Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

et

2

Lo

ge

er

I,

limoenen in parten en snijd de laatste

salade-ui in ringen. Serveer de kip met

limoen en bestrooi met de salade-ui.

ER

(BIJGERECHT) (

(uur

Lekker met rijst en bonen.

UU

SU

) (LACTOSEVRIJ)

TIP Geen barbecue? Veeg de grove

marinade van de kip. maar bewaar dit.

« 60 g biologische gember (ongeschild)

Gril de kip in een ingevette grillpan in 8 min.

« 3 salade-uitjes

rondom bruin. Verdeel de kip met de

+ 4 pepers (pepermix, bakje 75 g)*

marinade vervolgens over een met

+ 4tenenknoflook

bakpapier beklede bakplaat en rooster

« Ve bakje tijm (à15 g)

op 160 °C in ca. 50 min. gaar.

« 2el piment

@ VEGATIP Schep in plaats van de kip

(strooier 28 g, Verstegen)

800 g bloemkoolroosjes om met de

|

« lel rietsuiker

marinade en rooster ca. 12 min. op

* 2el zonnebloemolie

directe hitte op de barbecue. Of verdeel

A

« lel gemalen zwarte peper

over een met bakpapier beklede bakplaat

l

« lil zout

4

Ee

+

en rooster ca. 20 min. op 200 °C in de oven.

« 4 scharrelkippenpoten

De samenstelling van de pepermix varieert

+ 2limoenen

\

per seizoen. Hoe pittig de pepers zijn, staat

N

4

« vijzel

op de verpakking. Zo kun je zelf bepalen

« keukenmachine

hoe pittig je de marinade maakt.

« barbecue met deksel

BEVAT pp. 425 kcal - 33 g eiwit - 28 g vet,

waarvan 8 g verz. 9 g koolhydraten,

1 Maak de marinade. Schil de gember en

=

UT ALTAR ” )

snijd grof. Houd 1 salade-ui apart en snijd de

waarvan 4 g suikers - 1. g zout

707 AROMATISCHEN

rest grof. Verwijder de steelaanzet van de

-2 g vezels : Prijs p.p. € 2.85

ERRASSEND ZACHT:

pepers en snijd samen met de knoflook

WALDE

grof. Ris de blaadjes van de takjes tijm.

Stamp de piment fijn in de vijzel. Doe de

| ZUID-AMERIKAANSE

gember, salade-ui, verse pepers, knoflook,

KEUKEN IS EREEN MAN

tijm, piment, suiker, olie, zwarte peper en het

(HAPJE) (10 STUKS) (45 MIN.) (VEGETARISCH

TERSTEN

zout in de keukenmachine en maal tot een

«lui

=

pasta.

2 Dep de kip droog en maak inkepingen in

« 2tenen knoflook

het vlees zodat de marinade er goed in kan

« 2el zonnebloemolie

trekken. Meng de kip met de marinade in

« 400 gkastanjechampignons

=

een hersluitbare zak of in een schaal en dek

+ |bakje koriander (15 g)

NH

af. Zorg dat de kip overal goedisingewreven

- lel chipotlepeper in adobosaus

met de marinade. Laat minstens 12 uur en

(potje 230 g, La Morena)

bij voorkeur 24 uur in de koelkast marineren.

« 10 gele maistortilla's (pak, La Morena)

zodat de smaken nog beter in de kip

« 150 g geraspte mozzarella (zak)

7

Le

kunnen trekken.

- Igroene jalapeñopeper

vis

« Vo potje groene Mexicaanse salsa

Ei

3 Bereidde barbecue voor op indirect

4

grillen en leg een stuk aluminiumfolie onder

(4230 g.LaMorena)

het koelste deel van het rooster. Zo wordt

« 2koekenpannen

het vet en eventuele marinade van de kip

we

opgevangen. Neem de kip 30 min. voordat

1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

DS

je deze gaat bereiden uit de koelkast.

Verhit de olie ineen koekenpan en bak de

=

A

N}

4 Verdeel de kip met de velkant naar

ui en knoflook 5 min. op laag vuur.

at

beneden over het koelste deel van het

2 Snijd ondertussen de champignons in

rooster en rooster 30 min. met de deksel

dunne plakjes en de koriander fijn. Voeg de

op de barbecue.

champignons en chipotle in adobosaus toe

=

5 Keerhet vlees en gaar in 20-30 min.

aan de ui en knoflook en bak alles in 10 min.

met de deksel op de barbecue. Snijd de

op hoog vuur goudbruin. Schep regelmatig

:

=

ARE