Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 122




Hier is pagina 122 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PROBEER HET ZELF!

Kookles Arepa's

Al eeuwen populair in Venezuela en Colombia,

de arepa. Het maisbroodje is van zichzelf

al smakelijk, maar gevuld met kruidig gehakt

en witte kaas helemaal onweerstaanbaar.

We

y

/k

en

LG

=

S

es)

|

À

SES

Á

Q

Tijdens het kneden van het nattige deeg

1)

&

neemt het maismeel het water op.

wer

ES

Ses

US

Ge

«

4

enen

er

25,

Ni

2

2

\

pe

Ze

4

a

Aid

>=

(64

5

Se,

©

x

2

5

en

fe

LS

I

=

WS

Zacht & knapperig

8

De ronde, platte broodjes

worden in een pan of op een

Lange historie

plaat gebakken in weinig olie.

Arepa's werden waarschijnlijk al gegeten

De gevulde versie is knapperig

door de oorspronkelijke bewoners van wat

vanbuiten en zacht vanbinnen.

Vorm met natte handen 8 balletjes

we nu kennen als Venezuela en Colombia.

De versie die belegd wordt, de

en maak er platte schijven van.

De mening over de ultieme bereiding,

Colombiaanse, is juist wat

grootte en dikte van arepa's verschilt per

platter en knapperiger. De

traditionele Venezolaanse

regio, maar eigenlijk ook zelfs per familie.

Vandaag de dag is de basis overal gegaard

vullingen bestaan uit kip

maismeel, masarepa.

(reina pepiada), rundvlees

(carne mechada of molida),

7,

vaak in combinatie met bonen,

avocado en witte kaas.

N

BEETJE AANGEPAST

Vaak wordt in de vulling de milde Venezolaanse peper aji dulce

gebruikt, die is in dit recept vervangen door pimiento de padrón.

|

De queso blanco is in dit recept vervangen door geraspte mozza-

rella, maar je kunt ook verkruimelde witte kaas gebruiken.

PTE.