Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 73

Hier is pagina 73 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIDDEN-OOSTEN EN NOORD-AFRIKA
| adia werd geboren in
Winterswijk en at thuis al
| heel divers. ‘Van couscous
tot Hollandse hutspot met Marokkaanse
>
à
gehaktballetjes. Ik mocht vanaf mijn
“Het tajinerecept van mijn
tiende vaak kiezen wat ik zelf wilde gaan
£
oma bevat aardappel,
koken. Zo kwamen er sambalboontjes
kruiden en specerijen.
met pindasaus uit Allerhande op tafel,
2 Simpel, maar zó lekker.”
of ‘gekke witte’ champignonsoep.
a
Mijn ouders vonden dat juist wel leuk.”
2
Ze leerde veel van haar moeder en van
de Marokkaanse recepten van haar oma.
Nadia’s kookliefde, die zich uiteindelijk
focuste op de brede Arabische keuken,
‚N
werd aangewakkerd door haar reizen.
Dat begon al vroeg, tijdens de wekenlange
vakanties in Marokko. ‘Als het financieel
kon, gingen we 6 weken. Anders dan in
Nederland kennen ze daar alléén
Marokkaans eten, dus kon ik de smaken
Confusion
écht proeven. In de islamitische en Joodse
In Nederland staan we open voor veel
cultuur speelt eten een grote rol. Elke
verschillende soorten eetculturen, en die
4
feestdag heeft een link met eten. Een
lopen ook weleens door elkaar. All food
Dn
ln
zwangerschap, bevalling, bruiloft,
is fusion food, zegt Nadia. ‘Prachtig,
geloofsfeest, elke seizoenswissel,
heerlijk, niets aan veranderen. Maar je
elke streek, elke familie: alles heeft
hebt ook confusion: als iets er niet van
een gerecht. Nog steeds kom ik nieuwe
opknapt. Je mag van mij altijd variëren
Se.
smaken tegen. Ik ben dus eigenlijk
met ingrediënten en manieren van
nooit klaar met mijn ontdekkingsreis.’
klaarmaken. Graag zelfs. Als je maar
respect hebt voor de oorspronkelijke
bedoeling van dat gerecht of
4 |
ingrediënt. Couscous, bijvoorbeeld.
®
“1
Dit is Nadia
Nadia Zerouali (45)
studeerde aan de
|
NADIA!
middelbare hotelschool
+
Hen
en volgde een opleiding
Hanina
marketing en communicatie.
Henna Hanina is
Ze is moeder van Tariq,
hier verkrijgbaar
IN
voor € 34.99
kookboekenschrijver en
(Nijghen
foodondernemer. Daarnaast
Van Ditmar)
is ze medeoprichter van
de Couscousbar Amsterdam
00
Sr
ht
)
en is presentator bij
Nadia’s boek winnen?
BinnensteBuiten van de
Henna Hanina is een boek vol authentieke
4
KRO-NCRV. Verder heeft ze,
recepten van Marokkaanse oma's, Vertel
samen met Merijn Tol, haar
ons waarom jij dit boek graag zou winnen.
eigen Arabisch-mediterrane
Mail hier of doe mee via Instagram en
productlijn Soug. te koop
Facebook. Meedoen kan tot 27 mei.
05
bij Albert Heijn.
Klik hier voor de actievoorwaarden
À
allerhande