Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 106


Hier is pagina 106 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 106 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 106

} Ip. y D LIJKT Ë „= AAIBAAR, B # FX Na IS j : EETBAAR! a. mi DA Y je Kd | Ei Ief Æ £ Le ER | | + ae +5 he | [ I} KW |, Lama-muffins met witte chocolade en kokos ® CA. 45 MINUTEN + 25 MINUTEN OVENTIJD 5 GEBAK & VOOR IS STUKS © GEMIDDELD INGREDIËNTEN 15 papieren cakevormpjes 3. Verdeel dit beslag over de lama's met de fondant en « 300 g bloem de cakevormpjes en bak in plak vast met wat gesmolten - 12 zakje bakpoeder de oven in circa 25 minuten witte chocolade. Teken met e BEREIDEN «125 g fijne suiker gaar en goudbruin. Laat de glazuurstift de oogjes en «1 zakje vanillesuiker 1. Verwarm de oven voor goed afkoelen. snuit. 4. Bestuif het werkvlak «75 g boter op 175°C. Meng de bloem * 2eieren met het bakpoeder, de met poedersuiker en rol de voedingswaarde per persoon « 250 ml halfvolle melk fijne suiker, vanillesuiker en fondant uit. Snijd 12 kleine 355 kcal, vet 16 g (waarvan … poedersuiker, een snufje zout. 2. Smelt cirkels voor de neus en 24 verzadigd 9 g), koolhydraten om te bestuiven de boter in een (steel)pan. langwerpige oortjes eruit. 47 g, eiwit 6 g, vezels 2 g, «1 pakje witte rolfondant Klop de eieren los met de 5. Smelt de witte chocolade zout Ol g (bakproducten) melk en voeg beetje bij au bain-marie. Bestrijk de «200 g witte chocolade beetje de gesmolten boter bovenkant van de muffins Ee El Scan de QR-code _ + 50 g kokosrasp toe. Voeg het eimengsel met de chocolade en om naar het -1bruine glazuurstift toe aan het bloemmengsel bestrooi met de kokos. Laat recept te gaan E (bakproducten) en spatel door elkaar. drogen. Maak gezichtjes op KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 106