Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AZIE

THAISE VISKOEKJES

oo

TIP Je kunt de ingrediënten ook fijnmalen in

de keukenmachine. Maar door alles fijn te

Zo doe je dat!

snijden en vervolgens goed te kneden krijg

Stap voor stap zien hoe je deze

« 500 g verse kabeljauwfilet

je de structuur zoals je m ook in Thailand

viskoekjes maakt? klik hier voor

«lei

proeft!

een handige receptvideo.

« 2elrode-currypasta (potje 225 g, Koh Thai)

« lel vissaus (flesje 150 ml, Koh Thai)

BEVAT psst. IOO kcal: óg eiwit - 6 g vet,

« Voel suiker

waarvan Ì g verz. - 5 g koolhydraten,

« 4-5 limoenblaadjes

waarvan 4 g suikers - 0.6 g zout

(zakje 100 g, diepvries)

“Og vezels - Prijs p.st. € 0.80

« 75g sperziebonen

« ca. 200 ml arachideolie

+ Va komkommer

THAISE

« kleine sjalot

GLASNOEDELSALADE

ka

« lel geroosterde pinda's

« 150 ml zoete chilisaus

1 Dep de kabeljauw goed droog en snijd zo

« 150 g glasnoedels (Go-Tan Vermicelli

Mals kippendijvlees op een

fijn mogelijk. Schep in een kom. Klop het ei

glassnoodles soe-oen)

stokje met lichtzoete saus.

goed los en voeg samen met de rode-

« 4 trostomaten

AH Yakitori spiesjes

currypasta, vissaus en suiker toe aan de vis.

« 2 kleine sjalotten

135g€ 250

« 4 stengels bleekselderij (middelste dunste

2 Verwijder de nerven van de limoenblaad-

jes, rol de bladen op. Snijd eerst in dunne

stengels met blad)

repen en vervolgens zo fijn mogelijk.

« Va zakje koriander (à 40 g)

Verwijder de puntjes van de sperziebonen

« Arode rawitpepers (doosje 50 9)

en snijd in stukjes van 2-3 mm. Schep met

« 3limoenen

THAI

het limoenblad door het vismengsel. Kneed

« 2tenen knoflook

te)

|

IE

El

met de hand 5 min. goed door. Het mengsel

« Lel kokosbloesemsuiker

wordt stevig en elastisch. Is dat nog niet het

« 3el vissaus (flesje 150 ml, Koh Thai)

geval, kneed dan nog even door.

« 225 g diepvriesgarnalen (AH Biologisch,

3 Maak met natte handen van het mengsel

ontdooid en schoongespoeld)

Geïnspireerd op heerlijke

platte koekjes van lem dik en ® 7 cm.

« 2 varkensbraadworsten

Thaise smaken.

AH Thai beefsalade

4 Verhit de helft van de arachideolie in een

« 50 g pinda's

diepe koekenpan of wok zodat de koekjes

« vijzel (of staafmixer met bakje)

450 g € 549

straks tot de helft onderstaan.

5 Leg een deel van de koekjes voorzichtig

1 Wel de noedels ca. 5 min. in koud water.

in de pan en bak ze 8-10 min. Keer halver-

Breng een pan met water aan de kook en

knoflook in de vijzel en stamp tot een

wege. Houd ze goed in de gaten. Haal ze

kook de noedels 1 min. Giet af en spoel met

pasta. Voeg de suiker toe en stamp fijn.

met een schuimspaan uit de pan en laat

koud stromend water. Knip of snijd de

Voeg de vissaus en 6 el limoensap toe

uitlekken op keukenpapier. Herhaal met de

slierten 2à 3 keer en leg in een grote kom.

en meng tot een dressing. Zet apart tot

rest van de koekjes. Voeg voor de volgende

gebruik.

2 Snijd ondertussen de tomaten in parten,

batch (eventueel) extra olie toe.

halveer de sjalotten en snijd in de lengte in

4 Breng een pan met water aan de kook

repen. Snijd de bleekselderij in schuine

en kook de garnalen 2 min. op laag vuur.

6 Halveer ondertussen de kwart komkom-

mer inde lengte, snijd de helften in de

repen van een 2 cm dik. Snijd de blaadjes

Neem met een schuimspaan eruit en laat

uitlekken. Giet het kokende water uit de

lengte door en snijd de 4 repen in zo dun

van de selderij grof. Schep alles bij de

mogelijke plakjes. Snijd de sjalot in kwarten

noedels. Haal de korianderblaadjes los van

pan tot je een laag water van 2 cm

en snijd de kwarten in zo dun mogelijke

de steeltjes, snijd grof en houd apart. Snijd

overhoudt. Verwijder het vel van de

plakjes. Hak de pinda's fijn. Doe in een

de stelen van de koriander fijn.

braadworsten. Snijd het worstvlees in

kommetje. schenk de chilisaus erover en

3 Verwijder de steelaanzet van de pepers

kleine stukken. Kook het vlees 3-4 min.

schep om. Dip elk viskoekje in de chilisaus,

en snijd het vruchtvlees grof. Halveer de

Breek het worstvlees met een houten lepel

leg met een lepeltje bij elke hap wat kom-

limoenen en pers de vruchten uit. Doe de

of pureestamper tot het verkruimeld is.

kommer of sjalot erop voor extra crunch.

stelen van de koriander, de pepers en

Rooster de pinda's.

allerhande