Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 129


Hier is pagina 129 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 129 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 129

OL dOL S3CdvH DOE NOG MAAR Abrikoos- ZO'N SCHAALTJE! é pistacheballetjes van geitenkaas © cA.15 MINUTEN +15 MINUTEN VRIEZEN Ö HAPJE s Æ VOOR 4 PERSONEN ie" Re {Ì EENVOUDIG À - ar ». X8 ZONDER VLEES OF VIS = = a RK 3R à a & INGREDIËNTEN AE «150 g zachte geitenkaas À AS #2, hz * 100 g roomkaas 3 ‘or + 5 gedroogde abrikozen, S FA N Ir fijngehakt «75 g pistachenoten, A 1. grof gehakt (FR & 3 fit BEREIDEN 2 ke = & ed 4 1. Neem de geitenkaas ruim A van tevoren uit de koelkast. Meng de geitenkaas met de la roomkaas en rol dit mengsel vervolgens met 2 theelepels tot = I >= kleine balletjes. 2. Rol elk balletje voor de kt helft in de abrikozen en rol ES de andere helft door de pistachenootjes. Laat circa 15 minuten opstijven in de diepvries. voedingswaarde per persoon 320 kcal, vet 24 g (waarvan ver- zadigd 12 g), koolhydraten 9 g, eiwit 14 g, vezels 3 g, zout 0,8 Scan de QR-code om naar het recept te gaan 612020 herpen)

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 129