Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 44


Hier is pagina 44 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 44 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 44

2 Zas = meren dee HET ER eg ri A pn Te en ge» er 2h a À 7 tr I TA. + Br Dn | a u Se > CA VG F 27 L Js $ 25% P DN Fe k te y Id 5 - “€ D. Ns An AP a A e Kabeljauw met ZS fz pasta, peste en Bereiden Verwarm de oven voor op 190 °C. Vet de ovenschaal in met olijfolie. vw! + Leg de vis in de ovenschaal en bestrooi met W peper en zout. Verdeel de helft van de pesto erover. ingrediënten voor 4 personen Leg de tomaatjes aan de tak op de vis en verdeel de uitgelekte olijven en de pijnboompitten erover. 500 g verse kabeljauwfilet Bak de vis in 15-20 minuten gaar in de oven. 150 g groene pesto e Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen 400 g zoete trostomaatjes aan op de verpakking beetgaar. Schep de rest van de pesto door de pasta en serveer bij de vis. de tak (schaal à 200 9) 90 g Taggia olij ven (potje à 180 9) 300 g tagliatelle Pie 209 geroosterde pijnboompitjes + Por rs olijfolie Zout en peper Se 4 _r au DE kn

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 44