Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pd

Lauwwarme

FA

NEN

sperziebonensalade

En

met makreel

QUE

en

© CA. 20 MINUTEN

‚ware

T3 HOOFDGERECHT

Æ VOOR 4 PERSONEN

oe

GEMIDDELD

OE

K2 vis

El

INGREDIËNTEN

* 400 g krieltjes, koelvers

«3 eetl. olijfolie

71

+ 400 g sperziebonen,

afgehaald en gehalveerd

«1 kleine rode ui, in ringen

«1 bosje bieslook, fiingehakt

WS

«1 bosje peterselie, fijngehakt

* rasp en sap van % citroen

* 250 g gerookte makreelfilet,

schoongemaakt en in stukjes

en.

je

fi

Dr

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op

200°C. Schud de krieltjes in een

Ge

ovenschaal om met 1 eetlepel

|

olie, zout en peper en bak ze

a

hoog in de oven in circa 20

ar

minuten goudbruin. 2. Kook

intussen de sperziebonen in

circa 5 minuten beetgaar. Giet

D,

af en spoel onder koud water.

Laat goed uitlekken en schep

Cd

dj

ze in een grote schaal. Schep de

1

ui en kruiden erdoor en breng

4

Ge

op smaak met olijfolie, citroen-

rasp en een paar druppels

A

|

citroensap. Schep als laatste

de makreel door de salade.

#1

3. Schud de krieltjes in de laatste

>

minuten van de baktijd om met

een paar druppels citroensap

Vol

en (grof) zout en serveer bij de

sperziebonensalade.

=

voedingswaarde per persoon

EWEINIG TIID VANAVOND?

405 kcal, vet 25 g (waarvan ver-

zadigd 5 g), koolhydraten 26 g,

LADE ALVAST K

eiwit 17 g, vezels 6 g, zout 0,6 g

ul

Tio g groente p.p.

5020

B

an

em naar het

Scan de QR-code

recept te gaan

612020

herpen)