Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 47

Hier is pagina 47 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
att
vi
ST,
um
u
Ur
ti
al
uil
dr
Wi
Ar
Ni
fi
Li
IE
it
u
Ht
4
;
il
A
bt
RIN)
N
u
jk
In
lt
ig
ul
zl
W
in
a
1
Ah
bbij
Er
zl
N
vr
id
ER
4
ua
nd
Kl) tu
u
4
be
Ende
li
fl
Alf
H
Mn
Hi
ru
{ir
PE
ne
ij
fl
1
N
AZIE
Pe
ij
a
{AL
12
A
N
a
td
1E
dl,
Pal
pa
Ei
Jh
1
il
AU
au
ui
tu
il
uk
ti
Eik
fe
ht
fl
À
al
ij,
Zah)
A
A
ik
Te
Gl
h
It
ati
1
qi
HA
nt
WU
LE
Ni
h
tt
iN
Ent
ih
kh
1!
it
Us
a
1
An
(ni
tl
Gl
its
nl
in
Ih,
ditg tl
dti
de
ik
MTI
ed
ther
anr NUR
tt
a
Ml
{
AN
miel
In
mt N
jh
lat
IH
en
dk
Hi
1}
tt
Ni
Ai
ue ff
hi
til
Il
Ui)
N
aut
dl
Co
(1
lé
PAR
ul
fi
RU fi
ER
1
fl
ij
1
fl
He
it
L
Hi Ai
1
in
pal
23
:
0
Zn
zh
fl
A
N
il
ll
We want more!
li
11%
at
dl
dl
zi
HU
in
en
ai
1h
ik
Op ons Pinterest-account en hier vind
1
Ion
1
nl
jk
nl
N
ii
5
dun
ae till,
Ale
{
\
nl
ut
\
N
(il
il
uk
y
it
ND
it
Ut
als
I
it
U
ih
il
JF
le
fi
Mi
(AL
el
hl
il
A
et
[HI
je nog veel meer curry-inspiratie.
lt
rt
fi
ni
we
Y
M]
do
fi)
AS
il
N
A
ll
1
tien
ih
ty
in
abt
el
ler
172
ek
il
ot
th
ea
a
dt
zl
ie:
4
Fe
Dan)
1
fil
Aut
ne
fi
B
al
Ii
SM
4]
dx
ke!
5
de
De
Tun)
ft
\
er
Ni
ih
3
à.
u
Li
Ii
ui
tj
tal
un
&
du
it
il
4
h
ut
pr
th
1 Snipper de rode ui, snijd de peen in dunne
u
plakjes en snijd de tomaat grof. Verhit
es
ml
LAN di
Mk
Hi)
2 el ghee in een ruime koekenpan op
cu
42
middelhoog vuur en fruit de uien peen al
ER
Zi
fr
M
ii
d
A
J
La
AU
h
omscheppend in ca. 5 min. glazig. Voeg een
ME
Er
U
Ye el gehakte knoflook en een Ye el gehakte
honk
&
j
G
dé
gember toe en bak 1min. mee. Doe de
La
FE
hj
an
(
ji
Ze
€
£
jh
tomaat erbij en bak al omscheppend 2 min.
Hi fi
€
|
fl
u
tot alles iets zachter is. Voeg de kurkuma,
a
4
3
komijnpoeder, korianderpoeder en het
ju
2
5
FA
il
{ll
jh
ù
fenegriekblad toe en schep om. Voeg
ï
1
un
300 ml water toe, haal van het vuur en laat
fl
a
x
be.
Alan
de currybasis afkoelen.
nl
In
m
ih
[HI
2 Kneus ondertussen de kardemompeulen
af
0
IE
met het lemmet van een mes en haal de
1!
tt
EN
fi
)
1
HE
À;
Lt
zaadjes eruit. Verwijder de steel van de
ELAINE
oid
u
alt
uf
it
al;
chilipeper en halveer de peper. Snijd de
De
he
2
if
At
kippendijen elk in 4 stukken. Verhit de rest
Mi
{N
Di
(1
il
|
N
an
N
kil
van de ghee in een hapjespan op middel
IE
fi
Hi
El hj
>
u
1
hoog vuur. Voeg de rest van de gehakte
N,
Et N
dend
fs
knoflook en gember, de groene peper en
N
fl
HEN
(ni
N
ri
al
1
Ni
Ni
Ni
N
\
iu
dn
nn
il
pi
u
HER
Mi
enk
Ni
Fi
ik
Mi
KI
1!
CE
fi
ii
verse currybladeren toe en fruit 30 sec. al
A
Ul
Lr
il
x
inf
ihr
KA
Tj
tnt
io
it
il
Al
roerend (pas op. dit spettert). Voeg de
ke
Ar
{fe ief
fl
1H
|
cd,
fi
(ll
ll
In
al
fl
fi
dl
U il
RE
fi
fl
Hi
fl
1
mn
HE
fl
Lj
TH
tomatenpuree toe en bak Ìmin mee. Voeg
1
in
M
IM
At
si
de madraspoeder. kaneel, kardemom,
il
fl
RL
tt
lt,
tn
chilipoeder en het zout toe. Doe de kip erbij,
a
4e
Ai
Ni
IN!
A
Gi
a
schep goed om en zet het vuur laag.
lt
M
3 Doe ondertussen de afgekoelde
dt
a)
currybasisin de blender en mix alpulserend
li
fl
te
Re
N
glad. Doe de currybasis bij de kip in de pan.
il
Chicken SCC TL
Ai
breng aan de kook en kook ca. 10 min. op
at
middelhoog vuur tot de kip gaar is en de
saus iets is ingekookt (de currysubstantie
« lrode ui
« lel gemalen koriander
« We el curry madras
mag wat dikker zijn). Snijd ondertussen de
+ 2bospenen
« 2tl gedroogd fenegriekblad
(specerijenmelange,
koriander inclusief de steeltjes fijn. Schep
+ tomaat
(strooier 12 g. Verstegen)
potje 90 g,
de curry in een schaal en serveer met de
«4elghee
« 7 kardemompeulen
Euroma by Jonnie Boer)
koriander erover. Lekker met rijst (of naan;
« 1/2 el gehakte knoflook
« lgroene chilipeper
« Ye tl kaneel
het gerecht is dan niet meer lactosevrij).
(potje 100 g. Go-Tan)
(AH Pepermix, bakje 75 g)
« 2 1lchilipoeder
« tl zout
+ 2 el gehakte gember
« 750 g kipdijfilet
BEVAT pp. 490 kcal - 38 g eiwit - 33 g vet,
(potje 100 g. Go-Tan)
« 3 verse currybladeren
« bakje koriander (15 9)
waarvan 15 g verz. 9 g koolhydraten,
« Lil kurkuma
« lel tomatenpuree
+ blender
waarvan 5 g suikers - 17 gzout
- lel gemalen komijnzaad
- 4 g vezels - Pris pp. € 3.05
allerhande