Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 34

Hier is pagina 34 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
‘Ik gebruik een platte vijzel voor
boemboes. Door te wrijven en te
duwen plet je de kruiden op een
®
D
andere manier en komen de smaken
df
goed vrij. Je kunt ze ook fijnmalen
met een staafmixer, maar zo is
Ce
ke
en
het veel lekkerder.
ni
ra
+
a
ep
5
a
LS
>
+
N
wi
à
N
D)
HS
Se
N
it
HA
Rz
a,
er,
=
is
A
ou
ES
ben
==
|
ah
yes suc NE
zet
VRIJE GEEST
De boemboe is het fundament van de
‘Ik heb geen ‘last’ van tradities. Ik laat
Indonesische keuken. Elk specerijenmengsel
hoort bij een ander gerecht.”
me door de oorspronkelijke keuken
inspireren, vind het interessant om
nieuwe combinaties van smaken te
proberen en geef er vervolgens m'n eigen
draai aan. Het eten smaakt hier sowieso
anders dan in Indonesië. Wij kennen
vooral de Indische keuken, de meng-
hier
keuken van Europese en Indonesische
keuken. Veel ingrediënten kunnen niet
zo vers zijn als daar of zijn hier über-
haupt niet te krijgen. Maar ik ga wel op
zoek naar die authentieke smaak. En dan
lende gerechten volgens vaste voorschrif-
doe ik gewoon extra veel citroengras
ten worden bereid. De Nederlanders
600
erin, omdat het citroengras hier minder
wilden hun gasten zoveel mogelijk
Winnen!
sterk van smaak is!
gerechten voorschotelen, met als resultaat
Wi
kans maken op Vanja's boek?
De rijsttafel is heel populair in Neder-
een ratjetoe van smaken! Die rijsttafel
Vertel ons welk recept uit de Indonesische
land. Veel mensen denken dat het een
werd weer meegenomen naar Nederland
keuken echt rockt: klik hier om je
typisch Indonesisch fenomeen is, maar
als typisch voor dat land.
antwoord te mailen of doe mee via de
het is eigenlijk door de Nederlanders in
Ik lap ook veel regels aan m'n laars, hoor,
winactie op onze Instagram en Facebook.
Indonesië bedacht. Waarschijnlijk
en doe ook dingen die niet ‘horen’, maar
Meedoen kan tot 25 mei.
geïnspireerd op de selamatan: een
ik zorg er wel voor dat ze qua smaak bij
Klik hier voor de actievoorwaarden.
rituele maaltijd, waarbij veel verschil-
elkaar passen. Ik noem het “nouveau
indo”, onder die vlag kan ik veel maken,
haha. Maar de smaken zijn heilig! Ik wil
Nederland laten kennismaken met de
échte smaken van Indonesië, maar dan
wel op een moderne manier.”