Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 69 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69
Pd Lauwwarme FA NEN sperziebonensalade En met makreel QUE en © CA. 20 MINUTEN ‚ware T3 HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN oe GEMIDDELD OE K2 vis El INGREDIËNTEN * 400 g krieltjes, koelvers «3 eetl. olijfolie 71 + 400 g sperziebonen, afgehaald en gehalveerd «1 kleine rode ui, in ringen «1 bosje bieslook, fiingehakt WS «1 bosje peterselie, fijngehakt * rasp en sap van % citroen * 250 g gerookte makreelfilet, schoongemaakt en in stukjes en. je fi Dr BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schud de krieltjes in een Ge ovenschaal om met 1 eetlepel | olie, zout en peper en bak ze a hoog in de oven in circa 20 ar minuten goudbruin. 2. Kook intussen de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Giet D, af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken en schep Cd dj ze in een grote schaal. Schep de 1 ui en kruiden erdoor en breng 4 Ge op smaak met olijfolie, citroen- rasp en een paar druppels A | citroensap. Schep als laatste de makreel door de salade. #1 3. Schud de krieltjes in de laatste > minuten van de baktijd om met een paar druppels citroensap Vol en (grof) zout en serveer bij de sperziebonensalade. = voedingswaarde per persoon EWEINIG TIID VANAVOND? 405 kcal, vet 25 g (waarvan ver- zadigd 5 g), koolhydraten 26 g, LADE ALVAST K eiwit 17 g, vezels 6 g, zout 0,6 g ul Tio g groente p.p. 5020 B an em naar het Scan de QR-code recept te gaan 612020 herpen)
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69