Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

LUS LS

#4

he

N

nn :

à

à

kr

KLAAR IN

a Ey Zu

15

LS

MINUTEN

4

Er

Ö

ER

En

m7

à

v

ET

4

N

"rc

ef

Bj

La

ik

all

A

ii

1

N

I

dll

ee

PR |

&

I.

I

4

I

N

SUGARSNAPS

A7

Knapperige en bolle

peul, een kruising tussen

erwten en peultjes.

|

In het seizoen:

|

j

geïmporteerd het hele

jaar verkrijgbaar

|

Bewaren:

N

33

|

il

\

1-3 dagen in de koelkast



|,

Lekker met:

il

|

Il

fi

sojasaus - broccoli -

b

cashewnoten

|

|

u

le

2:

Scan de QR-code

il

qu

fn

ÿ

om naar het

5

x

ij

1

COTES EEE

|

ze

N

N

in,

j

fl

\

Dal

A

sh

ik

ï

in

À

a

|

Gewokte sugarsnaps met pinda's

© CA. 15 MINUTEN oO HOOFDGERECHT ZA VOOR 4 PERSONEN dé GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

Tip

«300 g snelkook (basmati)rijst

1. Kook de rijst. Verhit de olie in een wok

Roerbak voor extra groenten nog

« 2 eetl. zonnebloemolie

en roerbak hierin de sugarsnaps en

een zak gesneden paksoi mee met

«300 g sugarsnaps

plantaardige reepjes op een hoge stand.

de sugarsnaps.

«200 g vegetarische reepjes of stukjes

2. Verwarm intussen de satésaus met de

* 150 ml satésaus

kokosmelk in een klein pannetje op de

voedingswaarde per persoon

« 50 ml kokosmelk

laagste stand en roer goed los. Schep op

750 kcal, vet 29 g (waarvan

« 200 g taugé, gewassen en gedroogd

het laatste moment de taugé en pinda's

verzadigd 10 g), koolhydraten 91 g,

«50 g ongezouten pinda's, grof gehakt

door de sugarsnaps en bak nog kort

eiwit 26 g, vezels 7 g, zout 2,5 g

«1 zak cassave kroepoek

mee. Serveer met de rijst, satésaus en

115 g groente p.p.

kroepoek.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG