Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 115
Hier is pagina 115 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 115 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 115
T WIJNTIP PERFECT BIJ DE VINHOMERDE PAST (UITGEBREIDE) LUNCH GOEDBIJ ALLES WAT Dankzij zijn frisse en GROEN IS opwekkende zuren is vinho verde beter te combineren met gerechten dan je denkt. EN In Portugal is dit namelijk de no-nonsense lunchwijn. Verrassend lekker bij allerlei heerlijks uit de zee. De Portugezen schenken hem bij sardientjes, inktvis, fish & chips of gerechten met ansjovis. Vanwege zijn groene karakter gaat hij ook goed 28 bij alles wat groen is: groene | in asperges, spinaziequiche, mi tuinbonen of een salsa x N verde. Maar het belangrijkste k ingrediënt om deze wijn mee te combineren is: heerlijk zomerweer! N Re een pes En IK Gatäo Vinho Verde Focaccia-toast met “Al erwtenhummus en sard ne Vinho verde. Letterlijk betekent dat ‘groene wijn’. Niet omdat de wijn © CA. 30 MINUTEN BEREIDEN groen van kleur is, maar © HAPJE 1. Breng water met zout aan de kook vanwege de naam van de en blancheer hierin de doperwten (A VOOR 4 PERSONEN wijnstreek. Vinho verde 1 minuut. Giet af en spoel af met koud is de meest noordelijke Q GEMIDDELD water. Schep met de knoflook, streek van Portugal. Met X8 vis leetlepel citroensap, de olijfolie en het vruchtvlees van de avocado in een zijn ligging direct aan de Atlantische kust is dit gebied mengbeker en pureer grof met een ES regenachtig en groen. De INGREDIËNTEN staafmixer. Breng op smaak met zout lokale druiven profiteren «100 g diepvriesdoperwten en chilipeper. 2. Verwarm de oven voor van een verkoelende bries + 1teentje knoflook op 180°C. Schep de peterselie en de rest uit de oceaan. Dat levert - Sap van 12 citroen van het citroensap door elkaar in een een verkwikkende win op «2 eetl. olijfolie diep bord, maal wat peper erover en 23 «avocado die je het liefst drinkt als wentel de sardinefilets erdoor. 3. Bak de temperaturen omhoog - chilipeper(viokken) de focaccia af volgens de aanwijzingen schieten. Gatäo Vinho - 4 eetl. peterselie, fijngehakt op de verpakking en laat afkoelen Verde is herkenbaar aan de « 2 blikjes sardinefilets op olie tot lauwwarm. Snijd de focaccia vrolijke kat op het etiket. Met - 1 afbak focacciabrood in repen en beleg met een schep slechts 8,5% alcohol en een erwtenhummus en een sardinefilet. aangenaam zacht bubbeltje ATAO no veror is deze frisse dorstlesser de am voedingswaarde per persoon ultieme zomerwijn met de 430 kcal, vet 22 g (waarvan verzadigd smaak van groene appel, 4 g), koolhydraten 38 g, eiwit 17 g, M] | scan de QR-code om naar het citroen, limoen en een hint recept te gaan vezels 5 g, zout 1,4 g 25 g groente p.p van tropisch fruit. I 612020 happen)
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 115