Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 116
Hier is pagina 116 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Niçoise-cocktail
© cA.10 MINUTEN
I
Ö HAPJE
LA vooR4sTUKS
un
à
MAKKELUK
B vis
Le
“
INGREDIENTEN
wu
- 4 takjes peterselie
De
7
«1 eetl. kappertjes
« 2 eetl. olijfolie
#
pn
«1 rode ui, fijngesnipperd
F5 à
«150 g aardappelsalade
« pluk rucola of spinazie
«1 blikje tonijn op water,
uitgelekt en in stukjes
‘
lei, hardgekookt en in 4 partjes
« 2 ansjovisfilets op olie, in reepjes
>
+ 4 (cocktail)glazen
Sf
BEREIDEN
1. Pureer de peterselie met de
kappertjes en olijfolie met een
staafmixer en schep met de
ui door de aardappelsalade.
Breng op smaak met peper en
verdeel over glazen. 2. Verdeel
wat blaadjes rucola over de
aardappelsalade en verdeel
de tonijn, een partje ei en een
paar reepjes ansjovis erover.
dd
Bedruppel met nog wat olijfolie
ze
en serveer met een vorkje.
mamma”
À
voedingswaarde per stuk
|
ke
190 kcal, vet 11 g (waarvan
verzadigd 2 g), koolhydraten 7 g,
eiwit 15 g, vezels 2 g, zout 1,7 g
zu
=
30 g groente p.p
=
Der
ty
2,
#
la] scan de QR-code
om naar het
fu
recept te gaan
GENIET MET EEN GLAS
FRISSE, OPWEKKENDE
VINHO VERDE
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG