Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 107
Hier is pagina 107 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Se.
ETE
Oer
Trot
pr
VAV
d
UE KLAAR?
HAPPEN MAAR!
A
A1 V4
Æ
(7
%.
» (7
..
hi
><
Ä
ju
De. mé
-e
a
„dal
%
«à
Wi
/
Kr
N
ne
Nl
#
a
dr
Lijs
We :
Ee
+
à
“
er
à
9
Pe
IR
2
un
A A
Maiskolven met peterselieboter en chorizo
® cA.20 MINUTEN oO BIGERECHT 4 VOOR 4 STUKS ® GEMIDDELD
MEER WETEN
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
ontstaan. 3. Bestrijk de maiskolven
volg ons op:
* 4 maiskolven
1. Kook de maiskolven 5 minuten.
met de peterselieboter en bestrooi
ml
» 100 g zachte
Meng intussen de boter met de
met de krokante chorizo.
600
boter
peterselie en breng op smaak
+ handije peterselie,
met zout en peper. Giet de
voedingswaarde per stuk
of ga naar
fijngehakt
maiskolven af en dep droog met
490 kcal, vet 37 g (waarvan
+150 g chorizo,
keukenpapier. 2. Bak de chorizo
verzadigd 18 g), koolhydraten 25 g,
boodschappen.nl
fijngesneden
in een droge, hete koekenpan in
eiwit 13 g, vezels 4 g, zout 1,5 g
«1 eetl. olijfolie
circa 5 minuten goudbruin en
150 g groente p.p.
u
knapperig. Verhit een grillpan.
[al
« keukenpapier
Bestrijk de maiskolven met
[]| scan de QR-code
olie en gril ze circa 5 minuten
om naar het
recept te gaan
rondom tot er grillstrepen
M
ES
VA.
2
ro
NE
ET
612020 happen (os)