Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 119
Hier is pagina 119 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 119 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 119
mn WIJNTIP PERFECT BIJ DIT HAPJ Pintxos met EEN VERFRISSEND makreelrilette SCIdS 2 NCIM CHARDONNAY en ® cA. 20 MINUTEN — Ö HAPJE LA VOOR12STUKS ® GEMIDDELD KB us ie INGREDIENTEN + 12 makreelfilet of1 blikje makreelfilet * Ya bosje dille, fijngehakt «2 zongedroogde tomaatjes, fijngehakt “lei, hardgekookt en fijngehakt + 4 eetl. aioli of knoflooksaus «2-4 eetl. olijfolie * Y2 stokbrood, in 12 dunne plakken gf «“ vw 12 zwarte olijven zonder pit .. « cocktailprikkers BEREIDEN 1. Verwijder alle graatjes van de makreel en pluk de vis los met een vork. Meng met de N; dille, tomaatjes, ei en aioli tot >: een grof mengsel. Breng op smaak met peper. 2. Verhit de > olie in een koekenpan en bak hierin de plakken stokbrood om en om goudbruin. Leg ze op een schaal en verdeel de makreelrilette erover. Steek een prikker met een olijf op elke pintxo en serveer direct. ë voedingswaarde per stuk 120 kcal, vet 9 g (waarvan verzadigd 1 g), koolhydraten 7 g, eiwit 2 g, vezels 1 g, zout 0,4 g Scan de QR-code om naar het recept te gaan 12020 beppen (Gij
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 119