Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
M
Ciabatta met
gegrilde groenten
en citroenricotta
"4
© cA.15 MINUTEN
=
Zig
À
UP LUNCH- OF
A]
HOOFDGERECHT
hbs
Ko,
& VOOR 4 PERSONEN
@ GEMIDDELD
F
|
HIIMANVS ATTANS
NJ
® ZONDER VLEES OF VIS
INGREDIËNTEN
«1 courgette, in plakken
*l aubergine, in plakken
+
-1rode paprika, in repen
we
«3 eetl. olijfolie
y
>
-250 g ricotta
F
N
«rasp en sap van Y citroen
1 teentje knoflook, geperst
5
wi
« handje basilicum, fiingehakt
Fi
„>
* 4 ciabatta's, gehalveerd
ie.
7
BEREIDEN
1. Bestrijk de courgette, aubergine
en paprika rondom met olijfolie en
gren
-
KLAAR IN
bestrooi met zout en peper. Verhit
8
2
een grillpan op middelhoge stand
15
f
en gril hierin de groenten tot ze
8
MINUTEN
beetgaar zijn en mooie grillstrepen
kt
t
hebben. 2. Meng intussen de ricotta
VA
met de citroenrasp, -sap, knoflook,
a
de helft van de basilicum, zout en
RR
Ay
peper. 3. Bestrijk de ciabatta met
Ah
citroenricotta en leg de gegrilde
groenten erop. Bestrooi met de
47?
li
a
overige basilicum. Serveer met de
rest van de citroenricotta.
de
à
(|
voedingswaarde per persoon
350 kcal, vet 17 g (waarvan
l
verzadigd 7 g), koolhydraten 36 g,
Í
eiwit 11 g, vezels 3 g, zout 0,8 g
150 g groente p.p
ds
N
#
É
=
|
5
I
À
u
pi
k
ta,”
Scan de QR-code
“a
om naar het
‚
8
recept te gaan
x
GE.
+:
612020
happen (5)