Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIDDEN- EN ZUID-AMERIKA

om en zorg dat het vocht verdampt.

BEEF CHIMICHURRI

Roer % van de koriander erdoor. Neem

BIJGERECHT

uit de pan en houd afgedekt warm. Veeg

ÿ

de pan schoon en laat op het vuur staan.

Cr

3 Verhit beide koekenpannen op matig

NLG

vuur. Leg in elke pan een tortilla en verwarm

20 sec. Keer en beleg de helft van elke

* 2tenen knoflook

tortilla met lel mozzarella, lel champignons

« lbakje platte peterselie (15 g)

en nog lel mozzarella en vouw de tortilla's

« lel gedroogde oregano

dubbel. Keer en bak de quesadilla's 4 min.

« ll chilivlokken

tot de kaas is gesmolten en de tortilla's

« lil gerookte-paprikapoeder pikant

Krokante ovenhapjes gevuld met

goudbruin zijn. Keer halverwege. Neem uit

gekruid gehakt. Even in de oven en klaar.

(blikje 70 g, La Chinata)

de pan en houd afgedekt warm onder

« óel zonnebloemolie

Los Taqueros Empanadas

aluminiumfolie. Maak zo nog 8 quesadilla's

ó stuks € 359

+ 3elrodewijnazijn

met de rest van de tortilla's, kaas en

* Votl (zee)zout

champignons. Halveer de quesadilla's.

« 4 entrecotes (AH Excellent,

uit de pan en pluk het vlees met 2 vorken in

4 Snijd de jalapefopeper in dunne ringen.

op kamertemperatuur)”

Verdeel de quesadilla's over borden of een

stukjes. Breng op smaak met peper en

+ barbecue

schaal, bestrooi met de jalapeño en de rest

zout. De bouillon gebruik je in ditrecept

van de koriander. Serveer met de salsa.

niet, maar kun je prima gebruiken als

1 Steek de barbecue aan en bereid voor

basis voor een soep.

op directe hitte.

BEVAT p.st. 140 kcal - 6 g eiwit - 7 g vet,

3 Snijd ondertussen de halve ui in dunne

2 Maak de chimichurri. Snijd de knoflook

waarvan 3 g verz. 13 g koolhydraten,

ringen, doe in een kommetje en schenk er

en peterselie fijn. Meng samen met de

waarvan 2 g suikers 0.7 g zout

kokend water over. Laat staan tot gebruik.

oregano. chilivlokken. paprikapoeder.

“lg vezels - Prijs psst. € 090

Verkruimel de feta. Verwarm de enchilada-

5 el olie, de azijn, 3 el water. wat peper

saus op laag vuur.

en het zout. Laat staan tot gebruik.

4 Verhit de olie in een koekenpan en bak

3 Dep het vlees droog met keukenpapier.

ENCHILADA’S

een tortilla 10 sec. per kant. Laat uitlekken

Bestrijk met de rest van de olie en bestrooi

op keukenpapier en leg de kip erop. Vouw

rondommet peper en zout. Gril op de

dubbel en zet in de ovenschaal in de oven.

barbecue in ca. 4 min.medium rare. Keer

Maak zo nog 15 enchilada's. Neem de

halverwege. Neem van de barbecue en laat

schaal uit de oven en verdeel er de

5 min. losjes afgedekt met aluminiumfolie rusten.

+ 2kippenbouillonblokjes

enchiladasaus en groene salsa in 2 aparte

4 Snijd het vlees tegen de draad in

« 2 scharrelkipfilets

banen in de lengte overheen. Laat de uien

in plakjes, verdeel er een beetje chimichurri

« Va zoete ui

uitlekken. Roer de crème fraîche los met

over en serveer de rest apart erbij. Lekker

« 50 g feta (pakje 200 g)

2V2 el water zodat hij meer vloeibaar wordt

met een salade van kropsla, tomaat en ui,

« 300 g enchiladasaus (blik 420 g.

Breng hem op smaak met peper en

enbrood.

La Morena)

eventueel zout en druppel hem met

TIP Je kunt de entrecotes ook in een

* 3el zonnebloemolie

zigzaggende bewegingen over de

grillpan bereiden. Verhit de grillpan zonder

enchilada's. Verdeel de feta over de

« 16 gele maistortilla's (pak. La Morena)

olie of boter tot deze goed heet is en bereid

« 150 ml groene Mexicaanse salsa

scheidslijn van de groene en rode salsa-

zoals beschreven.

(potje 230 ml, La Morena)

baan, zodat je als je tussen je wimpers

“Dit recept kan bereid worden met allerlei

« 125 gerème fraîche

doorkijkt, de vlag van Mexico ziet ontstaan.

soorten rundvlees. Kijk voor de bereidings-

- lel jalapeñoss (potje 295 g)

Bestrooi het midden met de uiringen en

wijze op de verpakking.

* ovenschaal 30 x 40 cm

jalapefo's. Serveer direct.

TIP Bewaar de afgekoelde bouillon

Je kunt de chimichurri 2 dagen van tevoren

1 Verwarm de oven voor op 120 °C. Zet

afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast,

maken. Bewaar afgedekt in de koelkast

tijdens het voorverwarmen de ovenschaal

of vries hem in. In de vriezer is de bouillon

enlaat voor het serveren eerst op kamer-

al inde oven.

ca. 3 maanden houdbaar.

temperatuur komen.

2 Breng l liter water met de bouillonblokjes

aan de kook. Halveer de kipfilets in de

BEVAT psst. 130 kcal - 8 geïiwit- 6 g vet.

BEVAT pp. 445 kcal - 35 g eiwit 33 g vet,

lengte en kook de kip in ca. 10 min. zachtjes

waarvan 2 g verz. - 11 g koolhydraten,

waarvan 8 g verz. - 2 g koolhydraten,

gaar (pocheren). Houd tijdens het pocheren

waarvan Ì g suikers - 1 q zout

waarvan O g suikers «lg zout -1g vezels

Foodfotografie Sigurd Kranendonk. René Mesman. foodstyling Martine Steenstra, Victor de Launay. styling Marjolein Vonk. Hanna van den Bosch

de bouillon tegen de kook aan. Neem de kip

“lg vezels - Prijs p.st. € 095

- Prijs p.p. € 5.30

allerhande