Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
LUS LS
#4
he
N
nn :
à
à
kr
KLAAR IN
a Ey Zu
15
LS
MINUTEN
4
Er
Ö
ER
En
m7
à
v
ET
4
N
"rc
ef
Bj
La
ik
all
A
ii
1
N
I
dll
ee
PR |
&
I.
I
4
I
N
SUGARSNAPS
A7
Knapperige en bolle
peul, een kruising tussen
erwten en peultjes.
|
In het seizoen:
|
j
geïmporteerd het hele
jaar verkrijgbaar
|
Bewaren:
N
33
|
il
\
1-3 dagen in de koelkast
’
|,
Lekker met:
il
|
Il
fi
sojasaus - broccoli -
b
cashewnoten
|
|
u
le
2:
Scan de QR-code
il
qu
fn
ÿ
om naar het
5
x
ij
1
COTES EEE
|
ze
N
N
in,
j
fl
\
Dal
A
sh
ik
ï
in
À
a
|
Gewokte sugarsnaps met pinda's
© CA. 15 MINUTEN oO HOOFDGERECHT ZA VOOR 4 PERSONEN dé GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
Tip
«300 g snelkook (basmati)rijst
1. Kook de rijst. Verhit de olie in een wok
Roerbak voor extra groenten nog
« 2 eetl. zonnebloemolie
en roerbak hierin de sugarsnaps en
een zak gesneden paksoi mee met
«300 g sugarsnaps
plantaardige reepjes op een hoge stand.
de sugarsnaps.
«200 g vegetarische reepjes of stukjes
2. Verwarm intussen de satésaus met de
* 150 ml satésaus
kokosmelk in een klein pannetje op de
voedingswaarde per persoon
« 50 ml kokosmelk
laagste stand en roer goed los. Schep op
750 kcal, vet 29 g (waarvan
« 200 g taugé, gewassen en gedroogd
het laatste moment de taugé en pinda's
verzadigd 10 g), koolhydraten 91 g,
«50 g ongezouten pinda's, grof gehakt
door de sugarsnaps en bak nog kort
eiwit 26 g, vezels 7 g, zout 2,5 g
«1 zak cassave kroepoek
mee. Serveer met de rijst, satésaus en
115 g groente p.p.
kroepoek.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG