Deen - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 165 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zeevruchtencurry
Biko met
met naan
kokosijs
SCIdS 2 NCIM
© CA. 40 MINUTEN
de mosselen open gaan en
® cA.ıUUR
de rest met de gare rijst. 3.
gaar zijn, Verwijder mosselen
Verwarm de oven voor op
+ 15 MINUTEN
D NAGERECHT
die nog dicht zijn. Haal het
175°C. Schep de rijst in de
RUSTEN
mosselvlees uit de schelp.
& voor 46
ovenschaal en duw aan met
Ö HOOFDGERECHT
PERSONEN
een spatel, zodat alles gelijk
LA VOOR 4 PERSONEN
BEREIDEN
Ò GEMIDDELD
verdeeld is. Giet de rest van de
karamel erover en bak circa
Q GEMIDDELD
1. Verhit 2 eetlepels olie.
Verdeel het deeg in 4 delen.
30 minuten in de oven.
8 us
Rol elk deel uit tot circa
INGREDIËNTEN
&, Bereid intussen het
Ya cm dik en bestrooi met het
-175 g risotto- of dessertrijst
kokosijs. Laat het roomijs
sesamzaad. Bak de naan in
+ 500 ml kokosmelk
circa 10 minuten iets zachter
INGREDIËNTEN
de pan in circa 4 minuten aan
«100 g bruine suiker
worden in de koelkast. Schep
1 kg mosselen, gespoeld
beide kanten goudbruin. Snijd
«1 vanillestokje, merg eruit
in een kom en meng met de
«7 eeu. zonnebloemolie
het brood in repen of puntjes.
+ 200 ml roomijs
rest van de kokosmelk. Schep
»3 uien, gesnipperd
2. Pureer de ui met de
„2 eetl. kokosrasp
in een afsluitbare bak en zet
+ ca, 4 cm verse gember,
gember. Verhit 3 eetlepels
minimaal 20 minuten terug
geschild en geraspt
olie en bak de gemberpasta
« ovenschaal, ingevet
in de diepvries. 5. Neer de
biko uit de oven en laat iets
+ leetl. garam masala
erin, Voeg de garam masala
+ Ya theel. kurkuma
en kurkuma toe en bak kort
afkoelen. Snijd in puntjes en
…1 rode peper, fijngehakt
mee. Voeg de tomatenblokjes
BEREIDEN
schep een bolletje van het
«1 blik (400 9)
toe en bak S minuten op
1. Kook de rijst met
kokosijs erbij. Bestrooi met
tomatenblokjes
middelhoge stand, 3. Verhit
200 mi water en 150 ml
de kokos en serveer direct.
+ 4 kabeljauwfilets
intussen de rest van de olie en
kokosmelk beetgaar op
Lekker met groene thee.
» 200 g garnalen
bak hierin de kabeljauwfilets
een lage stand. Roer zo min
«1 bosje koriander,
in circa 7 minuten gaar. Voeg
mogelijk. 2. Kook intussen
voedingswaarde per persoon
fijngehakt
de mosselen en garnalen toe
250 ml kokosmelk met het
550 kcal, vet 26 q (waarvan
…\ rode peper, fijngehakt
aan de currysaus en verwarm
vanillemerg en de bruine
verzadigd 19 g), koolhydraten
voor het brood:
ze. 4 Leg de kabeljauwfilets
suiker. Roer regelmatig
73 g, eiwit 69, vezels 1 g,
“150 g bloem
op borden. Schep wat
en kook tot een dikke
zout Ol g
+ \theel, bakpoeder
mosselen en garnalen uit
karamel. Houd 150 ml van
+2 eetl. boter, gesmolten
de saus en leg deze om de
de karamel apart en meng
+75 g yoghurt
kabeljauw heen. Giet de saus
»2 eetl. sesamzaad
eromheen. Garneer met de
Scan de QR-code
om naar het
koriander en rode peper.
recept te gaan
Serveer met het brood.
NAAN = BROOD
VOORBEREIDEN
ON
ALG
d
1. Meng de ingrediënten
voedingswaarde per persoon
et
aak
voor het brood, behalve
naanbre
Tale age
640 kcal, vet 29 g (waarvan
het sesamzaad, met 60 ml
verzadigd 7 g), koolhydraten
rinh
d
lauwwarm water. Kneed
43 g, eiwit 49 g, vezels 5 g,
tot een soepel deeg en laat
zout 1,4 g
br
t dus
circa 15 minuten rusten.
125 g groente p.p.
IP)
He
euk er
kke
MEER WETEN
2. Verwijder eventuele
kapotte mosselen en
di
volg ons op:
mosselen waarvan de
schelp na een tik op
Scan de QR-code
ken.
ar
000
het werkvlak niet sluit.
om naar het
0
le
recept te gaan
Kook de mosselen tot
dar
(hr
afbakb
he
of ga naar
ER
boodschappen.ni/
11)
arkt
menu
12020
©