Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 115




Hier is pagina 115 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL &

RIJST MET KABELJAUW,

MANGO-MAISSALSA

Mexicaanse

EN CHIPOTLESAUS

smaakmaker

La Morena maakt al sinds 1972 de

A

« 400 g kabeljauwhaas (schaal ca. 260 g)

s#

+ 2elolifolie

lekkerste en belangrijkste smaakmakers

|

« éel chipotle sauce (potje 230 g. La Morena)

« llimoen (schoongeboend)

à,

voor de Mexicaanse als Bun

+ Isjalot

1

Cor

« Va bakje koriander (à 15 9)

DD

« 175 g zongerijpte mangostukjes

Le

(schaal, koelvers)

a

#

ad

« blikje maiskorrels (300 g)

« 600 g Iminuut basmatirijst

ink

u

Pa’

D at

(pakje à 2x 150 g)

D

« 2 zoete rode puntpaprika's (zak)

gr

7

£

1 Bestrooi de kabeljauw met peper en

dn

eventueel zout. Verhit de olie in een

koekenpan en bak de kabeljauw op

LEKKER

middelhoog vuur 4 min. aan Ì kant. Keer

4

ROKERIG

de vis. voeg 4 el chipotlesaus toe, verdeel

à

De chipotlesaus

van La Morena is

de vis met een spatel in kleine stukjes en



bak nog 2 min.

gemaakt van

à

en

2

gerookte en

2 Rasp ondertussen de groene schil van

gedroogde

1 helft van de limoen en pers deze uit. Snijd

KAR

T-

jalapeñopeper in

combinatie met

vz

de andere helft in plakjes. Snipper de sjalot

a

x

en snijd de koriander fijn. Snijd de mango-

er

adobosaus.De

è

mild pittige saus

stukjes in kleinere blokjes van ca. lem. Laat

heeft hierdoor een

de mais uitlekken.

fes

|

DR

LA

rokerige, lichtzoetige

3 Meng demango met de mais. sjalot en

smaak. Daardoor

koriander en breng op smaak met het

KR

4

is-ie perfect voor in

limoenrasp. -sap. peper en zout.

| 4

gerechten als tacos.

quesadilla's en

4 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen

enchilada's. Dus

op de verpakking en roer los. Halveer de

8

ben jij fan van de

puntpaprika's. verwijder de zaadlijsten en

N

Ne

2%

Mexicaanse keuken?

De saus van dit

snijd het vruchtvlees in halve dunne ringen.

a

pittige pepertje

Verdeel de rijst, mango-maissalsa, paprika

enkabeljauwstukjes over borden. Schep

er

mag dan zeker niet

N

ES

ontbreken in

de rest van de chipotlesaus erbij en garneer

ar

je keukenkast.

met een limoenplakje. Lekker met totopos

(chips van maistortilla's).

LINE

BEVAT p.p.470 kcal- 26 g eiwit - lg vet,

waarvan 2 g verz.- 62 gkoolhydraten,

LA

cr

=

er

a

waarvan 15 g suikers - 1,3 g zout

ok

EU

RS

-7 g vezels : Pris p.p. € 4.75

La Morena

a

2

Chipotle sauce

potje 230 g € 2.09

N

on

„ Meer weten? Ga naar

lAMOR

©lamorena_nl

à.

allerhande