Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 65 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65
WOKKEN = LEKKER Peultjes met komkommer en SNEL KLAAR biefreepjes in oestersaus N30UD TANS ® cA.15 MINUTEN Ö HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN ©? EENVOUDIG À Pop LAAR IN INGREDIËNTEN -leetl. sesamzaad 1 15 +300 g eiermie MINUTEN « 3 eetl. zonnebloemolie * 300 g biefstuk, in dunne reepjes » 300 g peultjes, schuin gehalveerd « 2 teentjes knoflook, in plakjes Ea « Ye rode peper, fijngehakt * Y2 komkommer, gehalveerd en in dunne plakjes vw + 5-6 eetl. oestersaus I, © BEREIDEN P 1. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd F ee A NN apart. Bereid de mie en roer deze na 1 minuut los met een vork. bé malen 2. Verhit intussen 2 eetlepels olie 4 in een wok of hapjespan op een hoge stand en roerbak hierin de A4 biefstuk, peultjes, knoflook en FS rode peper 2-4 minuten. Giet de mie afen meng met de overige a olie. 3. Voeg de komkommer en oestersaus toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut tot alles PEULEN HT Hi warm is. Serveer in een kom Jonge en platte peulen van #4, il nj met de mie en bestrooi met de Fe jj JH} sesam. de doperwtenplant, vol kleine BR, 4 A erwtjes. Zij, 1 7 In het seizoen: Zi PER 7 ER voedingswaarde per persoon mei tot en met half augustus FE dj 475 kcal, vet 12 g (waarvan Bewaren: a verzadigd 2 g), koolhydraten 61 g, een paar dagen in de koelkast eiwit 29 g, vezels 4 g, zout 26 g Z Lekker met: 105 g groente p.p. 4: wortel - taugé - garnalen Ei Scan de QR-code 2 om naar het |. # recept te gaan er Eik: Ie Al 612020
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 65