Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

"

5 Haal het vleesmet een schuimspaan uit

1 Snijd de tofu in blokjes van 2 cm. Vul

het water, laat uitlekken en schep samen

een kom met 2 liter warm water en voeg

lel zout toe. Laat de tofu hier | uur in weken.

met de garnalen in de kom met de noedels

7

en groenten. Meng de dressing en de helft

2 Verwijder de nerf van de kaffirlimoen-

À

van de koriander erdoor. Schep de salade

blaadjes. snijd ze in flinterdunne reepjes en

op een serveerbord en garneer met de

snijd ze zeer fijn. Verwijder de steelaanzet

MIAT

pinda's en de rest van de koriander. Lekker

van de rawitpepers en snijd het vruchtvlees

Mat, À

met extra parten limoen.

in fijne ringen. Snijd de knoflook in dunne

PTT

TIP Wil je 'm minder pittigmaken? Vervang

plakjes. Maal in een vijzel (eventueel in delen)

VOCRRABDIE

de rawitpepers door] grote rode peper.

de rawitpepers, de knoflook en de pinda's

DEN!

|

Verwijder eventueel de zaadlijsten.

met lt zout tot een fijne pasta, een boemboe.

Meng het fijngesneden kaffirlimoenblad

erdoor. Dit mengen kan ook in de keuken-

BEVAT pp. 425 kcal - 22 g eiwit -17 g vet.

waarvan 5 g verz. - 44 g koolhydraten,

machine. Maal dan eerst het limoenblad, de

waarvan 8 g suikers. 29 g zout

rawitpepers en de knoflook tot een pasta en

À

-5 g vezels - Prijs pp. € 4.25

doe daarna de pinda's erbij. Pulseer een aantal

keer zodat de stukjes pinda intact blijven.

3 Verhit 2 el olie in een wok op middelhoog

GADOGADO

vuur. Fruit de boemboe 5 min. op middelhoog

vuur onder regelmatig omscheppen. Schep

N.

de boemboe in een steelpan en voeg de

kokosmelk, ketjap manis. kokosbloesemsuiker.

2

tamarindepasta en 4 el water toe. Breng aan

« 375 g tofu naturel (pakje. AH Biologisch)

de kook. Zet het vuur laag en laat de saus

« el zout +1 tl zout

5-8 min. zachtjes koken. De saus moet nog

« Ólimoenblaadjes

‘lopend zijn, ongeveer zo dik als karnemelk.

(zakje 100 g, diepvries, ontdooid)

4 Kook ondertussen de eieren 6 min.

+ 3 rawitpepers (doosje 50 g)

Giet af en laat de eieren schrikken onder

N

« 2 tenen knoflook

koud stromend water. Pelenhalveer ze.

6

+ 250 g geroosterde pinda's

5 Verwijder de steelaanzet van de sperzie-

+ 5elzonnebloemolie

bonen en halveer ze. Verwijder de bruine

« 200 ml kokosmelk

uiteinden van de taugé. Halveer de spitskool

17

« 2elketjap manis

en snijd de helften in reepjes van 1/2 cm breed.

a

« 2 elkokosbloesemsuiker (potje 200 g.

Snijd de komkommers in plakjes van een

Biofan)

Va cm breed,

« We el tamarindepasta (potje 200 g.

|

6 Kook de sperziebonenin 6 min. beetgaar.

Kokki Djawa)

Schep met een schuimspaan uit het water,

4 eieren

|

doe in een vergiet en spoel af onder koud

« 200 gsperziebonen

stromend water. Laat goed uitlekken. Kook

« 100 g taugé

de kool en taugé 30 sec. giet af en spoel na

« kleine spitskool (ca. 600 g)

onder koud stromend water (blancheren).

iR

+ 6 snoepgroente komkommers

Laat goed uitlekken.

« emping of kroepoek

à

7 Haal de tofu uit het gezouten water en dep

« gebakken uitjes (optioneel)

goed droog met keukenpapier. Verhit de rest

« vijzel (liefst een Indonesische tjobek &

van de olie in de wok en bak de blokjes tofu

M

ulekan, die is groot genoeg) of eventueel

op middelhoog vuur in 6-8 min. goudbruin.

keukenmachine

8 Mengin een grote kom de sperziebonen,

taugé, spitskool en komkommer. Giet de

(4

Es

pindasaus erover en schep om. Leg de

Rn

eieren en gebakken tofu erop. Serveer

met emping of kroepoek en eventueel

u

gebakken uitjes.