Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 129
Hier is pagina 129 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OL dOL S3CdvH
DOE NOG MAAR
Abrikoos-
ZO'N SCHAALTJE!
é
pistacheballetjes
van geitenkaas
© cA.15 MINUTEN
+15 MINUTEN VRIEZEN
Ö HAPJE
s
Æ VOOR 4 PERSONEN
ie"
Re
{Ì EENVOUDIG
À -
ar
».
X8 ZONDER VLEES OF VIS
=
=
a
RK
3R
à a
&
INGREDIËNTEN
AE
«150 g zachte geitenkaas
À
AS
#2,
hz
* 100 g roomkaas
3
‘or
+ 5 gedroogde abrikozen,
S
FA
N
Ir
fijngehakt
«75 g pistachenoten,
A
1.
grof gehakt
(FR
&
3
fit
BEREIDEN
2
ke
=
&
ed
4
1. Neem de geitenkaas ruim
A
van tevoren uit de koelkast.
Meng de geitenkaas met de
la
roomkaas en rol dit mengsel
vervolgens met 2 theelepels tot
= I >=
kleine balletjes.
2. Rol elk balletje voor de
kt
helft in de abrikozen en rol
ES
de andere helft door de
pistachenootjes. Laat circa
15 minuten opstijven in de
diepvries.
voedingswaarde per persoon
320 kcal, vet 24 g (waarvan ver-
zadigd 12 g), koolhydraten 9 g,
eiwit 14 g, vezels 3 g, zout 0,8
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
612020
herpen)