Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 28 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 28
koken voor elke A A \ Pr) À. HE Groene asperges Lekker stevig Aj A k aan à #4 vitamine ie AE Cen K ar in de koelkast | = << 1 Ÿ TS Ge < Pr Niet eo schillen Wu ER u” om 0, GOEDE BASIS Sr Omdat je bij een vegetarische maaltijd geen vlees als uitgangspunt neemt, is het juist extra belangrijk om te starten met een goede basis: * Kies voor groenten van het seizoen * Vet geeft smaak. Denk daarbij en kleur op je bord. Varieer met aan olijfolie, arachideolie, verschillende ‘groentefamilies', zoals zonnebloemolie, sesamolie, wortel-, stengel- en bladgroenten notenolie of pittenolie. of vruchtgroenten zoals courgette en tomaat. * Gebruik volop kruiden en aoe à a specerijen om de smaak van je * Vul aan met een graanproduct. gerecht te versterken, hiermee Dit kan (zilvervlies)rijst, couscous, kun je ook lekker veel variëren. quinoa, bulgur, mie of brood zijn. * Ook een juiste bereiding zorgt * Let op voldoende eiwitten. Wanneer voor een goede smaak. Roerbak, je geen kant-en-klare vleesvervanger of kook groenten bijvoorbeeld gebruikt kun je kiezen uit onder niet door, maar zorg dat ze andere peulvruchten, noten, zuivel, beetgaar blijven. eieren, tempeh en tofu. 4 IEDER Z'N EIGEN KEUZE Kiezen voor een vegetarisch eetpatroon kan om diverse redenen. Naast x gezondheidsoverwegingen zijn zorgen om dierenwelzijn, het wereldvoedsel- probleem, het milieu en religie verschillende redenen om plantaardig te eten. ” x KOOKINSPIRATII @) VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 28