Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 139
Hier is pagina 139 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 139 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 139
PROBEER OOK EENS DEZE RECEPTEN VAN ONZE ADVERTEERDERS Broodje hotdog A ® ca. 20 MINUTEN BEREIDEN aù Ö LUNCH- OF 1. Snijd de groenten in kleine blokjes en Ï I BIJGERECHT maak een lekkere salade. Meng in een apart / De ] kommetje 2 eetlepels Zaanse Mayonaise met Æ VOOR 4 STUKS de sambal en maak daarmee de salade aan. | u, } {? EENVOUDIG 2. Verwarm de worsten. Snijd de broodjes ed langs de bovenkant in en schep wat salade JN nj erin. Leg de hotdogs bovenop de salade en INGREDIËNTEN garneer met gesneden radijsjes en groene + courgette peper. 3. Meng in een apart kommetje LE « Ys komkommer 2 eetlepels Zaanse Mayonaise met de * 1 puntpaprika mosterd en verdeel dit over de bovenkant van «1 radicchio of roodlof de broodjes. % h «1 tube Zaanse = LA: on Mayonaise iu «1 theel. sambal & - 4 witte broodjes, DE BASIS VOOR LEKKER ETEN naar keuze Zaanse Mayonaise, de basis voor lekker «4 hotdogworsten eten. De smaak en samenstelling van « radijsjes, fijngesneden Zaanse Mayonaise maken dat deze zich «1 groene peper, bij uitstek leent voor combineren en 2 in ringetjes mengen. EN ve -1theel. mosterd kn = 28 a 5, aartie Zaanse —> Mi mayona ih) —- Griekse salade met feta wf Ks II © CA. 15 MINUTEN BEREIDEN ane ©? LUNCH- OF € 1. Halveer de komkommer BIJGERECHT en snijd de helften in x A A Æ VOOR 4 PERSONEN plakjes. Verdeel alle groenten met de olijven XP EENVOUDIG @ over een schaal. 2. Breng ZONDER VLEES OF op smaak met (zee)zout en 07 At len 2: VIS peper en bedruppel met de N azijn en 2 eetlepels olijfolie. Meng alles door elkaar. LS € INGREDIËNTEN Ee -. 3. Snijd de feta in puntjes -1komkommer, en verdeel over de salade. RR 27” geschild en in boogjes Besprenkel met de rest van +3 tomaten, in parten de olijfolie en bestrooi met LE RES nee N «1 rode ui, in ringen de oregano. Serveer met …1 kleine groene paprika, knapperig brood. KLAAR IN W AUTHENTIC in ringen =GREEK= A! 16 zwarte pitloze olijven, Tip => 15 FETA MINUTEN in ringetjes Vervang de groene paprika Eene «1 eetl. rodewijnazijn door een grote, ingelegde * 4 eetl. olijfolie extra groene peper. vergine NEXT LEVEL B «200 g (stuk) MEVGAL feta Breng je Griekse salade naar een «1theel. gedroogde nieuw level met MEVGAL feta. mr oregano 612020 happen Gi)
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 139