Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69


Hier is pagina 69 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 69 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69

Pd Lauwwarme FA NEN sperziebonensalade En met makreel QUE en © CA. 20 MINUTEN ‚ware T3 HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN oe GEMIDDELD OE K2 vis El INGREDIËNTEN * 400 g krieltjes, koelvers «3 eetl. olijfolie 71 + 400 g sperziebonen, afgehaald en gehalveerd «1 kleine rode ui, in ringen «1 bosje bieslook, fiingehakt WS «1 bosje peterselie, fijngehakt * rasp en sap van % citroen * 250 g gerookte makreelfilet, schoongemaakt en in stukjes en. je fi Dr BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schud de krieltjes in een Ge ovenschaal om met 1 eetlepel | olie, zout en peper en bak ze a hoog in de oven in circa 20 ar minuten goudbruin. 2. Kook intussen de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Giet D, af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken en schep Cd dj ze in een grote schaal. Schep de 1 ui en kruiden erdoor en breng 4 Ge op smaak met olijfolie, citroen- rasp en een paar druppels A | citroensap. Schep als laatste de makreel door de salade. #1 3. Schud de krieltjes in de laatste > minuten van de baktijd om met een paar druppels citroensap Vol en (grof) zout en serveer bij de sperziebonensalade. = voedingswaarde per persoon EWEINIG TIID VANAVOND? 405 kcal, vet 25 g (waarvan ver- zadigd 5 g), koolhydraten 26 g, LADE ALVAST K eiwit 17 g, vezels 6 g, zout 0,6 g ul Tio g groente p.p. 5020 B an em naar het Scan de QR-code recept te gaan 612020 herpen)

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69