Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 28 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 28

koken voor elke A A \ Pr) À. HE Groene asperges Lekker stevig Aj A k aan à #4 vitamine ie AE Cen K ar in de koelkast | = << 1 Ÿ TS Ge < Pr Niet eo schillen Wu ER u” om 0, GOEDE BASIS Sr Omdat je bij een vegetarische maaltijd geen vlees als uitgangspunt neemt, is het juist extra belangrijk om te starten met een goede basis: * Kies voor groenten van het seizoen * Vet geeft smaak. Denk daarbij en kleur op je bord. Varieer met aan olijfolie, arachideolie, verschillende ‘groentefamilies', zoals zonnebloemolie, sesamolie, wortel-, stengel- en bladgroenten notenolie of pittenolie. of vruchtgroenten zoals courgette en tomaat. * Gebruik volop kruiden en aoe à a specerijen om de smaak van je * Vul aan met een graanproduct. gerecht te versterken, hiermee Dit kan (zilvervlies)rijst, couscous, kun je ook lekker veel variëren. quinoa, bulgur, mie of brood zijn. * Ook een juiste bereiding zorgt * Let op voldoende eiwitten. Wanneer voor een goede smaak. Roerbak, je geen kant-en-klare vleesvervanger of kook groenten bijvoorbeeld gebruikt kun je kiezen uit onder niet door, maar zorg dat ze andere peulvruchten, noten, zuivel, beetgaar blijven. eieren, tempeh en tofu. 4 IEDER Z'N EIGEN KEUZE Kiezen voor een vegetarisch eetpatroon kan om diverse redenen. Naast x gezondheidsoverwegingen zijn zorgen om dierenwelzijn, het wereldvoedsel- probleem, het milieu en religie verschillende redenen om plantaardig te eten. ” x KOOKINSPIRATII @) VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 28