Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 116




Hier is pagina 116 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Niçoise-cocktail

© cA.10 MINUTEN

I

Ö HAPJE

LA vooR4sTUKS

un

à

MAKKELUK

B vis

Le



INGREDIENTEN

wu

- 4 takjes peterselie

De

7

«1 eetl. kappertjes

« 2 eetl. olijfolie

#

pn

«1 rode ui, fijngesnipperd

F5 à

«150 g aardappelsalade

« pluk rucola of spinazie

«1 blikje tonijn op water,

uitgelekt en in stukjes



lei, hardgekookt en in 4 partjes

« 2 ansjovisfilets op olie, in reepjes

>

+ 4 (cocktail)glazen

Sf

BEREIDEN

1. Pureer de peterselie met de

kappertjes en olijfolie met een

staafmixer en schep met de

ui door de aardappelsalade.

Breng op smaak met peper en

verdeel over glazen. 2. Verdeel

wat blaadjes rucola over de

aardappelsalade en verdeel

de tonijn, een partje ei en een

paar reepjes ansjovis erover.

dd

Bedruppel met nog wat olijfolie

ze

en serveer met een vorkje.

mamma”

À

voedingswaarde per stuk

|

ke

190 kcal, vet 11 g (waarvan

verzadigd 2 g), koolhydraten 7 g,

eiwit 15 g, vezels 2 g, zout 1,7 g

zu

=

30 g groente p.p

=

Der

ty

2,

#

la] scan de QR-code

om naar het

fu

recept te gaan

GENIET MET EEN GLAS

FRISSE, OPWEKKENDE

VINHO VERDE

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG