Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 119




Hier is pagina 119 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIDDEN- EN ZUID-AMERIKA

2 À

T:

ENTIJD

a Zu

m

+ 4 groene paprika's

« 2el olijfolie

« 250 g basmatirijst

« \ blik zwarte bonen (400 g)

+ 110 g ongezouten walnoten (bakje)

+250 gricotta

A

« 2 el Mexicaanse bonenkruiden

FE)

(potje 56 g, Euroma)

«90 gred Mexican salsa

Ns

(potje 230 g, La Morena)

à.

« 1 blik tomatenblokjes (400 g)

+ 125 g mozzarella

0.

« V2 bakje koriander (à 15 g)

=

EN

« bakpapier

à

« ovenschaal 25 x 35 cm (ingevet)

B

ir

1 Verwarm de oven voor op 220 °C.

@ ®

Halveer de paprika's in de lengte,

à

ÿ

verwijder de zaadlijsten, maar laat het

steeltje eraan. Leg de halve paprika's

met de holle kant naar boven op een

FA

met bakpapier beklede bakplaat.

Es

ar)

a

Ÿ

Besprenkel met de olie en bestrooi met

peper. Bak ca. 15 min. inde oven. Kook

N

ondertussen de rijst volgens de aan-

wijzingen op de verpakking.



ka

2 Spoel de bonen af en laat ze uitlekken

A

x

in een vergiet. Hak de walnoten fijn.

He

Meng de walnoten met de bonen,

id

ricotta, bonenkruiden en zout naar

smaak. Neem de paprika's uit de oven

Hi

en verlaag de temperatuur naar 200 °C.

ine

=

2

4

N

3 Meng de red salsa met de tomaten-

R

blokjes. Verdeel % van de tomatensaus

a

2d

over de bodem van de ovenschaal. Leg

EN

de paprika's met de holle kant naar

kid

boven op de saus. Vul de halve paprika's

Fr

methet bonen-ricottamengsel.

4 Snijd de mozzarella in 8 plakken.

Verdeel de rest van de tomatensaus over

nm,

de paprika's en leg op elke halve paprika

een plak mozzarella. Bak ca. 25 min. in de

oven. Pluk de blaadjes van de koriander.

Serveer de gevulde paprika's in de saus

met de rijst en bestrooi met de koriander-

blaadjes.

Paprika's met bonenvulling

BEVAT pp. 790 kcal - 28 g eiwit - 41 g vet.

In de verte geïnspireerd op de Mexicaanse keuken, waar gevulde

waarvan 13 g verz. 71 g koolhydraten,

pepers en paprika's onderdeel zijn van populaire gerechten. De zwarte

waarvan Il g suikers - 1. g zout

glimmende bonen in het gerecht zijn zoetig van smaak en kom je

- 12 g vezels - Prijs p‚p. € 390

in heel Midden- én Zuid-Amerika tegen

allerhänc

v

ALL LS Sad ABEL La SL LT ra Es I En a ee aan