Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 65 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65

WOKKEN = LEKKER Peultjes met komkommer en SNEL KLAAR biefreepjes in oestersaus N30UD TANS ® cA.15 MINUTEN Ö HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN ©? EENVOUDIG À Pop LAAR IN INGREDIËNTEN -leetl. sesamzaad 1 15 +300 g eiermie MINUTEN « 3 eetl. zonnebloemolie * 300 g biefstuk, in dunne reepjes » 300 g peultjes, schuin gehalveerd « 2 teentjes knoflook, in plakjes Ea « Ye rode peper, fijngehakt * Y2 komkommer, gehalveerd en in dunne plakjes vw + 5-6 eetl. oestersaus I, © BEREIDEN P 1. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd F ee A NN apart. Bereid de mie en roer deze na 1 minuut los met een vork. bé malen 2. Verhit intussen 2 eetlepels olie 4 in een wok of hapjespan op een hoge stand en roerbak hierin de A4 biefstuk, peultjes, knoflook en FS rode peper 2-4 minuten. Giet de mie afen meng met de overige a olie. 3. Voeg de komkommer en oestersaus toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut tot alles PEULEN HT Hi warm is. Serveer in een kom Jonge en platte peulen van #4, il nj met de mie en bestrooi met de Fe jj JH} sesam. de doperwtenplant, vol kleine BR, 4 A erwtjes. Zij, 1 7 In het seizoen: Zi PER 7 ER voedingswaarde per persoon mei tot en met half augustus FE dj 475 kcal, vet 12 g (waarvan Bewaren: a verzadigd 2 g), koolhydraten 61 g, een paar dagen in de koelkast eiwit 29 g, vezels 4 g, zout 26 g Z Lekker met: 105 g groente p.p. 4: wortel - taugé - garnalen Ei Scan de QR-code 2 om naar het |. # recept te gaan er Eik: Ie Al 612020

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65