Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 105


Hier is pagina 105 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Deen Folder 01.10.2020

Hier is pagina 105 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 105

Zeevruchtencurry Biko met met naan kokosijs SCIdS 2 NCIM © CA. 40 MINUTEN de mosselen open gaan en ® cA.ıUUR de rest met de gare rijst. 3. gaar zijn, Verwijder mosselen Verwarm de oven voor op + 15 MINUTEN D NAGERECHT die nog dicht zijn. Haal het 175°C. Schep de rijst in de RUSTEN mosselvlees uit de schelp. & voor 46 ovenschaal en duw aan met Ö HOOFDGERECHT PERSONEN een spatel, zodat alles gelijk LA VOOR 4 PERSONEN BEREIDEN Ò GEMIDDELD verdeeld is. Giet de rest van de karamel erover en bak circa Q GEMIDDELD 1. Verhit 2 eetlepels olie. Verdeel het deeg in 4 delen. 30 minuten in de oven. 8 us Rol elk deel uit tot circa INGREDIËNTEN &, Bereid intussen het Ya cm dik en bestrooi met het -175 g risotto- of dessertrijst kokosijs. Laat het roomijs sesamzaad. Bak de naan in + 500 ml kokosmelk circa 10 minuten iets zachter INGREDIËNTEN de pan in circa 4 minuten aan «100 g bruine suiker worden in de koelkast. Schep 1 kg mosselen, gespoeld beide kanten goudbruin. Snijd «1 vanillestokje, merg eruit in een kom en meng met de «7 eeu. zonnebloemolie het brood in repen of puntjes. + 200 ml roomijs rest van de kokosmelk. Schep »3 uien, gesnipperd 2. Pureer de ui met de „2 eetl. kokosrasp in een afsluitbare bak en zet + ca, 4 cm verse gember, gember. Verhit 3 eetlepels minimaal 20 minuten terug geschild en geraspt olie en bak de gemberpasta « ovenschaal, ingevet in de diepvries. 5. Neer de biko uit de oven en laat iets + leetl. garam masala erin, Voeg de garam masala + Ya theel. kurkuma en kurkuma toe en bak kort afkoelen. Snijd in puntjes en …1 rode peper, fijngehakt mee. Voeg de tomatenblokjes BEREIDEN schep een bolletje van het «1 blik (400 9) toe en bak S minuten op 1. Kook de rijst met kokosijs erbij. Bestrooi met tomatenblokjes middelhoge stand, 3. Verhit 200 mi water en 150 ml de kokos en serveer direct. + 4 kabeljauwfilets intussen de rest van de olie en kokosmelk beetgaar op Lekker met groene thee. » 200 g garnalen bak hierin de kabeljauwfilets een lage stand. Roer zo min «1 bosje koriander, in circa 7 minuten gaar. Voeg mogelijk. 2. Kook intussen voedingswaarde per persoon fijngehakt de mosselen en garnalen toe 250 ml kokosmelk met het 550 kcal, vet 26 q (waarvan …\ rode peper, fijngehakt aan de currysaus en verwarm vanillemerg en de bruine verzadigd 19 g), koolhydraten voor het brood: ze. 4 Leg de kabeljauwfilets suiker. Roer regelmatig 73 g, eiwit 69, vezels 1 g, “150 g bloem op borden. Schep wat en kook tot een dikke zout Ol g + \theel, bakpoeder mosselen en garnalen uit karamel. Houd 150 ml van +2 eetl. boter, gesmolten de saus en leg deze om de de karamel apart en meng +75 g yoghurt kabeljauw heen. Giet de saus »2 eetl. sesamzaad eromheen. Garneer met de Scan de QR-code om naar het koriander en rode peper. recept te gaan Serveer met het brood. NAAN = BROOD VOORBEREIDEN ON ALG d 1. Meng de ingrediënten voedingswaarde per persoon et aak voor het brood, behalve naanbre Tale age 640 kcal, vet 29 g (waarvan het sesamzaad, met 60 ml verzadigd 7 g), koolhydraten rinh d lauwwarm water. Kneed 43 g, eiwit 49 g, vezels 5 g, tot een soepel deeg en laat zout 1,4 g br t dus circa 15 minuten rusten. 125 g groente p.p. IP) He euk er kke MEER WETEN 2. Verwijder eventuele kapotte mosselen en di volg ons op: mosselen waarvan de schelp na een tik op Scan de QR-code ken. ar 000 het werkvlak niet sluit. om naar het 0 le recept te gaan Kook de mosselen tot dar (hr afbakb he of ga naar ER boodschappen.ni/ 11) arkt menu 12020 ©

Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 105