Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

att

vi

ST,

um

u

Ur

ti

al

uil

dr

Wi

Ar

Ni

fi

Li

IE

it

u

Ht

4

;

il

A

bt

RIN)

N

u

jk

In

lt

ig

ul

zl

W

in

a

1

Ah

bbij

Er

zl

N

vr

id

ER

4

ua

nd

Kl) tu

u

4

be

Ende

li

fl

Alf

H

Mn

Hi

ru

{ir

PE

ne

ij

fl

1

N

AZIE

Pe

ij

a

{AL

12

A

N

a

td

1E

dl,

Pal

pa

Ei

Jh

1

il

AU

au

ui

tu

il

uk

ti

Eik

fe

ht

fl

À

al

ij,

Zah)

A

A

ik

Te

Gl

h

It

ati

1

qi

HA

nt

WU

LE

Ni

h

tt

iN

Ent

ih

kh

1!

it

Us

a

1

An

(ni

tl

Gl

its

nl

in

Ih,

ditg tl

dti

de

ik

MTI

ed

ther

anr NUR

tt

a

Ml

{

AN

miel

In

mt N

jh

lat

IH

en

dk

Hi

1}

tt

Ni

Ai

ue ff

hi

til

Il

Ui)

N

aut

dl

Co

(1



PAR

ul

fi

RU fi

ER

1

fl

ij

1

fl

He

it

L

Hi Ai

1

in

pal

23

:

0

Zn

zh

fl

A

N

il

ll

We want more!

li

11%

at

dl

dl

zi

HU

in

en

ai

1h

ik

Op ons Pinterest-account en hier vind

1

Ion

1

nl

jk

nl

N

ii

5

dun

ae till,

Ale

{

\

nl

ut

\

N

(il

il

uk

y

it

ND

it

Ut

als

I

it

U

ih

il

JF

le

fi

Mi

(AL

el

hl

il

A

et

[HI

je nog veel meer curry-inspiratie.

lt

rt

fi

ni

we

Y

M]

do

fi)

AS

il

N

A

ll

1

tien

ih

ty

in

abt

el

ler

172

ek

il

ot

th

ea

a

dt

zl

ie:

4

Fe

Dan)

1

fil

Aut

ne

fi

B

al

Ii

SM

4]

dx

ke!

5

de

De

Tun)

ft

\

er

Ni

ih

3

à.

u

Li

Ii

ui

tj

tal

un

&

du

it

il

4

h

ut

pr

th

1 Snipper de rode ui, snijd de peen in dunne

u

plakjes en snijd de tomaat grof. Verhit

es

ml

LAN di

Mk

Hi)

2 el ghee in een ruime koekenpan op

cu

42

middelhoog vuur en fruit de uien peen al

ER

Zi

fr

M

ii

d

A

J

La

AU

h

omscheppend in ca. 5 min. glazig. Voeg een

ME

Er

U

Ye el gehakte knoflook en een Ye el gehakte

honk

&

j

G



gember toe en bak 1min. mee. Doe de

La

FE

hj

an

(

ji

Ze



£

jh

tomaat erbij en bak al omscheppend 2 min.

Hi fi



|

fl

u

tot alles iets zachter is. Voeg de kurkuma,

a

4

3

komijnpoeder, korianderpoeder en het

ju

2

5

FA

il

{ll

jh

ù

fenegriekblad toe en schep om. Voeg

ï

1

un

300 ml water toe, haal van het vuur en laat

fl

a

x

be.

Alan

de currybasis afkoelen.

nl

In

m

ih

[HI

2 Kneus ondertussen de kardemompeulen

af

0

IE

met het lemmet van een mes en haal de

1!

tt

EN

fi

)

1

HE

À;

Lt

zaadjes eruit. Verwijder de steel van de

ELAINE

oid

u

alt

uf

it

al;

chilipeper en halveer de peper. Snijd de

De

he

2

if

At

kippendijen elk in 4 stukken. Verhit de rest

Mi

{N

Di

(1

il

|

N

an

N

kil

van de ghee in een hapjespan op middel

IE

fi

Hi

El hj

>

u

1

hoog vuur. Voeg de rest van de gehakte

N,

Et N

dend

fs

knoflook en gember, de groene peper en

N

fl

HEN

(ni

N

ri

al

1

Ni

Ni

Ni

N

\

iu

dn

nn

il

pi

u

HER

Mi

enk

Ni

Fi

ik

Mi

KI

1!

CE

fi

ii

verse currybladeren toe en fruit 30 sec. al

A

Ul

Lr

il

x

inf

ihr

KA

Tj

tnt

io

it

il

Al

roerend (pas op. dit spettert). Voeg de

ke

Ar

{fe ief

fl

1H

|

cd,

fi

(ll

ll

In

al

fl

fi

dl

U il

RE

fi

fl

Hi

fl

1

mn

HE

fl

Lj

TH

tomatenpuree toe en bak Ìmin mee. Voeg

1

in

M

IM

At

si

de madraspoeder. kaneel, kardemom,

il

fl

RL

tt

lt,

tn

chilipoeder en het zout toe. Doe de kip erbij,

a

4e

Ai

Ni

IN!

A

Gi

a

schep goed om en zet het vuur laag.

lt

M

3 Doe ondertussen de afgekoelde

dt

a)

currybasisin de blender en mix alpulserend

li

fl

te

Re

N

glad. Doe de currybasis bij de kip in de pan.

il

Chicken SCC TL

Ai

breng aan de kook en kook ca. 10 min. op

at

middelhoog vuur tot de kip gaar is en de

saus iets is ingekookt (de currysubstantie

« lrode ui

« lel gemalen koriander

« We el curry madras

mag wat dikker zijn). Snijd ondertussen de

+ 2bospenen

« 2tl gedroogd fenegriekblad

(specerijenmelange,

koriander inclusief de steeltjes fijn. Schep

+ tomaat

(strooier 12 g. Verstegen)

potje 90 g,

de curry in een schaal en serveer met de

«4elghee

« 7 kardemompeulen

Euroma by Jonnie Boer)

koriander erover. Lekker met rijst (of naan;

« 1/2 el gehakte knoflook

« lgroene chilipeper

« Ye tl kaneel

het gerecht is dan niet meer lactosevrij).

(potje 100 g. Go-Tan)

(AH Pepermix, bakje 75 g)

« 2 1lchilipoeder

« tl zout

+ 2 el gehakte gember

« 750 g kipdijfilet

BEVAT pp. 490 kcal - 38 g eiwit - 33 g vet,

(potje 100 g. Go-Tan)

« 3 verse currybladeren

« bakje koriander (15 9)

waarvan 15 g verz. 9 g koolhydraten,

« Lil kurkuma

« lel tomatenpuree

+ blender

waarvan 5 g suikers - 17 gzout

- lel gemalen komijnzaad

- 4 g vezels - Pris pp. € 3.05

allerhande