Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 90


Hier is pagina 90 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 90 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 90

weekend LOT LS Garnalensalade Wortelsoep met meloen en met kokos en \ \ paprikadressing koriander ® ca. 25 MINUTEN BEREIDEN ® ca. 25 MINUTEN BEREIDEN 1. Verwarm de ovengrill voor. 1. Verhit de olie in een Ö VOORGERECHT Ö TUSSENGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN Dep de garnalen droog en soeppan en fruit hierin de marineer ze 15 minuten in Æ VOOR 4 PERSONEN ui, knoflook, gember, komijn CP GEMIDDELD CÌ EENVOUDIG de arachideolie en chilisaus. en wortel. Voeg de tomaten KB vis 2. Leg voor de dressing de ZONDER VLEES OF VIS en bouillon toe en kook paprika en rode peper niet zachtjes 10 minuten, tot de te dicht onder de ovengrill wortel zacht is. 2. Pureer de INGREDIËNTEN en keer af en toe om, tot de INGREDIËNTEN soep. Roer de kokosmelk «300 g (wok)garnalen, schil geblakerd is. Stop in een «3 eetl. olijfolie erdoor en kook zachtjes 2 ontdooid afgesloten bak of plastic zak +1 ui, gesnipperd minuten. Rooster intussen « 2 eetl. arachideolie en laat afkoelen. 3. Verhit een « 3 teentjes knoflook, gehakt het amandelschaafsel in «1 eetl. zoete chilisaus grillpan en rooster hierin de - 5 cm verse gember, een droge, hete koekenpan «125 g veldsla of spinazie geschild en in plakjes lichtbruin. Roer de helft van garnalen 1-2 minuten per kant. «1 cantaloupemeloen, Verdeel de sla over borden. 1 theel. komijnpoeder de koriander door de soep. in blokjes Leg de garnalen, meloen en + 500 g wortel, in stukjes 3. Serveer de soep met een «1 grapefruit, in partjes grapefruit erop en bestrooi met » 2 trostomaten, in stukken schep Griekse yoghurt erop. Bestrooi met de rest van de «2 lente-/bosuitjes, de bosui. 4. Verwijder de schil «800 ml groentebouillon in ringetjes en zaadlijsten van de paprika en « 200 ml kokosmelk koriander en de amandelen. - 2 eetl. amandelschaafsel voor de dressing: peper en pureer met de overige “1 oranje paprika ingrediënten voor de dressing. «125 ml Griekse yoghurt Tip «1 rode peper Besprenkel de salade met deze «2 eetl. koriander, gehakt Serveer tortillachips of « 2 teentjes knoflook dressing. naanbrood bij de soep. « 50 ml olijfolie «1 eetl. sinaasappelsap Tips voedingswaarde per persoon « Yz2 theel. (gerookt) = Deze salade is ook lekker met 235 kcal, vet 17 g (waarvan paprikapoeder reepjes gerookte kip. verzadigd 7 g), koolhydraten = Vervang het sinaasappelsap TIPS & TRICKS 15 g, eiwit 5 g, vezels 5 g, « keukenpapier door balsamicoazijn. Je kunt naast Griekse zout 2g yoghurt ook volle 165 g groente p.p voedingswaarde per persoon kwark of crème fraîche 315 kcal, vet 22 g (waarvan op de soep scheppen. E Scan de QR-code verzadigd 3 g), koolhydraten 11 g, Kies in ieder geval voor 5 = om naar het eiwit 16 g, vezels 2 g, zout 1,5 g een vol melkproduct: recept te gaan 75 g groente p.p daar wordt de soep lekker romig van en het schift niet zo snel BOVEN VUUR BAKE scan de OR-code rs wanneer het warm Je kunt de schil van = om naar het wordt. recept te gaan de paprika en peper ook zwart blakeren boven de pit van een gasfornuis. Dit gaat sneller dan in de oven, maar wees WIN ERBIJ voorzichtig. Houd de VOOR- EN TUSSENGERECHT: bij de garnalensalade past een glas Green Grüner Veltliner uit groenten vast met Oostenrijk perfect. Soep met wijn is niet altijd een succes, maar bij deze kun je gerust een glas een keukentang. Keer Sensas Grenache-Syrah Rosé schenken. regelmatig om zodat HOOFDGERECHT: kies bij dit gerecht met zalm voor Favoritos Classic alle kanten roosteren Chardonnay-Viognier. Een volle en bloemige Chileense blend met een klein vetje. en zwart worden. NAGERECHT: een fruitig dessert, dat heerlijk combineert met de Gran Espanoso Cava Demi Sec. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 90