Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 60

Hier is pagina 60 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
maes
em
En
ie
pt \
Dt
a,
1
:
7
N
Zj
4
Bo
>
FR
Zj
El
F
HE
id
A
€
(À
Ah.
124
Dre
>.
h
AA
“8,
3
20
2%
By
7
%
A
ED
1
=
A
cd
AO
Nd
AAN
f
AAD
&
à
Hed
AN
€
+
Ju
a:
N
P
Me
N
{>
4
Fe
%
hi)
A
VX
À
Ÿ
ds
à
QC
te
Fe
he)
(XI
5
A
(x)
Y
5
CH)
CH
JE
I
Br
4
x
(|
[x
4
1:
fd
5
Sed
4
ÿ
2
je
he,
A
f
Ke.
a;
,
IN
À
D:
be
4
Y
Ger
Fo
s
$
BE
As
Md
cr
d
A
i
LE)
5
LH
ip
au
AE
Ei
ER
SE
HH
dl
Sr
a
Er
1
a
Le
A
EL
7
ze,
Î
£
H
Fr
12
2e
Fr
SE.
rf
À
Es
wen,
53
=
De:
LT]
DT
EIER
+
>
SI
ER
RZ
SLP
Ihe
DE
IR
we
ZO
77
DR
32
22
Pe
©;
>
a
En
enr qe
il
Gekonfijte citroen is een veelzijdige smaakmaker. Door citroenen in te wrijven met veel zout
en ze daarna in een pot op een koele, donkere plek weg te zetten (pekelen), verandert de structuur
van de schil: die wordt zacht en de smaak wordt zoutig, met een vleugje bloemige citrus.
Het is een belangrijk ingrediënt in een tajine met kip, waarop dit gerecht is geïnspireerd.