Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
4
N
Td
sr
LR
‘à
ti
fil
al
#2
A
1 :
dis
7
”
Ke +
Á
f
1
cl
4
#
u
4
N
À
er
a
Ü
Nt
4°
ut
14
=
à
vf
=
i
"N
LE
ï
ll
PA CES
f
LÉ
11
4
1
I;
|
1
2,
|
!
u
IR
JL
gr
Q
ur
7
Nr
ii
:
iN
Di
Le
| je
FE
SNIJBONEN
Platte, brede peulen vol
Zaadjes.
hi
ij
In het seizoen: maart tot
A.
|
en met september
va
N
Bewaren:
À.
2 dagen in de koelkast of
op een koele plaats
Lekker met:
a
Nd
witte bonen - knoflook - ei
N
ANT
BAUR,
4
1
“
4
1
N
|
(a
‘a
al
nl
1!
Gi
#
|
Nue
m
Ai
Hi
Snijbonen-frittata met geitenkaas
© cA.20 MINUTEN C HOOFDGERECHT ÁA VOOR 4 PERSONEN {? GEMIDDELD @ ZONDER VLEES oF vis
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
bonen. Meng goed door
Tip
* 400 g snijbonen,
1. Kook de snijbonen in
elkaar. Verhit intussen
Als je een koekenpan met
panklaar
de rest van de olie in
circa 3 minuten beetgaar in
hittebestendig handvat gebruikt,
«2 eetl. olijfolie
water met zout. Giet af en
een grote koekenpan op
kun je de bovenkant van de
frittata de laatste 3 minuten ook
«200 g aardappelschijfjes,
laat goed uitlekken. Verhit
middelhoge stand en giet
koelvers
intussen 1 eetlepel olie in
het hele mengsel in de pan.
onder de ovengrill bakken in
„100 g zachte
een grote koekenpan en bak
Schud een beetje zodat alles
plaats van om te keren.
geitenkaas, verkruimeld
hierin de aardappelschijfjes
zich goed verdeelt en strijk
«2 eetl. zongedroogde
op middelhoge stand om en
de bovenkant glad. Leg een
voedingswaarde per persoon
tomaten op olie,
om tot ze licht gekleurd zijn.
deksel op de pan en laat de
315 kcal, vet 19 g (waarvan
in reepjes
Schep de aardappelschijfjes
frittata in 5-8 minuten garen
verzadigd 8 g), koolhydraten 16 g,
“5 eieren
en snijbonen in een grote
op de laagste stand. 3. Keer
eiwit 17 g, vezels 6 g, zout 1 g
* 4 eetl. room
kom om met de geitenkaas
de frittata met behulp van
90 g groente p.p.
« handje peterselie,
en tomaat. 2. Klop de eieren
het deksel om en bak ook
fijngehakt
met de room, zout en peper
aan de andere kant in circa
B
Scan de QR-code
los in een andere kom en
5 minuten lichtbruin.
om naar het
BE
recept te gaan
giet dit bij de aardappel en
Bestrooi met de peterselie.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG