Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

4

N

Td

sr

LR

‘à

ti

fil

al

#2

A

1 :

dis

7



Ke +

Á

f

1

cl

4

#

u

4

N

À

er

a

Ü

Nt



ut

14

=

à

vf

=

i

"N

LE

ï

ll

PA CES

f



11

4

1

I;

|

1

2,

|

!

u

IR

JL

gr

Q

ur

7

Nr

ii

:

iN

Di

Le

| je

FE

SNIJBONEN

Platte, brede peulen vol

Zaadjes.

hi

ij

In het seizoen: maart tot

A.

|

en met september

va

N

Bewaren:

À.

2 dagen in de koelkast of

op een koele plaats

Lekker met:

a

Nd

witte bonen - knoflook - ei

N

ANT

BAUR,

4

1



4

1

N

|

(a

‘a

al

nl

1!

Gi

#

|

Nue

m

Ai

Hi

Snijbonen-frittata met geitenkaas

© cA.20 MINUTEN C HOOFDGERECHT ÁA VOOR 4 PERSONEN {? GEMIDDELD @ ZONDER VLEES oF vis

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

bonen. Meng goed door

Tip

* 400 g snijbonen,

1. Kook de snijbonen in

elkaar. Verhit intussen

Als je een koekenpan met

panklaar

de rest van de olie in

circa 3 minuten beetgaar in

hittebestendig handvat gebruikt,

«2 eetl. olijfolie

water met zout. Giet af en

een grote koekenpan op

kun je de bovenkant van de

frittata de laatste 3 minuten ook

«200 g aardappelschijfjes,

laat goed uitlekken. Verhit

middelhoge stand en giet

koelvers

intussen 1 eetlepel olie in

het hele mengsel in de pan.

onder de ovengrill bakken in

„100 g zachte

een grote koekenpan en bak

Schud een beetje zodat alles

plaats van om te keren.

geitenkaas, verkruimeld

hierin de aardappelschijfjes

zich goed verdeelt en strijk

«2 eetl. zongedroogde

op middelhoge stand om en

de bovenkant glad. Leg een

voedingswaarde per persoon

tomaten op olie,

om tot ze licht gekleurd zijn.

deksel op de pan en laat de

315 kcal, vet 19 g (waarvan

in reepjes

Schep de aardappelschijfjes

frittata in 5-8 minuten garen

verzadigd 8 g), koolhydraten 16 g,

“5 eieren

en snijbonen in een grote

op de laagste stand. 3. Keer

eiwit 17 g, vezels 6 g, zout 1 g

* 4 eetl. room

kom om met de geitenkaas

de frittata met behulp van

90 g groente p.p.

« handje peterselie,

en tomaat. 2. Klop de eieren

het deksel om en bak ook

fijngehakt

met de room, zout en peper

aan de andere kant in circa

B

Scan de QR-code

los in een andere kom en

5 minuten lichtbruin.

om naar het

BE

recept te gaan

giet dit bij de aardappel en

Bestrooi met de peterselie.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG