Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

4

+

en

F.

13 LAN

A

©

A

AN

LU

FER

x

IN

Balinese eieren met nasi

Oosterse linzenschotel met eieren

BEREIDEN

BEREIDEN

© CA. 30 MINUTEN

© cA. 30 MINUTEN

Ò HOOFDGERECHT

1. Kook de rijst en laat

Ö HOOFDGERECHT

1. Kook de linzen volgens

afkoelen. Kook de eieren

LA VOOR 4 PERSONEN

& VOOR 4 PERSONEN

de aanwijzingen op de

in circa 8 minuten hard.

verpakking. 2. Meng

Q GEMIDDELD

Q GEMIDDELD

de kardemom met de

Spoel er koud water over

® ZONDER VLEES OF VIS

en pel ze. 2. Verhit de olie

® ZONDER VLEES OF vis

kruidnagel, komijn en

in een wok en bak hierin de

kurkuma. 3. Pureer de

eieren rondom lichtbruin.

knoflook, gember, rode

INGREDIËNTEN

INGREDIËNTEN

Schep de eieren uit de

per, ui en een snuf

«250 g rijst

wok. Giet de olie uit de

«500 g linzen

zout tot een pasta. Verhit

„Beieren

wok en bewaar. Voeg weer

«1 theel. kardemompoeder

de olie in een hapjespan

+100 mi zonnebloem-

2 cetlepels van de olie toe

« mespunt kruidnagelpoede:

en bak hierin de pasta

of arachideolie

aan de wok en fruit hierin

«1theel. komijnpoeder

circa 2 minuten, Voeg het

+ 4 sjalotjes of 1 ui,

de sjalotjes en knoflook.

*1 theel, kurkuma

specerijenmengsel en de

gesnipperd

3. Voeg de tomatenblokjes

«4 teentjes knoflook, gepeld

tornaten met sap toe en

«2 teentjes knoflook,

met sap, de chilisaus en

en gehalveerd

stoof 5 minuten. 4, Giet

fijngehakt

ketjap toe en verwarm

- 30 g verse gember, geschild

de gare linzen af. Schep

«1 blik (400 9}

mee. Leg de eieren erin

«2 rode pepers, zonder

ze door het tomaten-

tornatenblokjes

en stoof zachtjes 10-12

zaadjes, in stukken

mengsel. Maak 4 kuiltjes in

«4 eetl, zoete chilisaus

minuten. 4, Bak intussen

«1 ui, grof gesnipperd

de linzenschotel en breek

«4 eetl. ketjap manis

de rijst met de boemboe in

«3 eetl. zonnebloem-

daarin de eieren. Leg een

« kuipje (100 g) boemboe

de rest van de olie. Serveer

of arachideolie

deksel op de pan en laat de

voor nasi goreng

met de eieren en bestrooi

«1 blik (400 9) gepelde

eieren in circa 6 minuten

«100 g seroendeng (potje)

met de seroendeng,

tomaten

stollen. Bestrooi met de

«handje koriander,

koriander en bosui,

… 4 eieren

koriander.

fijngehakt

«2 eetl. koriander, gehakt

« 2 lente-/bosuitjes,

Tip

voedingswaarde per stuk

in ringetjes

Vervang de rijst door

590 kcal, vet 17 g

eiermie.

(waarvan verzadigd 4 g),

Scan de QR-code

em naar het

koolhydraten 61 g, eiwit

voedingswaarde per

recept te gaan

35 g, vezels 24 g, zout 0,5 q

Scan de QR-code

om naar het

persoon

100 g groente p.p.

recept te gaan

825 kcal, vet 48 q

(waarvan verzadigd 16 9),

koolhydraten 71 g, eiwit

MEER WETEN

25 g, vezels 2 g, zout 1,3 g

100 g groente p.p.

volg ons op:

000

CRETE LS

12020