Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

“ N

A

y

SEN

Rx

Ex

N

=

N

à

J

je

N

D

#

4

ce.

|

a

ze



Ni

,

las

dés

_—

GEN,

Wda



A

4

2

72

A

À

BL

Le

zn

er

Ä

a

vi

A

Pik

a

Rz

=

3%

A

;



er

A

if

al

=,

Ei

Ed

F2

+

1

Zaalouk

= ——

er

ze

Zaalouk is een Marokkaanse s:

met aubergine

en tomaat. Soms worden er ook nog een Be: paprika toegevoegd.

De compacte salade wordt vaak geserveerd als begin van de maaltijd,

met vers brood. Of als bijgerecht bij gegrilde vis of vlees.

(8

1 Snijd de aubergines in blokjes van

3 Pers de halve citroen uit en breng de

ACHTTIJD

ca. 2 cm en kook de aubergine in een pan

zaalouk op smaak met het citroensap,

met zout water in 15 min. gaar. Giet af en

peper en zout. Verdeel over een kom en

laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de

garneer met de rest van de koriander. Maak

« 2 aubergines

tomaten in blokjes. Snijd de tenen knoflook

eventueel af met een scheutje olijfolie.

« 3 trostomaten

en koriander fijn,

TIP Je kunt de aubergine in plaats van te

2tenen knoflook

2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de

koken ook 15 min. stomen.

« bakje koriander (15 9)

knoflook, %4 van de koriander, het komijn-

«3 el olijfolie (+ extra.naar smaak)

zaad, de paprikapoeder en tomaten

BEVAT p.p. 145 kcal - 2 g eiwit -11g vet,

« 1/2 el gemalen komijnzaad

ca. 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de

waarvan 2g verz. : 8 g koolhydraten,

« Y2 el paprikapoeder

aubergine toe en laat ca. 20. min: op laag

waarvan é g suikers : 0.3 g zout

« 2 citroen

vuur stoven. Roer af en toe.

4 g vezels: Prijs p.p-€ 1.35