Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 101

Hier is pagina 101 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIDDEN- EN ZUID-AMERIKA
om en zorg dat het vocht verdampt.
BEEF CHIMICHURRI
Roer % van de koriander erdoor. Neem
BIJGERECHT
uit de pan en houd afgedekt warm. Veeg
ÿ
de pan schoon en laat op het vuur staan.
Cr
3 Verhit beide koekenpannen op matig
NLG
vuur. Leg in elke pan een tortilla en verwarm
20 sec. Keer en beleg de helft van elke
* 2tenen knoflook
tortilla met lel mozzarella, lel champignons
« lbakje platte peterselie (15 g)
en nog lel mozzarella en vouw de tortilla's
« lel gedroogde oregano
dubbel. Keer en bak de quesadilla's 4 min.
« ll chilivlokken
tot de kaas is gesmolten en de tortilla's
« lil gerookte-paprikapoeder pikant
Krokante ovenhapjes gevuld met
goudbruin zijn. Keer halverwege. Neem uit
gekruid gehakt. Even in de oven en klaar.
(blikje 70 g, La Chinata)
de pan en houd afgedekt warm onder
« óel zonnebloemolie
Los Taqueros Empanadas
aluminiumfolie. Maak zo nog 8 quesadilla's
ó stuks € 359
+ 3elrodewijnazijn
met de rest van de tortilla's, kaas en
* Votl (zee)zout
champignons. Halveer de quesadilla's.
« 4 entrecotes (AH Excellent,
uit de pan en pluk het vlees met 2 vorken in
4 Snijd de jalapefopeper in dunne ringen.
op kamertemperatuur)”
Verdeel de quesadilla's over borden of een
stukjes. Breng op smaak met peper en
+ barbecue
schaal, bestrooi met de jalapeño en de rest
zout. De bouillon gebruik je in ditrecept
van de koriander. Serveer met de salsa.
niet, maar kun je prima gebruiken als
1 Steek de barbecue aan en bereid voor
basis voor een soep.
op directe hitte.
BEVAT p.st. 140 kcal - 6 g eiwit - 7 g vet,
3 Snijd ondertussen de halve ui in dunne
2 Maak de chimichurri. Snijd de knoflook
waarvan 3 g verz. 13 g koolhydraten,
ringen, doe in een kommetje en schenk er
en peterselie fijn. Meng samen met de
waarvan 2 g suikers 0.7 g zout
kokend water over. Laat staan tot gebruik.
oregano. chilivlokken. paprikapoeder.
“lg vezels - Prijs psst. € 090
Verkruimel de feta. Verwarm de enchilada-
5 el olie, de azijn, 3 el water. wat peper
saus op laag vuur.
en het zout. Laat staan tot gebruik.
4 Verhit de olie in een koekenpan en bak
3 Dep het vlees droog met keukenpapier.
ENCHILADA’S
een tortilla 10 sec. per kant. Laat uitlekken
Bestrijk met de rest van de olie en bestrooi
op keukenpapier en leg de kip erop. Vouw
rondommet peper en zout. Gril op de
dubbel en zet in de ovenschaal in de oven.
barbecue in ca. 4 min.medium rare. Keer
Maak zo nog 15 enchilada's. Neem de
halverwege. Neem van de barbecue en laat
schaal uit de oven en verdeel er de
5 min. losjes afgedekt met aluminiumfolie rusten.
+ 2kippenbouillonblokjes
enchiladasaus en groene salsa in 2 aparte
4 Snijd het vlees tegen de draad in
« 2 scharrelkipfilets
banen in de lengte overheen. Laat de uien
in plakjes, verdeel er een beetje chimichurri
« Va zoete ui
uitlekken. Roer de crème fraîche los met
over en serveer de rest apart erbij. Lekker
« 50 g feta (pakje 200 g)
2V2 el water zodat hij meer vloeibaar wordt
met een salade van kropsla, tomaat en ui,
« 300 g enchiladasaus (blik 420 g.
Breng hem op smaak met peper en
enbrood.
La Morena)
eventueel zout en druppel hem met
TIP Je kunt de entrecotes ook in een
* 3el zonnebloemolie
zigzaggende bewegingen over de
grillpan bereiden. Verhit de grillpan zonder
enchilada's. Verdeel de feta over de
« 16 gele maistortilla's (pak. La Morena)
olie of boter tot deze goed heet is en bereid
« 150 ml groene Mexicaanse salsa
scheidslijn van de groene en rode salsa-
zoals beschreven.
(potje 230 ml, La Morena)
baan, zodat je als je tussen je wimpers
“Dit recept kan bereid worden met allerlei
« 125 gerème fraîche
doorkijkt, de vlag van Mexico ziet ontstaan.
soorten rundvlees. Kijk voor de bereidings-
- lel jalapeñoss (potje 295 g)
Bestrooi het midden met de uiringen en
wijze op de verpakking.
* ovenschaal 30 x 40 cm
jalapefo's. Serveer direct.
TIP Bewaar de afgekoelde bouillon
Je kunt de chimichurri 2 dagen van tevoren
1 Verwarm de oven voor op 120 °C. Zet
afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast,
maken. Bewaar afgedekt in de koelkast
tijdens het voorverwarmen de ovenschaal
of vries hem in. In de vriezer is de bouillon
enlaat voor het serveren eerst op kamer-
al inde oven.
ca. 3 maanden houdbaar.
temperatuur komen.
2 Breng l liter water met de bouillonblokjes
aan de kook. Halveer de kipfilets in de
BEVAT psst. 130 kcal - 8 geïiwit- 6 g vet.
BEVAT pp. 445 kcal - 35 g eiwit 33 g vet,
lengte en kook de kip in ca. 10 min. zachtjes
waarvan 2 g verz. - 11 g koolhydraten,
waarvan 8 g verz. - 2 g koolhydraten,
gaar (pocheren). Houd tijdens het pocheren
waarvan Ì g suikers - 1 q zout
waarvan O g suikers «lg zout -1g vezels
Foodfotografie Sigurd Kranendonk. René Mesman. foodstyling Martine Steenstra, Victor de Launay. styling Marjolein Vonk. Hanna van den Bosch
de bouillon tegen de kook aan. Neem de kip
“lg vezels - Prijs p.st. € 095
- Prijs p.p. € 5.30
allerhande