Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 18

Hier is pagina 18 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
"
5 Haal het vleesmet een schuimspaan uit
1 Snijd de tofu in blokjes van 2 cm. Vul
het water, laat uitlekken en schep samen
een kom met 2 liter warm water en voeg
lel zout toe. Laat de tofu hier | uur in weken.
met de garnalen in de kom met de noedels
7
en groenten. Meng de dressing en de helft
2 Verwijder de nerf van de kaffirlimoen-
À
van de koriander erdoor. Schep de salade
blaadjes. snijd ze in flinterdunne reepjes en
op een serveerbord en garneer met de
snijd ze zeer fijn. Verwijder de steelaanzet
MIAT
pinda's en de rest van de koriander. Lekker
van de rawitpepers en snijd het vruchtvlees
Mat, À
met extra parten limoen.
in fijne ringen. Snijd de knoflook in dunne
PTT
TIP Wil je 'm minder pittigmaken? Vervang
plakjes. Maal in een vijzel (eventueel in delen)
VOCRRABDIE
de rawitpepers door] grote rode peper.
de rawitpepers, de knoflook en de pinda's
DEN!
|
Verwijder eventueel de zaadlijsten.
met lt zout tot een fijne pasta, een boemboe.
Meng het fijngesneden kaffirlimoenblad
erdoor. Dit mengen kan ook in de keuken-
BEVAT pp. 425 kcal - 22 g eiwit -17 g vet.
waarvan 5 g verz. - 44 g koolhydraten,
machine. Maal dan eerst het limoenblad, de
waarvan 8 g suikers. 29 g zout
rawitpepers en de knoflook tot een pasta en
À
-5 g vezels - Prijs pp. € 4.25
doe daarna de pinda's erbij. Pulseer een aantal
keer zodat de stukjes pinda intact blijven.
3 Verhit 2 el olie in een wok op middelhoog
GADOGADO
vuur. Fruit de boemboe 5 min. op middelhoog
vuur onder regelmatig omscheppen. Schep
N.
de boemboe in een steelpan en voeg de
kokosmelk, ketjap manis. kokosbloesemsuiker.
2
tamarindepasta en 4 el water toe. Breng aan
« 375 g tofu naturel (pakje. AH Biologisch)
de kook. Zet het vuur laag en laat de saus
« el zout +1 tl zout
5-8 min. zachtjes koken. De saus moet nog
« Ólimoenblaadjes
‘lopend zijn, ongeveer zo dik als karnemelk.
(zakje 100 g, diepvries, ontdooid)
4 Kook ondertussen de eieren 6 min.
+ 3 rawitpepers (doosje 50 g)
Giet af en laat de eieren schrikken onder
N
« 2 tenen knoflook
koud stromend water. Pelenhalveer ze.
6
+ 250 g geroosterde pinda's
5 Verwijder de steelaanzet van de sperzie-
+ 5elzonnebloemolie
bonen en halveer ze. Verwijder de bruine
« 200 ml kokosmelk
uiteinden van de taugé. Halveer de spitskool
17
« 2elketjap manis
en snijd de helften in reepjes van 1/2 cm breed.
a
« 2 elkokosbloesemsuiker (potje 200 g.
Snijd de komkommers in plakjes van een
Biofan)
Va cm breed,
« We el tamarindepasta (potje 200 g.
|
6 Kook de sperziebonenin 6 min. beetgaar.
Kokki Djawa)
Schep met een schuimspaan uit het water,
4 eieren
|
doe in een vergiet en spoel af onder koud
« 200 gsperziebonen
stromend water. Laat goed uitlekken. Kook
« 100 g taugé
de kool en taugé 30 sec. giet af en spoel na
« kleine spitskool (ca. 600 g)
onder koud stromend water (blancheren).
iR
+ 6 snoepgroente komkommers
Laat goed uitlekken.
« emping of kroepoek
à
7 Haal de tofu uit het gezouten water en dep
« gebakken uitjes (optioneel)
goed droog met keukenpapier. Verhit de rest
« vijzel (liefst een Indonesische tjobek &
van de olie in de wok en bak de blokjes tofu
M
ulekan, die is groot genoeg) of eventueel
op middelhoog vuur in 6-8 min. goudbruin.
keukenmachine
8 Mengin een grote kom de sperziebonen,
taugé, spitskool en komkommer. Giet de
(4
Es
pindasaus erover en schep om. Leg de
Rn
eieren en gebakken tofu erop. Serveer
met emping of kroepoek en eventueel
u
gebakken uitjes.