Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

voor elke

Pita met korianderhummus, feta en olijven

© CA. 15 MINUTEN oO LUNCH- OF HOOFDGERECHT

Æ VOOR 4 PERSONEN W@? EENVOUDIG @ ZONDER VLEES OF vis

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

de tomaat en komkommer

- 4 pitabroodjes

1. Verwarm de oven voor op

erover. Bestrooi met de feta en

-1 blik (400 g) kikkererwten

200°C. Bak de pitabroodjes

olijven. Serveer direct.

-2 eetl. sesamolie

af volgens de aanwijzingen

- 2 theel. komijnpoeder

op de verpakking. 2. Pureer

voedingswaarde per persoon

- 4 eetl. citroensap

met een staafmixer de

305 kcal, vet 14 g (waarvan

-1teentje knoflook

kikkererwten, sesamolie,

verzadigd 5 g), koolhydraten 32 g,

„handje koriander

komijn, citroensap, knoflook,

eiwit 11 g, vezels 6 g, zout 1,3 g

- 2 tomaten, in plakken

koriander en 4 eetlepels

70 g groente p.p

- 2 komkommer,

van het vocht van de

in plakken

kikkererwten tot een romige

- 100 g feta, verkruimeld

hummus. Breng op smaak

- 50 g zwarte olijven,

met zout en peper. 3. Snijd de

B:

Scan de QR-code

om naar het

in plakjes

pitabroodjes open. Bestrijk

recept te gaan

met de hummus en verdeel

Elis

mm

_ 4

4



L

x

m.

KLAAR IN

3.2

>

x

15

MINUTEN

(Le *

23

5

EN

LS x

Di

?

4

KOOKINSPIRATIE

@)

VOOR ELKE DAG