Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

‘Ik gebruik een platte vijzel voor

boemboes. Door te wrijven en te

duwen plet je de kruiden op een

®

D

andere manier en komen de smaken

df

goed vrij. Je kunt ze ook fijnmalen

met een staafmixer, maar zo is

Ce

ke

en

het veel lekkerder.

ni

ra

+

a

ep

5

a

LS

>

+

N

wi

à

N

D)

HS

Se

N

it

HA

Rz

a,

er,

=

is

A

ou

ES

ben

==

|

ah

yes suc NE

zet

VRIJE GEEST

De boemboe is het fundament van de

‘Ik heb geen ‘last’ van tradities. Ik laat

Indonesische keuken. Elk specerijenmengsel

hoort bij een ander gerecht.”

me door de oorspronkelijke keuken

inspireren, vind het interessant om

nieuwe combinaties van smaken te

proberen en geef er vervolgens m'n eigen

draai aan. Het eten smaakt hier sowieso

anders dan in Indonesië. Wij kennen

vooral de Indische keuken, de meng-

hier

keuken van Europese en Indonesische

keuken. Veel ingrediënten kunnen niet

zo vers zijn als daar of zijn hier über-

haupt niet te krijgen. Maar ik ga wel op

zoek naar die authentieke smaak. En dan

lende gerechten volgens vaste voorschrif-

doe ik gewoon extra veel citroengras

ten worden bereid. De Nederlanders

600

erin, omdat het citroengras hier minder

wilden hun gasten zoveel mogelijk

Winnen!

sterk van smaak is!

gerechten voorschotelen, met als resultaat

Wi

kans maken op Vanja's boek?

De rijsttafel is heel populair in Neder-

een ratjetoe van smaken! Die rijsttafel

Vertel ons welk recept uit de Indonesische

land. Veel mensen denken dat het een

werd weer meegenomen naar Nederland

keuken echt rockt: klik hier om je

typisch Indonesisch fenomeen is, maar

als typisch voor dat land.

antwoord te mailen of doe mee via de

het is eigenlijk door de Nederlanders in

Ik lap ook veel regels aan m'n laars, hoor,

winactie op onze Instagram en Facebook.

Indonesië bedacht. Waarschijnlijk

en doe ook dingen die niet ‘horen’, maar

Meedoen kan tot 25 mei.

geïnspireerd op de selamatan: een

ik zorg er wel voor dat ze qua smaak bij

Klik hier voor de actievoorwaarden.

rituele maaltijd, waarbij veel verschil-

elkaar passen. Ik noem het “nouveau

indo”, onder die vlag kan ik veel maken,

haha. Maar de smaken zijn heilig! Ik wil

Nederland laten kennismaken met de

échte smaken van Indonesië, maar dan

wel op een moderne manier.”