Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 82

Hier is pagina 82 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
“ N
A
y
SEN
Rx
Ex
N
=
N
à
J
je
N
D
#
4
ce.
|
a
ze
“
Ni
,
las
dés
_—
GEN,
Wda
€
A
4
2
72
A
À
BL
Le
zn
er
Ä
a
vi
A
Pik
a
Rz
=
3%
A
;
“
er
A
if
al
=,
Ei
Ed
F2
+
1
Zaalouk
= ——
er
ze
Zaalouk is een Marokkaanse s:
met aubergine
en tomaat. Soms worden er ook nog een Be: paprika toegevoegd.
De compacte salade wordt vaak geserveerd als begin van de maaltijd,
met vers brood. Of als bijgerecht bij gegrilde vis of vlees.
(8
1 Snijd de aubergines in blokjes van
3 Pers de halve citroen uit en breng de
ACHTTIJD
ca. 2 cm en kook de aubergine in een pan
zaalouk op smaak met het citroensap,
met zout water in 15 min. gaar. Giet af en
peper en zout. Verdeel over een kom en
laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de
garneer met de rest van de koriander. Maak
« 2 aubergines
tomaten in blokjes. Snijd de tenen knoflook
eventueel af met een scheutje olijfolie.
« 3 trostomaten
en koriander fijn,
TIP Je kunt de aubergine in plaats van te
2tenen knoflook
2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de
koken ook 15 min. stomen.
« bakje koriander (15 9)
knoflook, %4 van de koriander, het komijn-
«3 el olijfolie (+ extra.naar smaak)
zaad, de paprikapoeder en tomaten
BEVAT p.p. 145 kcal - 2 g eiwit -11g vet,
« 1/2 el gemalen komijnzaad
ca. 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de
waarvan 2g verz. : 8 g koolhydraten,
« Y2 el paprikapoeder
aubergine toe en laat ca. 20. min: op laag
waarvan é g suikers : 0.3 g zout
« 2 citroen
vuur stoven. Roer af en toe.
4 g vezels: Prijs p.p-€ 1.35