Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LR

id

AZIE

ni

|

Vega poké bowl

Poke is eet

ersie bestaat

s gerecht en betekent ‘in stukjes gesneden’. De authenti

uit een bergje gemarineerde, rauwe vis, dat wordt gegeten met wat rijst. Geï

rd op dat

Rohtstaan.

gerecht - met Aziatische invloeden van sushirijst en sojasaus —

de ‘poké b

Deze vegan variant op de verwesterde poké bowl mi

we met te! h

32

V4

PS

k \

D

Nl

A

dn

IN

li

&

|

7

|

de

BL

\

L

A)

Br

BE:

A

0 N

\/

|

N

@,

ai

IE,

N

À

»}

7,

os

Sy

ES

=

Y

B

I’

ei

Et

4

zin

EN

N

2

2

IR

IK

D

nf

À

N

L 21

fi

N

Wr

En

à

/

LE

A

|}

Ÿ

N;

ira

LE

(

)

PA

N

La

fl

do



Xe À

á

&

„A

PA

na

ar

4 Séhil ondert

jd het

Vruchtvlee:

en snijd in

x

1

blokjes va

de halve

Ee

N

a

Er

VA

koml

lokjes van ca. em. Snijd

en

4

A

+ 250 gsushirijst

»3el sesaï zaad

iS

Wr

Er

de lengte doormidden.

« 7 el rijstazijn

« leetrijpe man:

der de pit, schep het vruchtvlees met

« 250 g tempeh

« Ya komkommer.

nlepel uit de schil en snijd in dunne

4el sojasaus

« 2 eetrijpe

plakjes.

« 3el ahornsiroop

avocado’s

5 Verhit een koekenpan met antiaanbak-

+ 3elzonne-

« 200 g sojabonen

laagje kokend water, let op: de zeef mag

laag en bak de tempeh op middelhoog vuur

bloemolie

(koelvers)

het water niet raken. Doe de deksel erop en

in ca. 5-6 min. rondom bruin. Verdeel de rijst

stoom de tempeh 10 min. (Door de tempeh

over kommen. Verdeel de mango, komkom-

te stomen absorbeert-ie straks beter de

1 Giet de rijst in een vergiet en spoel hem

mer, avocado, sojabonen en tempeh erover.

totdat het water bijna helder is. Kook de rijst

marinade en krijgt-ie meer smaak.)

Bestrooi met de rest van het sesamzaad.

volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3 Meng ondertussen de sojasaus met de

Lekker met extra sojasaus.

Roer 5 el rijstazijn en eventueel wat zout

ahornsiroop, olie, de rest van de rijstazijn en

door de warme rijst en laat-de rijst 1 uur.

2 el sesamzaad in een kom. Snijd de tempeh

BEVAT p.p. 810 kcal « 21 g eiwit - 39 g vet,

afkoelen op een grote platte schaal.

in blokjes van ca. 1 cm en voeg toe aan de

waarvan 5 g verz. «87 g koolhydraten,

2 Doe de tempeh in een metalen zeef of

marinade. Schep om en laat afgedekt

waarvan 34 g suikers - 1.9 g zout

minstens 15 min. marineren in de koelkast.

vergiet en hang die in een pan met een

+13 g vezels - Prijs p.p. € 3.60

allerhande

;