Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 2

Hier is pagina 2 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& ADVERTORIAL
B
AARDAPPELTORTILLA
B
MET ALLIOLI EN SALSA
Tb
8
br
>
hd
f
m
*
&
u”
Heerlijk ro
19
+ Zuien
Met.deze mediterrane saus'haal je
+ 2elolifolie
de Spaanse keuken I
huis
+ 600 g aardappelschijfjes (zak, koelvers)
in EE"
- 2/3 zakje peterselie (à 30 g)
« 100 g manchego (stukje 145 g)
« 6 witte scharreleieren
« 5el allioli (bakje 200 ml, Chovi)
« l potje paprika rode reepjes (310 g)
FA
+ 400 gtrostomaten
e
A
« ronde ovenschaal (D 24 cm, ingevet)
ù
« staafmixer
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
SPAANSE FIËSTA
Bij het maken van
Snijd de uien in halve ringen. Verhit lel olie
4x
NE
deze heerlijk romige
in een koekenpan met antiaanbaklaag en
zj
rk
saus wordt eerst
fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de
speciale paarse
LS
><
aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee.
Spaanse knoflook
uit de Pedrofieras-
Schep regelmatig om.
streek in een vijzel
2 Snijd ondertussen de peterselie fijn en
fijngewreven tot een
rasp de manchego. Klop de eieren los en
Ei
x
ge
dikke crème. Dan
7
wordt druppels-
meng met 3 el allioli, de geraspte kaas, de
ah
helft van de peterselie en versgemalen
gewijs de olijfolie
en een vleugje
peper.
Sg
citroen toegevoegd.
aM
waardoor de saus
3 Verdeel de aardappelen en ui over de
bodem van de ovenschaal en verdeel het
a
lekker vloeibaar
en minder ‘scherp’
ei-kaasmengsel erover. Bak de tortilla in
wordt. Perfect in
%
aa
ca. 25 min. gaar in het midden van de oven.
balans dus! Heerlijk
Dek eventueel af met aluminiumfolie als
i
als dip voor een stuk
Js
de tortilla te donker wordt.
brood of als saus bij
4 Laat ondertussen de paprikareepjes
EL +
aardappelgerechten
ÿ
4
=
of de BBG. Naast
uitlekken. Snijd de tomaten in blokjes en
6
het bekende gele
doe samen met de paprika in een hoge
bakje is er nu ook
beker. Pureer 2 à 3 sec. met de staafmixer
een vegan variant
tot een grove salsa. Meng de rest van de
verkrijgbaar. die
je herkent aan het
peterselie erdoor en breng op smaak met
Ne
groene bakje! Nét
peper en eventueel zout.
# pt
zo lekker, maar dan
5 Neem de aardappeltortilla uit de oven en
vegan (zonder ei).
serveer met de tomaten-paprikasalsa en
_
de rest van de allioli.
>
ze
Ze
Ne
ER
BEVAT pp. 605 kcal: 21 g eiwit - 41 g vet,
®
waarvan 12 g verz.-35 gkoolhydraten,
ie
waarvan ó g suikers -1,5 g zout - 6 g vezels
_
+
+ Pris pp. € 2.20
Le
Chovi Allioli
PAR
bakje 200 ml € 1.19
mal
Meer weten?
La
FA
Ganaar chovi.nl
FE