Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 17

Hier is pagina 17 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AZIE
THAISE VISKOEKJES
oo
TIP Je kunt de ingrediënten ook fijnmalen in
de keukenmachine. Maar door alles fijn te
Zo doe je dat!
snijden en vervolgens goed te kneden krijg
Stap voor stap zien hoe je deze
« 500 g verse kabeljauwfilet
je de structuur zoals je m ook in Thailand
viskoekjes maakt? klik hier voor
«lei
proeft!
een handige receptvideo.
« 2elrode-currypasta (potje 225 g, Koh Thai)
« lel vissaus (flesje 150 ml, Koh Thai)
BEVAT psst. IOO kcal: óg eiwit - 6 g vet,
« Voel suiker
waarvan Ì g verz. - 5 g koolhydraten,
« 4-5 limoenblaadjes
waarvan 4 g suikers - 0.6 g zout
(zakje 100 g, diepvries)
“Og vezels - Prijs p.st. € 0.80
« 75g sperziebonen
« ca. 200 ml arachideolie
+ Va komkommer
THAISE
« kleine sjalot
GLASNOEDELSALADE
ka
« lel geroosterde pinda's
« 150 ml zoete chilisaus
1 Dep de kabeljauw goed droog en snijd zo
« 150 g glasnoedels (Go-Tan Vermicelli
Mals kippendijvlees op een
fijn mogelijk. Schep in een kom. Klop het ei
glassnoodles soe-oen)
stokje met lichtzoete saus.
goed los en voeg samen met de rode-
« 4 trostomaten
AH Yakitori spiesjes
currypasta, vissaus en suiker toe aan de vis.
« 2 kleine sjalotten
135g€ 250
« 4 stengels bleekselderij (middelste dunste
2 Verwijder de nerven van de limoenblaad-
jes, rol de bladen op. Snijd eerst in dunne
stengels met blad)
repen en vervolgens zo fijn mogelijk.
« Va zakje koriander (à 40 g)
Verwijder de puntjes van de sperziebonen
« Arode rawitpepers (doosje 50 9)
en snijd in stukjes van 2-3 mm. Schep met
« 3limoenen
THAI
het limoenblad door het vismengsel. Kneed
« 2tenen knoflook
te)
|
IE
El
met de hand 5 min. goed door. Het mengsel
« Lel kokosbloesemsuiker
wordt stevig en elastisch. Is dat nog niet het
« 3el vissaus (flesje 150 ml, Koh Thai)
geval, kneed dan nog even door.
« 225 g diepvriesgarnalen (AH Biologisch,
3 Maak met natte handen van het mengsel
ontdooid en schoongespoeld)
Geïnspireerd op heerlijke
platte koekjes van lem dik en ® 7 cm.
« 2 varkensbraadworsten
Thaise smaken.
AH Thai beefsalade
4 Verhit de helft van de arachideolie in een
« 50 g pinda's
diepe koekenpan of wok zodat de koekjes
« vijzel (of staafmixer met bakje)
450 g € 549
straks tot de helft onderstaan.
5 Leg een deel van de koekjes voorzichtig
1 Wel de noedels ca. 5 min. in koud water.
in de pan en bak ze 8-10 min. Keer halver-
Breng een pan met water aan de kook en
knoflook in de vijzel en stamp tot een
wege. Houd ze goed in de gaten. Haal ze
kook de noedels 1 min. Giet af en spoel met
pasta. Voeg de suiker toe en stamp fijn.
met een schuimspaan uit de pan en laat
koud stromend water. Knip of snijd de
Voeg de vissaus en 6 el limoensap toe
uitlekken op keukenpapier. Herhaal met de
slierten 2à 3 keer en leg in een grote kom.
en meng tot een dressing. Zet apart tot
rest van de koekjes. Voeg voor de volgende
gebruik.
2 Snijd ondertussen de tomaten in parten,
batch (eventueel) extra olie toe.
halveer de sjalotten en snijd in de lengte in
4 Breng een pan met water aan de kook
repen. Snijd de bleekselderij in schuine
en kook de garnalen 2 min. op laag vuur.
6 Halveer ondertussen de kwart komkom-
mer inde lengte, snijd de helften in de
repen van een 2 cm dik. Snijd de blaadjes
Neem met een schuimspaan eruit en laat
uitlekken. Giet het kokende water uit de
lengte door en snijd de 4 repen in zo dun
van de selderij grof. Schep alles bij de
mogelijke plakjes. Snijd de sjalot in kwarten
noedels. Haal de korianderblaadjes los van
pan tot je een laag water van 2 cm
en snijd de kwarten in zo dun mogelijke
de steeltjes, snijd grof en houd apart. Snijd
overhoudt. Verwijder het vel van de
plakjes. Hak de pinda's fijn. Doe in een
de stelen van de koriander fijn.
braadworsten. Snijd het worstvlees in
kommetje. schenk de chilisaus erover en
3 Verwijder de steelaanzet van de pepers
kleine stukken. Kook het vlees 3-4 min.
schep om. Dip elk viskoekje in de chilisaus,
en snijd het vruchtvlees grof. Halveer de
Breek het worstvlees met een houten lepel
leg met een lepeltje bij elke hap wat kom-
limoenen en pers de vruchten uit. Doe de
of pureestamper tot het verkruimeld is.
kommer of sjalot erop voor extra crunch.
stelen van de koriander, de pepers en
Rooster de pinda's.
allerhande