Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 120

Hier is pagina 120 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CHILI CON CARNE
BEVAT p.p. 530 kcal - 39 g eiwit «24 g vet,
Lekker met verkruimelde feta: het gerecht
waarvan 9 g verz. 34 g koolhydraten,
is dan niet meer lactosevrij.
HOOFDGERECHT
4 PERS.
40 MIN.
waarvan 13 g suikers : 0.5 g zout
TIP Wil je de saus minder pittig? Verwijder
GL
ENVRIJ) (VOORAF TE MAKEN
- 12 g vezels : Prijs pp. € 2.70
dan de zaadlijsten van de pepers.
+ Zuien
« 1blik zwarte bonen
Je kunt de saus (stap 1) 2 dagen van tevoren
« 3tenen knoflook
(400 g)
HUEVOS RANCHE
IS
maken. Bewaar afgedekt in de koelkast en
« lel zonnebloem-
« blik kidneybonen
MET REFRIED BEANS
verwarm op laag vuur.
olie
(400 9)
ONTBIJTGERECHT
4 PER
30 MIN
VEGETARISCH
« 500 g runder-
* 2 blikken gepelde
BEVAT pp. 985 kcal 26 g eiwit 77 g vet,
tomaten
GLUTENVRIJ
LACTOSEVRIJ
VOORAF TE MAKEN
gehakt
waarvan 11 g verz. - 40 g koolhydraten,
« 3el Mexicaanse
(à400 g)
waarvan 5 gsuikers - 2.2 g zout
bonenkruiden
+ 2elchipotlepeper
+ 1bakje koriander (15 g)
- 13 g vezels - Prijs p.p. € 3.30
(potje 569.
in adobosaus
« 8 tastytom-trostomaten
Euroma)
(potje 230 9,
«lui
« 2rode paprika's
La Morena)
« 2 groene pepers (pepermix, bakje 75 g)
« lrode peper
« lmespunt zout
« 0 el zonnebloemolie
1 Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.
« 8 gele maistortilla's (pak. La Morena)
« 8 eieren
Verhit de olie ineen hapjespan en bak het
gehakt met de bonenkruiden en eventueel
« 2eefrijpe avocado’s
zout 5 min. op middelhoog tot hoog vuur
« \ blik refried black beans (zwarte-
ON
bruin. Roer regelmatig.
bonenspread, 440 g, La Morena)
( Nieuw
2 Halveer ondertussen de paprika's,
- staafmixer
verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en
« 2 grote koekenpannen
Te Me
Le
snijd het vruchtvlees in halve reepjes van
m
sl
ca. een Va cm breed.
1 Snijd de koriander grof. Snijd de tomaten
3 Voeg de ui, knoflook en paprika toe en
in stukjes en de ui grof. Verwijder de
Wereldmaaltijd met kip, zoete
aardappel, koriander, rode cheddar,
bak 5 min. op middelhoog vuur mee. Roer
steelaanzet van de pepers en snijd het
regelmatig.
vruchtvlees grof. Doe de tomaat, ui, pepers,
wilde rijst en tomatensaus.
AH Tex Mex 450 g € 5.19
4 Doe ondertussen alle bonen in een
100 ml water en het zout in een pannetje en
vergiet en spoel af onder koud stromend
breng aan de kook. Laat 15 min. zachtjes
water. Laat goed uitlekken,
pruttelen. Neem de pan van het vuur. Voeg
HT
5 Voeg de tomaten en chipotlepeper toe
de helft van de koriander toe en pureer met
aan de pan en druk met een houten lepel
de staafmixer tot een saus. Breng op smaak
de tomaten in stukjes. Voeg de bonen toe,
met peper en eventueel zout en houd warm
breng aan de kook en laat op laag vuur
op laag vuur.
25 min. met de deksel op de pan stoven.
2 Verhit ondertussen in elke koekenpan
Roer af en toe.
5 el olie. Bak in elke pan een tortilla 30 sec.
Deze spread van zwarte bonen heeft
6 Verwijder de steelaanzet van de rode
per kant. Laat uitlekken op keukenpapier.
een zachte structuur en is lekker
peper en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Het is niet de bedoeling dat de tortilla's
smeuig. Rijk aan vezels en eiwit.
Wil je minder pittig? Verwijder dan eerst de
helemaal krokant worden. Leg de tortilla's
La Morena Refried black beans
zaadlijsten. Breng de chili op smaak met
op een bord en houd warm onder alumini-
440 g € 199
peper en eventueel zout en bestrooi met de
umfolie. Herhaal met de rest van de tortilla's.
peperringen. Lekker met cheddarkaas en
3 Laat het vet in de pannen zitten en bak
sour cream erover.
in elke pan 4 spiegeleieren. Snijd de
INMORENA
TIP Eten er kinderen mee? Laat dan de
avocado’s in de lengte doormidden.
rode peper achterwege.
Verwijder de pit en schep het vruchtvlees
OQ VEGATIP Liever een dagje zonder
met een lepel uit de schil, Snijd het vrucht-
vlees? Vervang het gehakt door
vlees in plakjes.
400 g rulstukjes.
4 Verdeel de tortilla's over 4 borden en leg
Op smaak gebracht met
op elke tortilla een gebakken ei. Verdeel de
chipotlepeper en tomaten.
Je kunt de chili 2 dagen van tevoren maken.
saus over het eiwit. Leg de bonenspread en
La Morena Bayo beans with
Bewaar afgedekt in de koelkast en
avocado naast de tortilla's en bestrooi met
chipotle and adobo
de rest van de koriander. Serveer direct.
Foodfotografie Sigurd Kranendonk. Eric van Lokven. foodstyling Martine Steenstra, Goran Todorovic. styling Marjolein Vonk. Ulrika Gustafsson
verwarm op laag vuur.
440 g €199