Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 129




Hier is pagina 129 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OL dOL S3CdvH

DOE NOG MAAR

Abrikoos-

ZO'N SCHAALTJE!

é

pistacheballetjes

van geitenkaas

© cA.15 MINUTEN

+15 MINUTEN VRIEZEN

Ö HAPJE

s

Æ VOOR 4 PERSONEN

ie"

Re

{Ì EENVOUDIG

À -

ar

».

X8 ZONDER VLEES OF VIS

=

=

a

RK

3R

à a

&

INGREDIËNTEN

AE

«150 g zachte geitenkaas

À

AS

#2,

hz

* 100 g roomkaas

3

‘or

+ 5 gedroogde abrikozen,

S

FA

N

Ir

fijngehakt

«75 g pistachenoten,

A

1.

grof gehakt

(FR

&

3

fit

BEREIDEN

2

ke

=

&

ed

4

1. Neem de geitenkaas ruim

A

van tevoren uit de koelkast.

Meng de geitenkaas met de

la

roomkaas en rol dit mengsel

vervolgens met 2 theelepels tot

= I >=

kleine balletjes.

2. Rol elk balletje voor de

kt

helft in de abrikozen en rol

ES

de andere helft door de

pistachenootjes. Laat circa

15 minuten opstijven in de

diepvries.

voedingswaarde per persoon

320 kcal, vet 24 g (waarvan ver-

zadigd 12 g), koolhydraten 9 g,

eiwit 14 g, vezels 3 g, zout 0,8

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

612020

herpen)