Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CHILI CON CARNE

BEVAT p.p. 530 kcal - 39 g eiwit «24 g vet,

Lekker met verkruimelde feta: het gerecht

waarvan 9 g verz. 34 g koolhydraten,

is dan niet meer lactosevrij.

HOOFDGERECHT

4 PERS.

40 MIN.

waarvan 13 g suikers : 0.5 g zout

TIP Wil je de saus minder pittig? Verwijder

GL

ENVRIJ) (VOORAF TE MAKEN

- 12 g vezels : Prijs pp. € 2.70

dan de zaadlijsten van de pepers.

+ Zuien

« 1blik zwarte bonen

Je kunt de saus (stap 1) 2 dagen van tevoren

« 3tenen knoflook

(400 g)

HUEVOS RANCHE

IS

maken. Bewaar afgedekt in de koelkast en

« lel zonnebloem-

« blik kidneybonen

MET REFRIED BEANS

verwarm op laag vuur.

olie

(400 9)

ONTBIJTGERECHT

4 PER

30 MIN

VEGETARISCH

« 500 g runder-

* 2 blikken gepelde

BEVAT pp. 985 kcal 26 g eiwit 77 g vet,

tomaten

GLUTENVRIJ

LACTOSEVRIJ

VOORAF TE MAKEN

gehakt

waarvan 11 g verz. - 40 g koolhydraten,

« 3el Mexicaanse

(à400 g)

waarvan 5 gsuikers - 2.2 g zout

bonenkruiden

+ 2elchipotlepeper

+ 1bakje koriander (15 g)

- 13 g vezels - Prijs p.p. € 3.30

(potje 569.

in adobosaus

« 8 tastytom-trostomaten

Euroma)

(potje 230 9,

«lui

« 2rode paprika's

La Morena)

« 2 groene pepers (pepermix, bakje 75 g)

« lrode peper

« lmespunt zout

« 0 el zonnebloemolie

1 Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.

« 8 gele maistortilla's (pak. La Morena)

« 8 eieren

Verhit de olie ineen hapjespan en bak het

gehakt met de bonenkruiden en eventueel

« 2eefrijpe avocado’s

zout 5 min. op middelhoog tot hoog vuur

« \ blik refried black beans (zwarte-

ON

bruin. Roer regelmatig.

bonenspread, 440 g, La Morena)

( Nieuw

2 Halveer ondertussen de paprika's,

- staafmixer

verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en

« 2 grote koekenpannen

Te Me

Le

snijd het vruchtvlees in halve reepjes van

m

sl

ca. een Va cm breed.

1 Snijd de koriander grof. Snijd de tomaten

3 Voeg de ui, knoflook en paprika toe en

in stukjes en de ui grof. Verwijder de

Wereldmaaltijd met kip, zoete

aardappel, koriander, rode cheddar,

bak 5 min. op middelhoog vuur mee. Roer

steelaanzet van de pepers en snijd het

regelmatig.

vruchtvlees grof. Doe de tomaat, ui, pepers,

wilde rijst en tomatensaus.

AH Tex Mex 450 g € 5.19

4 Doe ondertussen alle bonen in een

100 ml water en het zout in een pannetje en

vergiet en spoel af onder koud stromend

breng aan de kook. Laat 15 min. zachtjes

water. Laat goed uitlekken,

pruttelen. Neem de pan van het vuur. Voeg

HT

5 Voeg de tomaten en chipotlepeper toe

de helft van de koriander toe en pureer met

aan de pan en druk met een houten lepel

de staafmixer tot een saus. Breng op smaak

de tomaten in stukjes. Voeg de bonen toe,

met peper en eventueel zout en houd warm

breng aan de kook en laat op laag vuur

op laag vuur.

25 min. met de deksel op de pan stoven.

2 Verhit ondertussen in elke koekenpan

Roer af en toe.

5 el olie. Bak in elke pan een tortilla 30 sec.

Deze spread van zwarte bonen heeft

6 Verwijder de steelaanzet van de rode

per kant. Laat uitlekken op keukenpapier.

een zachte structuur en is lekker

peper en snijd het vruchtvlees in ringetjes.

Het is niet de bedoeling dat de tortilla's

smeuig. Rijk aan vezels en eiwit.

Wil je minder pittig? Verwijder dan eerst de

helemaal krokant worden. Leg de tortilla's

La Morena Refried black beans

zaadlijsten. Breng de chili op smaak met

op een bord en houd warm onder alumini-

440 g € 199

peper en eventueel zout en bestrooi met de

umfolie. Herhaal met de rest van de tortilla's.

peperringen. Lekker met cheddarkaas en

3 Laat het vet in de pannen zitten en bak

sour cream erover.

in elke pan 4 spiegeleieren. Snijd de

INMORENA

TIP Eten er kinderen mee? Laat dan de

avocado’s in de lengte doormidden.

rode peper achterwege.

Verwijder de pit en schep het vruchtvlees

OQ VEGATIP Liever een dagje zonder

met een lepel uit de schil, Snijd het vrucht-

vlees? Vervang het gehakt door

vlees in plakjes.

400 g rulstukjes.

4 Verdeel de tortilla's over 4 borden en leg

Op smaak gebracht met

op elke tortilla een gebakken ei. Verdeel de

chipotlepeper en tomaten.

Je kunt de chili 2 dagen van tevoren maken.

saus over het eiwit. Leg de bonenspread en

La Morena Bayo beans with

Bewaar afgedekt in de koelkast en

avocado naast de tortilla's en bestrooi met

chipotle and adobo

de rest van de koriander. Serveer direct.

Foodfotografie Sigurd Kranendonk. Eric van Lokven. foodstyling Martine Steenstra, Goran Todorovic. styling Marjolein Vonk. Ulrika Gustafsson

verwarm op laag vuur.

440 g €199