Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 119




Hier is pagina 119 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mn

WIJNTIP

PERFECT BIJ DIT HAPJ

Pintxos met

EEN VERFRISSEND

makreelrilette

SCIdS 2 NCIM

CHARDONNAY

en

® cA. 20 MINUTEN



Ö HAPJE

LA VOOR12STUKS

® GEMIDDELD

KB us

ie

INGREDIENTEN

+ 12 makreelfilet of1 blikje

makreelfilet

* Ya bosje dille, fijngehakt

«2 zongedroogde tomaatjes,

fijngehakt

“lei,

hardgekookt en fijngehakt

+ 4 eetl. aioli of knoflooksaus

«2-4 eetl. olijfolie

* Y2 stokbrood,

in 12 dunne plakken

gf

«“ vw

12 zwarte olijven zonder pit

..

« cocktailprikkers

BEREIDEN

1. Verwijder alle graatjes van

de makreel en pluk de vis los

met een vork. Meng met de

N;

dille, tomaatjes, ei en aioli tot

>:

een grof mengsel. Breng op

smaak met peper. 2. Verhit de

>

olie in een koekenpan en bak

hierin de plakken stokbrood

om en om goudbruin. Leg ze

op een schaal en verdeel de

makreelrilette erover. Steek

een prikker met een olijf op

elke pintxo en serveer direct.

ë

voedingswaarde per stuk

120 kcal, vet 9 g (waarvan

verzadigd 1 g), koolhydraten

7 g, eiwit 2 g, vezels 1 g,

zout 0,4 g

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

12020

beppen (Gij