Albert Heijn - Folder van 02.05.2021 tot 30.05.2021 - Pagina 122

Hier is pagina 122 van 131 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 02.05.2021 tot 30.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PROBEER HET ZELF!
Kookles Arepa's
Al eeuwen populair in Venezuela en Colombia,
de arepa. Het maisbroodje is van zichzelf
al smakelijk, maar gevuld met kruidig gehakt
en witte kaas helemaal onweerstaanbaar.
We
y
/k
en
LG
=
S
es)
|
À
SES
Á
Q
Tijdens het kneden van het nattige deeg
1)
&
neemt het maismeel het water op.
wer
ES
Ses
US
Ge
«
4
enen
er
25,
Ni
2
2
\
pe
Ze
4
a
Aid
>=
(64
5
Se,
©
x
2
5
en
fe
LS
I
=
WS
Zacht & knapperig
8
De ronde, platte broodjes
worden in een pan of op een
Lange historie
plaat gebakken in weinig olie.
Arepa's werden waarschijnlijk al gegeten
De gevulde versie is knapperig
door de oorspronkelijke bewoners van wat
vanbuiten en zacht vanbinnen.
Vorm met natte handen 8 balletjes
we nu kennen als Venezuela en Colombia.
De versie die belegd wordt, de
en maak er platte schijven van.
De mening over de ultieme bereiding,
Colombiaanse, is juist wat
grootte en dikte van arepa's verschilt per
platter en knapperiger. De
traditionele Venezolaanse
regio, maar eigenlijk ook zelfs per familie.
Vandaag de dag is de basis overal gegaard
vullingen bestaan uit kip
maismeel, masarepa.
(reina pepiada), rundvlees
(carne mechada of molida),
7,
vaak in combinatie met bonen,
avocado en witte kaas.
N
BEETJE AANGEPAST
Vaak wordt in de vulling de milde Venezolaanse peper aji dulce
gebruikt, die is in dit recept vervangen door pimiento de padrón.
|
De queso blanco is in dit recept vervangen door geraspte mozza-
rella, maar je kunt ook verkruimelde witte kaas gebruiken.
PTE.