Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 139
Hier is pagina 139 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS
Broodje hotdog
A
® ca. 20 MINUTEN
BEREIDEN
aù
Ö LUNCH- OF
1. Snijd de groenten in kleine blokjes en
Ï
I
BIJGERECHT
maak een lekkere salade. Meng in een apart
/
De ]
kommetje 2 eetlepels Zaanse Mayonaise met
Æ VOOR 4 STUKS
de sambal en maak daarmee de salade aan.
|
u, }
{? EENVOUDIG
2. Verwarm de worsten. Snijd de broodjes
ed
langs de bovenkant in en schep wat salade
JN
nj
erin. Leg de hotdogs bovenop de salade en
INGREDIËNTEN
garneer met gesneden radijsjes en groene
+ courgette
peper. 3. Meng in een apart kommetje
LE
« Ys komkommer
2 eetlepels Zaanse Mayonaise met de
* 1 puntpaprika
mosterd en verdeel dit over de bovenkant van
«1 radicchio of roodlof
de broodjes.
%
h
«1 tube Zaanse
=
LA:
on
Mayonaise
iu
«1 theel. sambal
&
- 4 witte broodjes,
DE BASIS VOOR LEKKER ETEN
naar keuze
Zaanse Mayonaise, de basis voor lekker
«4 hotdogworsten
eten. De smaak en samenstelling van
« radijsjes, fijngesneden
Zaanse Mayonaise maken dat deze zich
«1 groene peper,
bij uitstek leent voor combineren en
2
in ringetjes
mengen.
EN
ve
-1theel. mosterd
kn
=
28
a
5,
aartie
Zaanse
—>
Mi
mayona
ih)
—-
Griekse salade met feta
wf
Ks
II
© CA. 15 MINUTEN
BEREIDEN
ane
©? LUNCH- OF
€
1. Halveer de komkommer
BIJGERECHT
en snijd de helften in
x
A
A
Æ VOOR 4 PERSONEN
plakjes. Verdeel alle
groenten met de olijven
XP EENVOUDIG
@
over een schaal. 2. Breng
ZONDER VLEES OF
op smaak met (zee)zout en
07
At
len
2:
VIS
peper en bedruppel met de
N
azijn en 2 eetlepels olijfolie.
Meng alles door elkaar.
LS
€
INGREDIËNTEN
Ee
-.
3. Snijd de feta in puntjes
-1komkommer,
en verdeel over de salade.
RR
27”
geschild en in boogjes
Besprenkel met de rest van
+3 tomaten, in parten
de olijfolie en bestrooi met
LE
RES nee
N
«1 rode ui, in ringen
de oregano. Serveer met
…1 kleine groene paprika,
knapperig brood.
KLAAR IN
W AUTHENTIC
in ringen
=GREEK=
A!
16 zwarte pitloze olijven,
Tip
=>
15
FETA
MINUTEN
in ringetjes
Vervang de groene paprika
Eene
«1 eetl. rodewijnazijn
door een grote, ingelegde
* 4 eetl. olijfolie extra
groene peper.
vergine
NEXT LEVEL
B
«200 g (stuk) MEVGAL feta
Breng je Griekse salade naar een
«1theel. gedroogde
nieuw level met MEVGAL feta.
mr
oregano
612020
happen Gi)