Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

B

AARDAPPELTORTILLA

B

MET ALLIOLI EN SALSA

Tb

8

br

>

hd

f

m

*

&

u”

Heerlijk ro

19

+ Zuien

Met.deze mediterrane saus'haal je

+ 2elolifolie

de Spaanse keuken I

huis

+ 600 g aardappelschijfjes (zak, koelvers)

in EE"

- 2/3 zakje peterselie (à 30 g)

« 100 g manchego (stukje 145 g)

« 6 witte scharreleieren

« 5el allioli (bakje 200 ml, Chovi)

« l potje paprika rode reepjes (310 g)

FA

+ 400 gtrostomaten

e

A

« ronde ovenschaal (D 24 cm, ingevet)

ù

« staafmixer

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

SPAANSE FIËSTA

Bij het maken van

Snijd de uien in halve ringen. Verhit lel olie

4x

NE

deze heerlijk romige

in een koekenpan met antiaanbaklaag en

zj

rk

saus wordt eerst

fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de

speciale paarse

LS

><

aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee.

Spaanse knoflook

uit de Pedrofieras-

Schep regelmatig om.

streek in een vijzel

2 Snijd ondertussen de peterselie fijn en

fijngewreven tot een

rasp de manchego. Klop de eieren los en

Ei

x

ge

dikke crème. Dan

7

wordt druppels-

meng met 3 el allioli, de geraspte kaas, de

ah

helft van de peterselie en versgemalen

gewijs de olijfolie

en een vleugje

peper.

Sg

citroen toegevoegd.

aM

waardoor de saus

3 Verdeel de aardappelen en ui over de

bodem van de ovenschaal en verdeel het

a

lekker vloeibaar

en minder ‘scherp’

ei-kaasmengsel erover. Bak de tortilla in

wordt. Perfect in

%

aa

ca. 25 min. gaar in het midden van de oven.

balans dus! Heerlijk

Dek eventueel af met aluminiumfolie als

i

als dip voor een stuk

Js

de tortilla te donker wordt.

brood of als saus bij

4 Laat ondertussen de paprikareepjes

EL +

aardappelgerechten

ÿ

4

=

of de BBG. Naast

uitlekken. Snijd de tomaten in blokjes en

6

het bekende gele

doe samen met de paprika in een hoge

bakje is er nu ook

beker. Pureer 2 à 3 sec. met de staafmixer

een vegan variant

tot een grove salsa. Meng de rest van de

verkrijgbaar. die

je herkent aan het

peterselie erdoor en breng op smaak met

Ne

groene bakje! Nét

peper en eventueel zout.

# pt

zo lekker, maar dan

5 Neem de aardappeltortilla uit de oven en

vegan (zonder ei).

serveer met de tomaten-paprikasalsa en

_

de rest van de allioli.

>

ze

Ze

Ne

ER

BEVAT pp. 605 kcal: 21 g eiwit - 41 g vet,

®

waarvan 12 g verz.-35 gkoolhydraten,

ie

waarvan ó g suikers -1,5 g zout - 6 g vezels

_

+

+ Pris pp. € 2.20

Le

Chovi Allioli

PAR

bakje 200 ml € 1.19

mal

Meer weten?

La

FA

Ganaar chovi.nl

FE