Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 106
Hier is pagina 106 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 106 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 106
} Ip. y D LIJKT Ë „= AAIBAAR, B # FX Na IS j : EETBAAR! a. mi DA Y je Kd | Ei Ief Æ £ Le ER | | + ae +5 he | [ I} KW |, Lama-muffins met witte chocolade en kokos ® CA. 45 MINUTEN + 25 MINUTEN OVENTIJD 5 GEBAK & VOOR IS STUKS © GEMIDDELD INGREDIËNTEN 15 papieren cakevormpjes 3. Verdeel dit beslag over de lama's met de fondant en « 300 g bloem de cakevormpjes en bak in plak vast met wat gesmolten - 12 zakje bakpoeder de oven in circa 25 minuten witte chocolade. Teken met e BEREIDEN «125 g fijne suiker gaar en goudbruin. Laat de glazuurstift de oogjes en «1 zakje vanillesuiker 1. Verwarm de oven voor goed afkoelen. snuit. 4. Bestuif het werkvlak «75 g boter op 175°C. Meng de bloem * 2eieren met het bakpoeder, de met poedersuiker en rol de voedingswaarde per persoon « 250 ml halfvolle melk fijne suiker, vanillesuiker en fondant uit. Snijd 12 kleine 355 kcal, vet 16 g (waarvan … poedersuiker, een snufje zout. 2. Smelt cirkels voor de neus en 24 verzadigd 9 g), koolhydraten om te bestuiven de boter in een (steel)pan. langwerpige oortjes eruit. 47 g, eiwit 6 g, vezels 2 g, «1 pakje witte rolfondant Klop de eieren los met de 5. Smelt de witte chocolade zout Ol g (bakproducten) melk en voeg beetje bij au bain-marie. Bestrijk de «200 g witte chocolade beetje de gesmolten boter bovenkant van de muffins Ee El Scan de QR-code _ + 50 g kokosrasp toe. Voeg het eimengsel met de chocolade en om naar het -1bruine glazuurstift toe aan het bloemmengsel bestrooi met de kokos. Laat recept te gaan E (bakproducten) en spatel door elkaar. drogen. Maak gezichtjes op KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 106