Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 139




Hier is pagina 139 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS

Broodje hotdog

A

® ca. 20 MINUTEN

BEREIDEN



Ö LUNCH- OF

1. Snijd de groenten in kleine blokjes en

Ï

I

BIJGERECHT

maak een lekkere salade. Meng in een apart

/

De ]

kommetje 2 eetlepels Zaanse Mayonaise met

Æ VOOR 4 STUKS

de sambal en maak daarmee de salade aan.

|

u, }

{? EENVOUDIG

2. Verwarm de worsten. Snijd de broodjes

ed

langs de bovenkant in en schep wat salade

JN

nj

erin. Leg de hotdogs bovenop de salade en

INGREDIËNTEN

garneer met gesneden radijsjes en groene

+ courgette

peper. 3. Meng in een apart kommetje

LE

« Ys komkommer

2 eetlepels Zaanse Mayonaise met de

* 1 puntpaprika

mosterd en verdeel dit over de bovenkant van

«1 radicchio of roodlof

de broodjes.

%

h

«1 tube Zaanse

=

LA:

on

Mayonaise

iu

«1 theel. sambal

&

- 4 witte broodjes,

DE BASIS VOOR LEKKER ETEN

naar keuze

Zaanse Mayonaise, de basis voor lekker

«4 hotdogworsten

eten. De smaak en samenstelling van

« radijsjes, fijngesneden

Zaanse Mayonaise maken dat deze zich

«1 groene peper,

bij uitstek leent voor combineren en

2

in ringetjes

mengen.

EN

ve

-1theel. mosterd

kn

=

28

a

5,

aartie

Zaanse

—>

Mi

mayona

ih)

—-

Griekse salade met feta

wf

Ks

II

© CA. 15 MINUTEN

BEREIDEN

ane

©? LUNCH- OF



1. Halveer de komkommer

BIJGERECHT

en snijd de helften in

x

A

A

Æ VOOR 4 PERSONEN

plakjes. Verdeel alle

groenten met de olijven

XP EENVOUDIG

@

over een schaal. 2. Breng

ZONDER VLEES OF

op smaak met (zee)zout en

07

At

len

2:

VIS

peper en bedruppel met de

N

azijn en 2 eetlepels olijfolie.

Meng alles door elkaar.

LS



INGREDIËNTEN

Ee

-.

3. Snijd de feta in puntjes

-1komkommer,

en verdeel over de salade.

RR

27”

geschild en in boogjes

Besprenkel met de rest van

+3 tomaten, in parten

de olijfolie en bestrooi met

LE

RES nee

N

«1 rode ui, in ringen

de oregano. Serveer met

…1 kleine groene paprika,

knapperig brood.

KLAAR IN

W AUTHENTIC

in ringen

=GREEK=

A!

16 zwarte pitloze olijven,

Tip

=>

15

FETA

MINUTEN

in ringetjes

Vervang de groene paprika

Eene

«1 eetl. rodewijnazijn

door een grote, ingelegde

* 4 eetl. olijfolie extra

groene peper.

vergine

NEXT LEVEL

B

«200 g (stuk) MEVGAL feta

Breng je Griekse salade naar een

«1theel. gedroogde

nieuw level met MEVGAL feta.

mr

oregano

612020

happen Gi)