Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
Zas
=
meren dee
HET
ER
eg
ri
A
pn
Te en
ge» er
2h
a
À
7
tr
I
TA.
+
Br
Dn
|
a
u
Se
>
CA
VG F
27
L
Js
$
25%
P
DN
Fe
k
te
y
Id
5 -
“€
D.
Ns
An AP
a
A
e Kabeljauw met
ZS
fz
pasta,
peste en
Bereiden
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Vet de ovenschaal in met olijfolie.
vw!
+ Leg de vis in de ovenschaal en bestrooi met
W
peper en zout. Verdeel de helft van de pesto erover.
ingrediënten voor 4 personen
Leg de tomaatjes aan de tak op de vis en verdeel
de uitgelekte olijven en de pijnboompitten erover.
500 g verse kabeljauwfilet
Bak de vis in 15-20 minuten gaar in de oven.
150 g groene pesto
e Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen
400 g zoete trostomaatjes aan
op de verpakking beetgaar. Schep de rest van de
pesto door de pasta en serveer bij de vis.
de tak (schaal à 200 9)
90 g Taggia olij
ven (potje à 180 9)
300 g tagliatelle
Pie
209 geroosterde pijnboompitjes
+
Por
rs
olijfolie
Zout en peper
Se
4
_r
au
DE
kn