Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pd
Lauwwarme
FA
NEN
sperziebonensalade
En
met makreel
QUE
en
© CA. 20 MINUTEN
‚ware
T3 HOOFDGERECHT
Æ VOOR 4 PERSONEN
oe
GEMIDDELD
OE
K2 vis
El
INGREDIËNTEN
* 400 g krieltjes, koelvers
«3 eetl. olijfolie
71
+ 400 g sperziebonen,
afgehaald en gehalveerd
«1 kleine rode ui, in ringen
«1 bosje bieslook, fiingehakt
WS
«1 bosje peterselie, fijngehakt
* rasp en sap van % citroen
* 250 g gerookte makreelfilet,
schoongemaakt en in stukjes
en.
je
fi
Dr
BEREIDEN
1. Verwarm de oven voor op
200°C. Schud de krieltjes in een
Ge
ovenschaal om met 1 eetlepel
|
olie, zout en peper en bak ze
a
hoog in de oven in circa 20
ar
minuten goudbruin. 2. Kook
intussen de sperziebonen in
circa 5 minuten beetgaar. Giet
D,
af en spoel onder koud water.
Laat goed uitlekken en schep
Cd
dj
ze in een grote schaal. Schep de
1
ui en kruiden erdoor en breng
4
Ge
op smaak met olijfolie, citroen-
rasp en een paar druppels
A
|
citroensap. Schep als laatste
de makreel door de salade.
#1
3. Schud de krieltjes in de laatste
>
minuten van de baktijd om met
een paar druppels citroensap
Vol
en (grof) zout en serveer bij de
sperziebonensalade.
=
voedingswaarde per persoon
EWEINIG TIID VANAVOND?
405 kcal, vet 25 g (waarvan ver-
zadigd 5 g), koolhydraten 26 g,
LADE ALVAST K
eiwit 17 g, vezels 6 g, zout 0,6 g
ul
Tio g groente p.p.
5020
B
an
em naar het
Scan de QR-code
recept te gaan
612020
herpen)