Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
voor elke
Pita met korianderhummus, feta en olijven
© CA. 15 MINUTEN oO LUNCH- OF HOOFDGERECHT
Æ VOOR 4 PERSONEN W@? EENVOUDIG @ ZONDER VLEES OF vis
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
de tomaat en komkommer
- 4 pitabroodjes
1. Verwarm de oven voor op
erover. Bestrooi met de feta en
-1 blik (400 g) kikkererwten
200°C. Bak de pitabroodjes
olijven. Serveer direct.
-2 eetl. sesamolie
af volgens de aanwijzingen
- 2 theel. komijnpoeder
op de verpakking. 2. Pureer
voedingswaarde per persoon
- 4 eetl. citroensap
met een staafmixer de
305 kcal, vet 14 g (waarvan
-1teentje knoflook
kikkererwten, sesamolie,
verzadigd 5 g), koolhydraten 32 g,
„handje koriander
komijn, citroensap, knoflook,
eiwit 11 g, vezels 6 g, zout 1,3 g
- 2 tomaten, in plakken
koriander en 4 eetlepels
70 g groente p.p
- 2 komkommer,
van het vocht van de
in plakken
kikkererwten tot een romige
- 100 g feta, verkruimeld
hummus. Breng op smaak
- 50 g zwarte olijven,
met zout en peper. 3. Snijd de
B:
Scan de QR-code
om naar het
in plakjes
pitabroodjes open. Bestrijk
recept te gaan
met de hummus en verdeel
Elis
mm
_ 4
4
€
L
x
m.
KLAAR IN
3.2
>
x
15
MINUTEN
(Le *
23
5
EN
LS x
Di
?
4
KOOKINSPIRATIE
@)
VOOR ELKE DAG