Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 64


Hier is pagina 64 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 64 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 64

koken voor elke 4 N Td sr LR ‘à ti fil al #2 A 1 : dis 7 ” Ke + Á f 1 cl 4 # u 4 N À er a Ü Nt 4° ut 14 = à vf = i "N LE ï ll PA CES f LÉ 11 4 1 I; | 1 2, | ! u IR JL gr Q ur 7 Nr ii : iN Di Le | je FE SNIJBONEN Platte, brede peulen vol Zaadjes. hi ij In het seizoen: maart tot A. | en met september va N Bewaren: À. 2 dagen in de koelkast of op een koele plaats Lekker met: a Nd witte bonen - knoflook - ei N ANT BAUR, 4 1 “ 4 1 N | (a ‘a al nl 1! Gi # | Nue m Ai Hi Snijbonen-frittata met geitenkaas © cA.20 MINUTEN C HOOFDGERECHT ÁA VOOR 4 PERSONEN {? GEMIDDELD @ ZONDER VLEES oF vis INGREDIËNTEN BEREIDEN bonen. Meng goed door Tip * 400 g snijbonen, 1. Kook de snijbonen in elkaar. Verhit intussen Als je een koekenpan met panklaar de rest van de olie in circa 3 minuten beetgaar in hittebestendig handvat gebruikt, «2 eetl. olijfolie water met zout. Giet af en een grote koekenpan op kun je de bovenkant van de frittata de laatste 3 minuten ook «200 g aardappelschijfjes, laat goed uitlekken. Verhit middelhoge stand en giet koelvers intussen 1 eetlepel olie in het hele mengsel in de pan. onder de ovengrill bakken in „100 g zachte een grote koekenpan en bak Schud een beetje zodat alles plaats van om te keren. geitenkaas, verkruimeld hierin de aardappelschijfjes zich goed verdeelt en strijk «2 eetl. zongedroogde op middelhoge stand om en de bovenkant glad. Leg een voedingswaarde per persoon tomaten op olie, om tot ze licht gekleurd zijn. deksel op de pan en laat de 315 kcal, vet 19 g (waarvan in reepjes Schep de aardappelschijfjes frittata in 5-8 minuten garen verzadigd 8 g), koolhydraten 16 g, “5 eieren en snijbonen in een grote op de laagste stand. 3. Keer eiwit 17 g, vezels 6 g, zout 1 g * 4 eetl. room kom om met de geitenkaas de frittata met behulp van 90 g groente p.p. « handje peterselie, en tomaat. 2. Klop de eieren het deksel om en bak ook fijngehakt met de room, zout en peper aan de andere kant in circa B Scan de QR-code los in een andere kom en 5 minuten lichtbruin. om naar het BE recept te gaan giet dit bij de aardappel en Bestrooi met de peterselie. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 64