Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 108




Hier is pagina 108 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

F

IT

M

5

5 U

O

NACHO'S |

ET

YI

LE:

AC

C

>

GUACAM«

LE

H

FDGER

(

TUKS) (35 MIN.)

22MIN,

17

OF

A PERS.

CH:

JIN. OVENTIJD)

u

UD

+ 1kippenbouillon-

+ 6tortilawraps

blokje

(pak, La Morena)

« 2rode uien

- lverse jalapeño-

+100 glanggraan-

« l potje homemade

« lrode ui

« 150 g cheddar

« 500 g rundergehakt

peper

rijst (pak 1 kilo)

salsa (230 g.

+ 2limoenen

tophat

+ 2elMexicaanse

+ 2limoenen

+ 400 gkipfilet

La Morena)

« 2tomaten

(stukje ca. 210 g)

bonenkruiden

« \ tl suiker

* 2el zonnebloemolie

« 1blik refried bayo

+ 2eetrijpe avocados + 150 g totopos (gele

- 12harde

- 2 el Tex-Mex blend

beans chipotle en

maistortillachips.

(potje 56 g. Euroma)

« Ya bakje koriander

+ 1tiknoflookpoeder

tacoschelpen (pak)

voor burritos

adobo (bonen-

(al5g)

zak, La Morena)

« Va tl zout

« 4 el sour cream

« 100 g fijngesneden

(potje 639,

spread, 440 g,

- 2el jalapeños

+ 4eltomatenpuree

ijsbergsla (zak)

Verstegen)

La Morena)

(potje 295 g)

- vijzel

+ 380 g tastytom-

+75 gtex-mex

« Irode ui

«125 g sour cream

- bakpapier

trostomaten

geraspte kaas

- 2 el jalapeños

« 150 ggeraspte

« lbakje koriander

(zak 150 g)

(potje 295 g)

cheddar (zakje)

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

(59)

« bakpapier

« 2 eetrijpe

- grilpan

Snipper ondertussen de ui. Pers de limoenen

avocados

uit. Meng % van de ui met 2 el limoensap en

laat staan tot gebruik. Schep af en toe om.

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper

1 Breng het bouillonblokje in 400 ml water

2 Snijd de tomaten in parten. verwijder de

de uien. Verhit een hapjespan zonder olie

aan de kook. Bereid hierin de rijst volgens

zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in

of boter en bak het gehakt, % van de ui, de

de aanwijzingen op de verpakking. Giet af

blokjes van een Ya cm. Halveer de avo-

bonenkruiden, knoflookpoeder en de helft

en laat afgedekt staan tot gebruik.

cado's, verwijder de pitten en schep het

van het zout 12 min. op middelhoog tot hoog

vruchtvlees uit de schil. Doe de helft in de

2 Halveer ondertussen de kipfilets in de

vuur. Schep regelmatig om. Voeg de toma-

lengte zodat je 4 gelijke stukken hebt. Meng

vijzel, wrijf grof en voeg lel limoensap toe.

de olie met de burritokruiden en wat zout

tenpuree en 150 ml heet water toe en verhit

Snijd de andere helft in kleine blokjes van

5 min. op middelhoog vuur. Roer af en toe.

en schep om met de kip. Verhit de grillpan

een Va cm. Snijd de koriander en de

2 Maak ondertussen de salsa. Snijd de

zonder olie of boter en gril de kip in 12 min.

jalapefo's fijn. Meng de helft van alle

tomaten in parten en verwijder de

op middelhoog vuur goudbruin en gaar.

gesneden ingrediënten (tomaat, koriander,

zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes

Keer regelmatig. Neem uit de pan en trek

ui, jalapeno) en l el limoensap tot een salsa.

van een Ve cm. Snijd de koriander fijn.

met 2 vorken het vlees uit elkaar.

Doe de rest van dezelfde ingrediënten bij

Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten

3 Snijd de ui in dunne halve ringen. Schep

de avocado in de vijzel en wrijf tot een

van de jalapefio. Snijd het vruchtvlees fijn.

om met 2 el vocht uit de pot jalapeno's.

smeuïge guacamole met nog wat structuur.

Pers de limoenen uit. Meng de tomaat. de

Halveer de avocado’s, verwijder de pitten

Breng de salsa en de guacamole op smaak

rest van de ui, koriander, jalapefo, de suiker,

en schep het vruchtvlees uit de schil. Prak

et zout.

4 el limoensap en de rest van het zout.

grof en breng op smaak met peper en

3 Rasp de cheddar. Verdeel de helft van de

3 Bereid de tacoschelpen volgens de

eventueel zout.

totopos over een met bakpapier beklede

aanwijzingen op de verpakking.

bakplaat. Bestrooi met de helft van de kaas

4 Verwarm de torfillawraps volgens de

4 Verdeel achtereenvolgens het gehakt, de

aanwijzingen op de verpakking. Besmeer

ende helft van de rest van de fijngesneden

sla, geraspte kaas en salsa over de taco's.

steeds Ì wrap in het midden in de breedte

jalapefo's. Verdeel de rest van de totopos

Serveer direct. Lekker met tabasco red

met \ tl salsa, laat de randen vrij. Verdeel er

erover en verdeel de rest van de kaas en

pepper sauce (flesje 60 ml) voor extra pit.

2elbonenspread, | el sour cream, lel rijst,

jalapefio's erover. Bak ca. 5 min. in de oven

2elkip, 2el avocado, 2 el cheddar, wat

tot de kaas gesmolten is.

BEVAT pp. 565 kcal 34 g eiwit - 32 g vet,

halve uienringen en wat jalapeno's over.

4 Neem de bakplaat uit de oven en verdeel

waarvan 12 g verz. - 33 g koolhydraten,

de salsa, de sour cream en rode ui erover.

5 Vouw eerst de brede kant over de vulling

waarvan 10 g suikers - 1. g zout - 5 g vezels

en dan de zijkanten naar binnen en rol

Serveer de nacho's met de guacamole.

Lekker met verse koriander en extra

- Prijs pp. € 3.40

verder op. Maak zo nog 5 burrito's. Snijd ze

in grote stukken en serveer met de rest van

jalapeñoringen voor extra pit.

de salsa.

60

BEVAT pp.470 kcal : 13 geiwit - 35 g vet,

BEVAT pst. 750 kcal - 35 geiwit 39 gvet,

waarvan 13 g verz. - 22 g koolhydraten,

Klik hier of kijk op ons YouTube-kanaal

waarvan 12 g verz. - 58 g koolhydraten,

waarvan 5 g suikers: 29 g zout 7 g vezels

voor een handige receptvideo.

waarvan 5 g suikers - 3.6 g zout - 11 g vezels

+ Pris pp. € 2.55

Foodfotografie Sigurd Kranendonk. René Mesman, foodstyling Martine Steenstra, Victor de Launay. styling Marjolein Vonk

- Prijs p.st. € 3.25