Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LR
id
AZIE
ni
|
Vega poké bowl
Poke is eet
ersie bestaat
s gerecht en betekent ‘in stukjes gesneden’. De authenti
uit een bergje gemarineerde, rauwe vis, dat wordt gegeten met wat rijst. Geï
rd op dat
Rohtstaan.
gerecht - met Aziatische invloeden van sushirijst en sojasaus —
de ‘poké b
Deze vegan variant op de verwesterde poké bowl mi
we met te! h
32
V4
PS
k \
D
Nl
A
dn
IN
li
&
|
7
|
de
BL
\
L
A)
Br
BE:
A
0 N
\/
|
N
@,
ai
IE,
N
À
»}
7,
os
Sy
ES
=
Y
B
I’
ei
Et
4
zin
EN
N
2
2
IR
IK
D
nf
À
N
L 21
fi
N
Wr
En
à
/
LE
A
|}
Ÿ
N;
ira
LE
(
)
PA
N
La
fl
do
€
Xe À
á
&
„A
PA
na
ar
4 Séhil ondert
jd het
Vruchtvlee:
en snijd in
x
1
blokjes va
de halve
Ee
N
a
Er
VA
koml
lokjes van ca. em. Snijd
en
4
A
+ 250 gsushirijst
»3el sesaï zaad
iS
Wr
Er
de lengte doormidden.
« 7 el rijstazijn
« leetrijpe man:
der de pit, schep het vruchtvlees met
« 250 g tempeh
« Ya komkommer.
nlepel uit de schil en snijd in dunne
4el sojasaus
« 2 eetrijpe
plakjes.
« 3el ahornsiroop
avocado’s
5 Verhit een koekenpan met antiaanbak-
+ 3elzonne-
« 200 g sojabonen
laagje kokend water, let op: de zeef mag
laag en bak de tempeh op middelhoog vuur
bloemolie
(koelvers)
het water niet raken. Doe de deksel erop en
in ca. 5-6 min. rondom bruin. Verdeel de rijst
stoom de tempeh 10 min. (Door de tempeh
over kommen. Verdeel de mango, komkom-
te stomen absorbeert-ie straks beter de
1 Giet de rijst in een vergiet en spoel hem
mer, avocado, sojabonen en tempeh erover.
totdat het water bijna helder is. Kook de rijst
marinade en krijgt-ie meer smaak.)
Bestrooi met de rest van het sesamzaad.
volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3 Meng ondertussen de sojasaus met de
Lekker met extra sojasaus.
Roer 5 el rijstazijn en eventueel wat zout
ahornsiroop, olie, de rest van de rijstazijn en
door de warme rijst en laat-de rijst 1 uur.
2 el sesamzaad in een kom. Snijd de tempeh
BEVAT p.p. 810 kcal « 21 g eiwit - 39 g vet,
afkoelen op een grote platte schaal.
in blokjes van ca. 1 cm en voeg toe aan de
waarvan 5 g verz. «87 g koolhydraten,
2 Doe de tempeh in een metalen zeef of
marinade. Schep om en laat afgedekt
waarvan 34 g suikers - 1.9 g zout
minstens 15 min. marineren in de koelkast.
vergiet en hang die in een pan met een
+13 g vezels - Prijs p.p. € 3.60
allerhande
;