Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 39 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 39
Wrap met aardbeien, avocado en ananas Uy LA u 4e © CA. 20 MINUTEN T3 LUNCHGERECHT ES VOOR 4 PERSONEN {P EENVOUDIG NOAZIAJS LAH LIN ZONDER VLEES OF VIS 6, INGREDIENTEN «200 gram roomkaas «rasp en sap van 1 limoen « 2 eetl. honing of ananassap * 250 g aardbeien, gehalveerd —y «2 avocado's, in plakjes of blokjes «1 blikje ananasblokjes, op sap AN, We « Y2 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes 0) * 4 (meergranen) tortillawraps 2 eetl. koriander, gehakt LJ BEREIDEN Le 1. Meng de roomkaas met de helft . van het limoensap, de helft van de l limoenrasp en de honing of het sap “4 van de ananasblokjes. Schep de re aardbeien, avocado, ananas, rode $ 7 peper en de rest van de limoenrasp à + en -sap door elkaar. 2. Bestrijk de tortillawraps met 5 het roomkaasmengsel. Verdeel de + fruitsalade erover. Bestrooi met de u ce KN koriander en klap de wraps dubbel. Tips .r - Vervang de roomkaas door zachte geitenkaas. - Maak een aardbeientosti. " Bestrijk sneetjes brood met de roomkaas, limoenrasp, -sap en honing. Leg er halve of in plakjes gesneden aardbeien op en bestrooi met peper. Bak de tosti in een tostiapparaat of contactgrill. N pe voedingswaarde per persoon 640 kcal, vet 37 g (waarvan verzadigd 13 g), koolhydraten 58 g, eiwit 13 g, vezels 7 g, zout 1,7 g be El Scan de QR-code om naar het recept te gaan ig Boodschappen (4)
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 39