Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 116
Hier is pagina 116 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 116 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 116
Niçoise-cocktail © cA.10 MINUTEN I Ö HAPJE LA vooR4sTUKS un à MAKKELUK B vis Le “ INGREDIENTEN wu - 4 takjes peterselie De 7 «1 eetl. kappertjes « 2 eetl. olijfolie # pn «1 rode ui, fijngesnipperd F5 à «150 g aardappelsalade « pluk rucola of spinazie «1 blikje tonijn op water, uitgelekt en in stukjes ‘ lei, hardgekookt en in 4 partjes « 2 ansjovisfilets op olie, in reepjes > + 4 (cocktail)glazen Sf BEREIDEN 1. Pureer de peterselie met de kappertjes en olijfolie met een staafmixer en schep met de ui door de aardappelsalade. Breng op smaak met peper en verdeel over glazen. 2. Verdeel wat blaadjes rucola over de aardappelsalade en verdeel de tonijn, een partje ei en een paar reepjes ansjovis erover. dd Bedruppel met nog wat olijfolie ze en serveer met een vorkje. mamma” À voedingswaarde per stuk | ke 190 kcal, vet 11 g (waarvan verzadigd 2 g), koolhydraten 7 g, eiwit 15 g, vezels 2 g, zout 1,7 g zu = 30 g groente p.p = Der ty 2, # la] scan de QR-code om naar het fu recept te gaan GENIET MET EEN GLAS FRISSE, OPWEKKENDE VINHO VERDE KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 116