Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 44 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 44
2 Zas = meren dee HET ER eg ri A pn Te en ge» er 2h a À 7 tr I TA. + Br Dn | a u Se > CA VG F 27 L Js $ 25% P DN Fe k te y Id 5 - “€ D. Ns An AP a A e Kabeljauw met ZS fz pasta, peste en Bereiden Verwarm de oven voor op 190 °C. Vet de ovenschaal in met olijfolie. vw! + Leg de vis in de ovenschaal en bestrooi met W peper en zout. Verdeel de helft van de pesto erover. ingrediënten voor 4 personen Leg de tomaatjes aan de tak op de vis en verdeel de uitgelekte olijven en de pijnboompitten erover. 500 g verse kabeljauwfilet Bak de vis in 15-20 minuten gaar in de oven. 150 g groene pesto e Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen 400 g zoete trostomaatjes aan op de verpakking beetgaar. Schep de rest van de pesto door de pasta en serveer bij de vis. de tak (schaal à 200 9) 90 g Taggia olij ven (potje à 180 9) 300 g tagliatelle Pie 209 geroosterde pijnboompitjes + Por rs olijfolie Zout en peper Se 4 _r au DE kn
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 44