Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 68


Hier is pagina 68 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 68 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 68

koken LUS LS #4 he N nn : à à kr KLAAR IN a Ey Zu 15 LS MINUTEN 4 Er Ö ER En m7 à v ET 4 N "rc ef Bj La ik all A ii 1 N I dll ee PR | & I. I 4 I N SUGARSNAPS A7 Knapperige en bolle peul, een kruising tussen erwten en peultjes. | In het seizoen: | j geïmporteerd het hele jaar verkrijgbaar | Bewaren: N 33 | il \ 1-3 dagen in de koelkast ’ |, Lekker met: il | Il fi sojasaus - broccoli - b cashewnoten | | u le 2: Scan de QR-code il qu fn ÿ om naar het 5 x ij 1 COTES EEE | ze N N in, j fl \ Dal A sh ik ï in À a | Gewokte sugarsnaps met pinda's © CA. 15 MINUTEN oO HOOFDGERECHT ZA VOOR 4 PERSONEN dé GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN BEREIDEN Tip «300 g snelkook (basmati)rijst 1. Kook de rijst. Verhit de olie in een wok Roerbak voor extra groenten nog « 2 eetl. zonnebloemolie en roerbak hierin de sugarsnaps en een zak gesneden paksoi mee met «300 g sugarsnaps plantaardige reepjes op een hoge stand. de sugarsnaps. «200 g vegetarische reepjes of stukjes 2. Verwarm intussen de satésaus met de * 150 ml satésaus kokosmelk in een klein pannetje op de voedingswaarde per persoon « 50 ml kokosmelk laagste stand en roer goed los. Schep op 750 kcal, vet 29 g (waarvan « 200 g taugé, gewassen en gedroogd het laatste moment de taugé en pinda's verzadigd 10 g), koolhydraten 91 g, «50 g ongezouten pinda's, grof gehakt door de sugarsnaps en bak nog kort eiwit 26 g, vezels 7 g, zout 2,5 g «1 zak cassave kroepoek mee. Serveer met de rijst, satésaus en 115 g groente p.p. kroepoek. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 68