Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 60 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 60
es arend + voorelke SOBANOEDELS x Sobanoedels zijn dunne { ’ Japanse noedels. Ze zijn net zo dik als spaghetti, worden Rr 5, gemaakt op basis van boekweitmeel en hebben een Noedelsalade met À lichte, nootachtige smaak. Sobanoedels zijn glutenvrij un gemalen en mango en worden vaak in soepen ET © CA. 20 MINUTEN „gebruikt, maar ze zijn ook À LUNCHGERECHT ur _ Superlekker in salades. fa & VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD ie, G us a INGREDIENTEN DN UE. + 300 g sobanoedels of eiernoedels + leetl vissaus 4 «2 eetl. sojasaus «2 limoenen «2 eetl. rietsuiker À - ca. 2 cm verse gember, geschild en geraspt Pa D «1 komkommer, in schuine plakken «1 paprika, in blokjes +” = «1 mango, in blokjes * 200 g roze garnalen Ge - « 2 eetl. pinda's, fijngehakt \ ser nn « handje munt, fijngehakt BEREIDEN 7 1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop een dressing van de vissaus, sojasaus, y het sap van 1 limoen, suiker en Bk gember. 2. Giet de noedels af en spoel ze kort onder koud water, Verdeel 4 de noedels, komkommer, paprika en mango over een schaal. 3. Leg de A, mi N 2 garnalen erop en bestrooi met de pinda’s en munt. Besprenkel de salade | à met de dressing. Snijd de andere , N limoen in partjes en serveer erbij Æ. voedingswaarde per persoon WW? à L a 445 kcal, vet 5 g (waarvan verzadigd 19), koolhydraten 74 g, eiwit 22 g, - vezels 6 g, zout 3,6 g 135 g groente p.p. Pe Ei om naar het Scan de QR-code recept te gaan >) KOOKINSPIRATIE 7 VOOR ELKE DAG kh
Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 60