Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 20 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 20

Gevulde courgette met blauwe kaas en hazelnoot © CA. 15 MINUTEN + 15 MINUTEN OVENTIJD 5 HOOFDGERECHT ZA VOOR1PERSOON {Ì GEMIDDELD ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN BEREIDEN Tips * Ya zakje sausmix voor 1. Bereid de saus volgens de - Vervang de hazelnoten door bechamel- of groentesaus aanwijzingen op de verpakking pijnboompitten. * 200 ml (plantaardige) melk met de melk. Breng op smaak met - Bestrooi met zachte * nootmuskaat peper en nootmuskaat en houd geitenkaas, belegen kaas of +1 courgette, in de lengte apart. Verwarm de oven voor op een andere kaas naar keuze in gehalveerd 180°C. 2. Hol de halve courgettes plaats van blauwe kaas. «100 g vegetarisch gehakt uit met een lepeltje en leg ze in de *1 teentje knoflook, geperst ovenschaal. Hak het vruchtvlees voedingswaarde per persoon *1 theel. gedroogde tijm of fijn en bak met het gehakt, de 835 kcal, vet 48 g (waarvan Italiaanse kruiden knoflook en tijm in de olie. Breng op verzadigd 16 g), koolhydraten 1 theel. olie smaak met zout en peper en vul de 49 g, eiwit 47 g, vezels 10 g, * 50 g blauwe kaas, courgettes. 3. Schep de saus over zout 4,8 g verkruimeld de gevulde courgettes en verdeel 225 g groente p.p. …2 eetl. hazelnoten, grof gehakt de kaas en hazelnoten erover. Bak de courgettes in de oven in 15-20 ENE) scan de oncode = om naar het « kleine ovenschaal, ingevet minuten goudbruin. Lekker met recept te gaan een salade. Es Pa [Re Erica 35 jaar single Receptbeoordeling: Xkk 4% Ik heb geëxperimenteerd met dit recept. Ik had zowel bechamel- als groentesaus in 7 ve huisen heb beide varianten geprobeerd. De groentesaus was smaakvoller. Ook heb ik blauwe kaas gebruikt, maar bij P Y de eerste hap merkte ik dat ik deze smaak toch niet zo lekker \ 7 vond. Met geraspte belegen Jg kaas was dit recept voor mij FE ar beter geschikt. “De groente- D. Bi saus vond ik en: het lekkerst” Tip van Erica: Gebruik een spitse lepel om de courgettes uit te hollen. 4 7 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 20