Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
es arend
+
voorelke
SOBANOEDELS
x
Sobanoedels zijn dunne
{
’
Japanse noedels. Ze zijn net
zo dik als spaghetti, worden
Rr
5,
gemaakt op basis van
boekweitmeel en hebben een
Noedelsalade met
À
lichte, nootachtige smaak.
Sobanoedels zijn glutenvrij
un
gemalen en mango
en worden vaak in soepen
ET
© CA. 20 MINUTEN
„gebruikt, maar ze zijn ook
À LUNCHGERECHT
ur
_ Superlekker in salades.
fa
& VOOR 4 PERSONEN
Q GEMIDDELD
ie,
G us
a
INGREDIENTEN
DN
UE.
+ 300 g sobanoedels of eiernoedels
+ leetl vissaus
4
«2 eetl. sojasaus
«2 limoenen
«2 eetl. rietsuiker
À
- ca. 2 cm verse gember,
geschild en geraspt
Pa
D
«1 komkommer, in schuine plakken
«1 paprika, in blokjes
+”
=
«1 mango, in blokjes
* 200 g roze garnalen
Ge
-
« 2 eetl. pinda's, fijngehakt
\
ser
nn
« handje munt, fijngehakt
BEREIDEN
7
1. Bereid de noedels volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Klop
een dressing van de vissaus, sojasaus,
y
het sap van 1 limoen, suiker en
Bk
gember. 2. Giet de noedels af en spoel
ze kort onder koud water, Verdeel
4
de noedels, komkommer, paprika
en mango over een schaal. 3. Leg de
A,
mi
N
2
garnalen erop en bestrooi met de
pinda’s en munt. Besprenkel de salade
| à
met de dressing. Snijd de andere
, N
limoen in partjes en serveer erbij
Æ.
voedingswaarde per persoon
WW?
à
L
a
445 kcal, vet 5 g (waarvan verzadigd
19), koolhydraten 74 g, eiwit 22 g,
-
vezels 6 g, zout 3,6 g
135 g groente p.p.
Pe
Ei
om naar het
Scan de QR-code
recept te gaan
>) KOOKINSPIRATIE
7 VOOR ELKE DAG
kh