Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 119
Hier is pagina 119 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mn
WIJNTIP
PERFECT BIJ DIT HAPJ
Pintxos met
EEN VERFRISSEND
makreelrilette
SCIdS 2 NCIM
CHARDONNAY
en
® cA. 20 MINUTEN
—
Ö HAPJE
LA VOOR12STUKS
® GEMIDDELD
KB us
ie
INGREDIENTEN
+ 12 makreelfilet of1 blikje
makreelfilet
* Ya bosje dille, fijngehakt
«2 zongedroogde tomaatjes,
fijngehakt
“lei,
hardgekookt en fijngehakt
+ 4 eetl. aioli of knoflooksaus
«2-4 eetl. olijfolie
* Y2 stokbrood,
in 12 dunne plakken
gf
«“ vw
12 zwarte olijven zonder pit
..
« cocktailprikkers
BEREIDEN
1. Verwijder alle graatjes van
de makreel en pluk de vis los
met een vork. Meng met de
N;
dille, tomaatjes, ei en aioli tot
>:
een grof mengsel. Breng op
smaak met peper. 2. Verhit de
>
olie in een koekenpan en bak
hierin de plakken stokbrood
om en om goudbruin. Leg ze
op een schaal en verdeel de
makreelrilette erover. Steek
een prikker met een olijf op
elke pintxo en serveer direct.
ë
voedingswaarde per stuk
120 kcal, vet 9 g (waarvan
verzadigd 1 g), koolhydraten
7 g, eiwit 2 g, vezels 1 g,
zout 0,4 g
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
12020
beppen (Gij