Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Garnalenspiesjes met mango en limoensalsa

VOOR OP JE PLAYLIST

Geen feestje zonder muziek!

® ca. 20 MINUTEN

een salsa. Voeg eventueel een

Zet deze 10 latinofavorieten op je

{} BIJGERECHT

scheutje water toe en breng op

playlist en vier de zomer:

smaak met zout en peper. 2. Rijg

Shawn Mendes & Camila

Æ voor 8 STUKS

Cabello - Señorita

{P GEMIDDELD

de garnalen en mangoblokjes om

en om aan de satéprikkers. Verhit

Luis Fonsi - Despacito

een grillpan op middelhoge stand

Kaoma - Lambada

I@ vis

Ey

en gril hierin de garnalenspiesjes

Michel Teló - Ai se eu te pego

INGREDIËNTEN

in circa 6 minuten rondom gaar

Ricky Martin - Livin' la vida loca

» handje basilicum

en goudbruin. Besprenkel met de

Los Lobos- La bamba

« handje peterselie

limoensalsa en serveer direct.

Shakira - Objection

|

+ 2 teentje knoflook

Sergio Mendes ft. The Black

- rasp en sap van 1 limoen

voedingswaarde per stuk

Eyed Peas - Mas que nada

+ 6 eetl. olijfolie

165 kcal, vet 8 g (waarvan verzadigd

Jennifer Lopez - Let's get loud

500 g grote diepvriesgarnalen,

1g), koolhydraten 11 g, eiwit 11 g,

10 Juanes - La camisa negra

ontdooid

vezels 2 g, zout-g

«2 mango's, in blokjes

+ 8 satéprikkers

om naar het

Scan de QR-code

recept te gaan

= — iM

BEREIDEN

1. Pureer met een staafmixer de

lig

basilicum, peterselie, knoflook,

limoenrasp, -sap en olijfolie tot

r

%

<

N

Ve

107

F.

#

Aou à

à

En

>

N

le

IN

2

2

x

EN

«

A

ws

An

ae

eik

PE

&

u

A

en

5

©

N

+

EN

id

®

ws

Pr

à

}

=)

Ol

N

iu

À

ROPISCHE

LOEM

KOOKINSPIRATIE

>)

VOOR ELKE DAG