Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 106




Hier is pagina 106 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

}

Ip.

y

D LIJKT

Ë

„=

AAIBAAR,

B

#

FX

Na

IS

j

:

EETBAAR!

a.

mi

DA

Y

je

Kd

|

Ei

Ief

Æ

£

Le

ER

|

|

+

ae

+5

he

|

[

I}

KW

|,

Lama-muffins met witte chocolade en kokos

® CA. 45 MINUTEN + 25 MINUTEN OVENTIJD 5 GEBAK & VOOR IS STUKS © GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

15 papieren cakevormpjes

3. Verdeel dit beslag over

de lama's met de fondant en

« 300 g bloem

de cakevormpjes en bak in

plak vast met wat gesmolten

- 12 zakje bakpoeder

de oven in circa 25 minuten

witte chocolade. Teken met

e

BEREIDEN

«125 g fijne suiker

gaar en goudbruin. Laat

de glazuurstift de oogjes en

«1 zakje vanillesuiker

1. Verwarm de oven voor

goed afkoelen.

snuit.

4. Bestuif het werkvlak

«75 g boter

op 175°C. Meng de bloem

* 2eieren

met het bakpoeder, de

met poedersuiker en rol de

voedingswaarde per persoon

« 250 ml halfvolle melk

fijne suiker, vanillesuiker en

fondant uit. Snijd 12 kleine

355 kcal, vet 16 g (waarvan

… poedersuiker,

een snufje zout. 2. Smelt

cirkels voor de neus en 24

verzadigd 9 g), koolhydraten

om te bestuiven

de boter in een (steel)pan.

langwerpige oortjes eruit.

47 g, eiwit 6 g, vezels 2 g,

«1 pakje witte rolfondant

Klop de eieren los met de

5. Smelt de witte chocolade

zout Ol g

(bakproducten)

melk en voeg beetje bij

au bain-marie. Bestrijk de

«200 g witte chocolade

beetje de gesmolten boter

bovenkant van de muffins

Ee

El Scan de QR-code

_

+ 50 g kokosrasp

toe. Voeg het eimengsel

met de chocolade en

om naar het

-1bruine glazuurstift

toe aan het bloemmengsel

bestrooi met de kokos. Laat

recept te gaan

E

(bakproducten)

en spatel door elkaar.

drogen. Maak gezichtjes op

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG