Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

es arend

+

voorelke

SOBANOEDELS

x

Sobanoedels zijn dunne

{



Japanse noedels. Ze zijn net

zo dik als spaghetti, worden

Rr

5,

gemaakt op basis van

boekweitmeel en hebben een

Noedelsalade met

À

lichte, nootachtige smaak.

Sobanoedels zijn glutenvrij

un

gemalen en mango

en worden vaak in soepen

ET

© CA. 20 MINUTEN

„gebruikt, maar ze zijn ook

À LUNCHGERECHT

ur

_ Superlekker in salades.

fa

& VOOR 4 PERSONEN

Q GEMIDDELD

ie,

G us

a

INGREDIENTEN

DN

UE.

+ 300 g sobanoedels of eiernoedels

+ leetl vissaus

4

«2 eetl. sojasaus

«2 limoenen

«2 eetl. rietsuiker

À

- ca. 2 cm verse gember,

geschild en geraspt

Pa

D

«1 komkommer, in schuine plakken

«1 paprika, in blokjes

+”

=

«1 mango, in blokjes

* 200 g roze garnalen

Ge

-

« 2 eetl. pinda's, fijngehakt

\

ser

nn

« handje munt, fijngehakt

BEREIDEN

7

1. Bereid de noedels volgens de

aanwijzingen op de verpakking. Klop

een dressing van de vissaus, sojasaus,

y

het sap van 1 limoen, suiker en

Bk

gember. 2. Giet de noedels af en spoel

ze kort onder koud water, Verdeel

4

de noedels, komkommer, paprika

en mango over een schaal. 3. Leg de

A,

mi

N

2

garnalen erop en bestrooi met de

pinda’s en munt. Besprenkel de salade

| à

met de dressing. Snijd de andere

, N

limoen in partjes en serveer erbij

Æ.

voedingswaarde per persoon

WW?

à

L

a

445 kcal, vet 5 g (waarvan verzadigd

19), koolhydraten 74 g, eiwit 22 g,

-

vezels 6 g, zout 3,6 g

135 g groente p.p.

Pe

Ei

om naar het

Scan de QR-code

recept te gaan

>) KOOKINSPIRATIE

7 VOOR ELKE DAG

kh