q (waarvan verzadigd 16 9), koolhydraten 71 g, eiwit MEER WETEN 25 g, vezels 2 g, zout 1,3 g 100 g groente p.p. volg ons op: 000 CRETE LS 12020
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 83