Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 60


Hier is pagina 60 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 60 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 60

es arend + voorelke SOBANOEDELS x Sobanoedels zijn dunne { ’ Japanse noedels. Ze zijn net zo dik als spaghetti, worden Rr 5, gemaakt op basis van boekweitmeel en hebben een Noedelsalade met À lichte, nootachtige smaak. Sobanoedels zijn glutenvrij un gemalen en mango en worden vaak in soepen ET © CA. 20 MINUTEN „gebruikt, maar ze zijn ook À LUNCHGERECHT ur _ Superlekker in salades. fa & VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD ie, G us a INGREDIENTEN DN UE. + 300 g sobanoedels of eiernoedels + leetl vissaus 4 «2 eetl. sojasaus «2 limoenen «2 eetl. rietsuiker À - ca. 2 cm verse gember, geschild en geraspt Pa D «1 komkommer, in schuine plakken «1 paprika, in blokjes +” = «1 mango, in blokjes * 200 g roze garnalen Ge - « 2 eetl. pinda's, fijngehakt \ ser nn « handje munt, fijngehakt BEREIDEN 7 1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop een dressing van de vissaus, sojasaus, y het sap van 1 limoen, suiker en Bk gember. 2. Giet de noedels af en spoel ze kort onder koud water, Verdeel 4 de noedels, komkommer, paprika en mango over een schaal. 3. Leg de A, mi N 2 garnalen erop en bestrooi met de pinda’s en munt. Besprenkel de salade | à met de dressing. Snijd de andere , N limoen in partjes en serveer erbij Æ. voedingswaarde per persoon WW? à L a 445 kcal, vet 5 g (waarvan verzadigd 19), koolhydraten 74 g, eiwit 22 g, - vezels 6 g, zout 3,6 g 135 g groente p.p. Pe Ei om naar het Scan de QR-code recept te gaan >) KOOKINSPIRATIE 7 VOOR ELKE DAG kh

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 60