Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

maes

em

En

ie

pt \

Dt

a,

1

:

7

N

Zj

4

Bo

>

FR

Zj

El

F

HE

id

A





Ah.

124

Dre

>.

h

AA

“8,

3

20

2%

By

7

%

A

ED

1

=

A

cd

AO

Nd

AAN

f

AAD

&

à

Hed

AN



+

Ju

a:

N

P

Me

N

{>

4

Fe

%

hi)

A

VX

À

Ÿ

ds

à

QC

te

Fe

he)

(XI

5

A

(x)

Y

5

CH)

CH

JE

I

Br

4

x

(|

[x

4

1:

fd

5

Sed

4

ÿ

2

je

he,

A

f

Ke.

a;

,

IN

À

D:

be

4

Y

Ger

Fo

s

$

BE

As

Md

cr

d

A

i

LE)

5

LH

ip

au

AE

Ei

ER

SE

HH

dl

Sr

a

Er

1

a

Le

A

EL

7

ze,

Î

£

H

Fr

12

2e

Fr

SE.

rf

À

Es

wen,

53

=

De:

LT]

DT

EIER

+

>

SI

ER

RZ

SLP

Ihe

DE

IR

we

ZO

77

DR

32

22

Pe

©;

>

a

En

enr qe

il

Gekonfijte citroen is een veelzijdige smaakmaker. Door citroenen in te wrijven met veel zout

en ze daarna in een pot op een koele, donkere plek weg te zetten (pekelen), verandert de structuur

van de schil: die wordt zacht en de smaak wordt zoutig, met een vleugje bloemige citrus.

Het is een belangrijk ingrediënt in een tajine met kip, waarop dit gerecht is geïnspireerd.