Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 105




Hier is pagina 105 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zeevruchtencurry

Biko met

met naan

kokosijs

SCIdS 2 NCIM

© CA. 40 MINUTEN

de mosselen open gaan en

® cA.ıUUR

de rest met de gare rijst. 3.

gaar zijn, Verwijder mosselen

Verwarm de oven voor op

+ 15 MINUTEN

D NAGERECHT

die nog dicht zijn. Haal het

175°C. Schep de rijst in de

RUSTEN

mosselvlees uit de schelp.

& voor 46

ovenschaal en duw aan met

Ö HOOFDGERECHT

PERSONEN

een spatel, zodat alles gelijk

LA VOOR 4 PERSONEN

BEREIDEN

Ò GEMIDDELD

verdeeld is. Giet de rest van de

karamel erover en bak circa

Q GEMIDDELD

1. Verhit 2 eetlepels olie.

Verdeel het deeg in 4 delen.

30 minuten in de oven.

8 us

Rol elk deel uit tot circa

INGREDIËNTEN

&, Bereid intussen het

Ya cm dik en bestrooi met het

-175 g risotto- of dessertrijst

kokosijs. Laat het roomijs

sesamzaad. Bak de naan in

+ 500 ml kokosmelk

circa 10 minuten iets zachter

INGREDIËNTEN

de pan in circa 4 minuten aan

«100 g bruine suiker

worden in de koelkast. Schep

1 kg mosselen, gespoeld

beide kanten goudbruin. Snijd

«1 vanillestokje, merg eruit

in een kom en meng met de

«7 eeu. zonnebloemolie

het brood in repen of puntjes.

+ 200 ml roomijs

rest van de kokosmelk. Schep

»3 uien, gesnipperd

2. Pureer de ui met de

„2 eetl. kokosrasp

in een afsluitbare bak en zet

+ ca, 4 cm verse gember,

gember. Verhit 3 eetlepels

minimaal 20 minuten terug

geschild en geraspt

olie en bak de gemberpasta

« ovenschaal, ingevet

in de diepvries. 5. Neer de

biko uit de oven en laat iets

+ leetl. garam masala

erin, Voeg de garam masala

+ Ya theel. kurkuma

en kurkuma toe en bak kort

afkoelen. Snijd in puntjes en

…1 rode peper, fijngehakt

mee. Voeg de tomatenblokjes

BEREIDEN

schep een bolletje van het

«1 blik (400 9)

toe en bak S minuten op

1. Kook de rijst met

kokosijs erbij. Bestrooi met

tomatenblokjes

middelhoge stand, 3. Verhit

200 mi water en 150 ml

de kokos en serveer direct.

+ 4 kabeljauwfilets

intussen de rest van de olie en

kokosmelk beetgaar op

Lekker met groene thee.

» 200 g garnalen

bak hierin de kabeljauwfilets

een lage stand. Roer zo min

«1 bosje koriander,

in circa 7 minuten gaar. Voeg

mogelijk. 2. Kook intussen

voedingswaarde per persoon

fijngehakt

de mosselen en garnalen toe

250 ml kokosmelk met het

550 kcal, vet 26 q (waarvan

…\ rode peper, fijngehakt

aan de currysaus en verwarm

vanillemerg en de bruine

verzadigd 19 g), koolhydraten

voor het brood:

ze. 4 Leg de kabeljauwfilets

suiker. Roer regelmatig

73 g, eiwit 69, vezels 1 g,

“150 g bloem

op borden. Schep wat

en kook tot een dikke

zout Ol g

+ \theel, bakpoeder

mosselen en garnalen uit

karamel. Houd 150 ml van

+2 eetl. boter, gesmolten

de saus en leg deze om de

de karamel apart en meng

+75 g yoghurt

kabeljauw heen. Giet de saus

»2 eetl. sesamzaad

eromheen. Garneer met de

Scan de QR-code

om naar het

koriander en rode peper.

recept te gaan

Serveer met het brood.

NAAN = BROOD

VOORBEREIDEN

ON

ALG

d

1. Meng de ingrediënten

voedingswaarde per persoon

et

aak

voor het brood, behalve

naanbre

Tale age

640 kcal, vet 29 g (waarvan

het sesamzaad, met 60 ml

verzadigd 7 g), koolhydraten

rinh

d

lauwwarm water. Kneed

43 g, eiwit 49 g, vezels 5 g,

tot een soepel deeg en laat

zout 1,4 g

br

t dus

circa 15 minuten rusten.

125 g groente p.p.

IP)

He

euk er

kke

MEER WETEN

2. Verwijder eventuele

kapotte mosselen en

di

volg ons op:

mosselen waarvan de

schelp na een tik op

Scan de QR-code

ken.

ar

000

het werkvlak niet sluit.

om naar het

0

le

recept te gaan

Kook de mosselen tot

dar

(hr

afbakb

he

of ga naar

ER

boodschappen.ni/

11)

arkt

menu

12020

©