Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 106
Hier is pagina 106 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
}
Ip.
y
D LIJKT
Ë
„=
AAIBAAR,
B
#
FX
Na
IS
j
:
EETBAAR!
a.
mi
DA
Y
je
Kd
|
Ei
Ief
Æ
£
Le
ER
|
|
+
ae
+5
he
|
[
I}
KW
|,
Lama-muffins met witte chocolade en kokos
® CA. 45 MINUTEN + 25 MINUTEN OVENTIJD 5 GEBAK & VOOR IS STUKS © GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
15 papieren cakevormpjes
3. Verdeel dit beslag over
de lama's met de fondant en
« 300 g bloem
de cakevormpjes en bak in
plak vast met wat gesmolten
- 12 zakje bakpoeder
de oven in circa 25 minuten
witte chocolade. Teken met
e
BEREIDEN
«125 g fijne suiker
gaar en goudbruin. Laat
de glazuurstift de oogjes en
«1 zakje vanillesuiker
1. Verwarm de oven voor
goed afkoelen.
snuit.
4. Bestuif het werkvlak
«75 g boter
op 175°C. Meng de bloem
* 2eieren
met het bakpoeder, de
met poedersuiker en rol de
voedingswaarde per persoon
« 250 ml halfvolle melk
fijne suiker, vanillesuiker en
fondant uit. Snijd 12 kleine
355 kcal, vet 16 g (waarvan
… poedersuiker,
een snufje zout. 2. Smelt
cirkels voor de neus en 24
verzadigd 9 g), koolhydraten
om te bestuiven
de boter in een (steel)pan.
langwerpige oortjes eruit.
47 g, eiwit 6 g, vezels 2 g,
«1 pakje witte rolfondant
Klop de eieren los met de
5. Smelt de witte chocolade
zout Ol g
(bakproducten)
melk en voeg beetje bij
au bain-marie. Bestrijk de
«200 g witte chocolade
beetje de gesmolten boter
bovenkant van de muffins
Ee
El Scan de QR-code
_
+ 50 g kokosrasp
toe. Voeg het eimengsel
met de chocolade en
om naar het
-1bruine glazuurstift
toe aan het bloemmengsel
bestrooi met de kokos. Laat
recept te gaan
E
(bakproducten)
en spatel door elkaar.
drogen. Maak gezichtjes op
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG