Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 30

Hier is pagina 30 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NOEDELSOEP
Kook de noedels volgens de aanwijzingen
houd de saus apart. Snipper de sjalot en
op de verpakking. Snijd de rest van de
snijd de tenen knoflook fijn. Snijd de
shiitake in vieren. Verhit de rest van de olie
bieslook in 3 stukken van ca. 5 cm.
in een koekenpan en bak de shiitake 4 min.
3 Pel de garnalen en maak met de punt
« prei
+ 2elmisopasta
op hoog vuur. Schep regelmatig om.
van een scherp mesje een snee in de rug
« 200 gwinterpeen
« 250 mlongezoete
7 Laat de bamboescheuten uitlekken en
van de garnaal. Verwijder met het mesje
« 300 g shiitake
sojamelk
spoel af onder koud stromend water.
voorzichtig het darmkanaal. Dep de
« 5tenen knoflook
+ 4eieren
Verdeel de noedels over 4 wijde kommen.
garnalen goed droog met keukenpapier.
* 3el arachideolie
* 80 g organic
Schenk daar de hete bouillon over. Leg het
Bestrooi met peper en zout.
« lel zwartepeper-
ramen noedels
ei, de bamboescheuten, gebakken shiitake,
4 Verhit 1 el olie in een wok op hoog vuur en
korrels
(pakje 270 g,
taugé en het groene van de salade-ui erbij.
bak de garnalen 3 min. Neem met een
« Vz tl zout
Hakubaku)
Knip het norivel in brede rechthoekjes en
schuimspaan uit de pan en houd afgedekt
* 3el sojasaus
- l blikje bamboe-
steek aan de zijkant in de soep.
onder aluminiumfolie warm. Bereid
« 2el mirin (rijstwijn.
scheuten (227 g)
TIP De vegetarische versie van ramen
ondertussen de rijstnoedels volgens de
Saitaku)
« 100 g taugé
wordt eigenlijk gemaakt op basis van dashi
aanwijzingen op de verpakking.
« 20g gember
« Inorivel
(Japanse bouillon) en gedroogde shiitake.
5 Verhit de rest van de olie in dezelfde pan
« 2el sesamzaad
* vijzel
enbak de sjalot en knoflook Imin.ophoog
« lbosje salade-ui
« zeef
BEVAT p.p. 370 kcal - 17 g eiwit - 21 g vet,
vuur. Voeg de noedels en de apart
(6 stuks)
waarvan 4 g verz. - 26 g koolhydraten,
gehouden saus toe en roer door elkaar tot
waarvan 7 g suikers - 3.7 q zout
de noedels de saus hebben opgenomen.
1 Was de prei en houd deze met een tang
-5 g vezels: Prijs pp. € 4.15
6 Schuif de noedels naar de zijkant van je
direct op een middelhoge vlam van je
wok, zet het vuur middelhoog en breek de
gasfornuis. Rooster ca. 5 min. totdat de schil
eieren naast de noedels in de wok. Maak de
wat zwartgeblakerd is. Keer regelmatig en
PAD THAI
dooiers kapot, leg de noedels met een tang
snijd in stukken.
op de eieren en laat 30 seconden bakken
2 PEI
2 Schil de winterpeen en snijd in gelijke
tot de eieren iets gestold zijn. Schep
stukken. Snijd 100 g shiitake in plakken.
vervolgens alles goed door. Voeg de taugé
Plet de tenen knoflook.
en bieslook toe en roer erdoor. Breng op
« 25 g ongezouten pinda's
smaak met peper.
3 Verhit | el olie in een soeppan en fruit de
prei, knoflook en winterpeen ca. 5 min. op
« 1% el tamarindepasta
7 Serveer de Pad Thai met de garnalen en
middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
(potje 200 g, Kokki Djawa)
bestrooi met de geroosterde pinda's. Snijd
Voeg de gesneden shiitake, peperkorrels en
« Va el vissaus (flesje 150 ml, Koh Thai)
de limoen in parten en serveer erbij.
» 2elkokosbloesemsuiker
het zout toe. Voeg lliter water, | elsojasaus
ende mirin toe.Breng aan de kook en laat
(potje 200 g. Biofan)
BEVAT pp. 670 kcal: 37 g eiwit - 30 g vet,
met de deksel op de pan luur op laag vuur
« \sjalot
waarvan óg verz. 60 g koolhydraten,
koken. Zeef de bouillon en laat goed
« 2tenen knoflook
waarvan 4 g suikers - 1,5 g zout
uitlekken (je houdt ca. 850 ml bouillon over).
« \bakje bieslook (25 g)
- 6 g vezels - Prijs p.p. € 4.55
« 225 grauwe, ongepelde reuzengarnalen,
4 Snijd de gember fijn en stamp de
sesamzaadjes fijn in de vijzel. Snijd de
(zak 450 g. diepvries, ontdooid)
« 2el arachideolie
salade-ui in dunne ringetjes. Verhit lel olie
in een pan en bak de gember en het witte
« 10 g Thaise witte-rijstnoedels
gedeelte van de salade-ui 2 min. op
(pakje 225 g, Fairtrade Original)”
middelhoog vuur.
« 2middelgrote eieren
|
5 Voeg de misopasta, geplette sesam-
« 125 g taugé
zaadjes en derest van de sojasaus toe
« llimoen
enroer goed door. Voeg de sojamelk
RHATISQHE
me
EN
geleidelijk toe en roer tot de miso is
1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter
opgelost. Voeg de groentebouillon toe,
enrooster de pinda's 2 min. op middelhoog
F
breng aan de kook en breng op smaak
vuur. Haal uit de pan. laat iets afkoelen, hak
met peper.
fijn en houd apart.
Mix van taugé, shiitake. paksoi, bosui en
6 Breng ondertussen een pan water aan
2 Doe de tamarinde met de vissaus,
kastanjechampignons. Heerlijk voor een
de kook en kook daarin de eieren ó min.
kokosbloesemsuiker en 4 el water in een
Aziatische noedel- of kippensoep.
Laat ze schrikken onder koud stromend
steelpan en verwarm 2 min. op laag vuur
AH Aziatische soepgroente
3009 € 249
Foodfotografie Sigurd Kranendonk, Ernie Enkelaar, Alan Jensen. foodstyling Martine Steenstra. Victor de Launay. Bart Stuart. Anoek Lorjé. styling Marjolein Vonk. Cyn Ferdinandus. Jan-Willem van Riel
water, pel ze en halveer ze in de lengte.
tot de suiker is opgelost. Zet het vuur uit en
“Dit product is in de grotere Albert Heijn-winkels verkrijgbaar. Of klik hier