Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 118
Hier is pagina 118 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ë
ki
Op temperatuur
2
Temperatuur is belangrijk voor wijn. Niet
alleen de temperatuur van de wijn in je glas,
maar ook de omgevingstemperatuur. Ga
maar na. 's Zomers drink je liever een
dorstlessende en verfrissende witte wijn
of een rosé dan een zware rode.
5
De meesten mensen drinken witte
wijn te koud direct uit de koelkast,
10-12°C is beter. Maar op een warme
zomerse dag warmt de wijn
vanzelf op in je glas. Serveer hem
dan wel direct uit de koelkast,
eventueel met een ijsemmer
aan tafel.
fi
A
ni
N
“
À
Klassieke à
hummus
Op de focaccia-toast (zie pag. 117) smaakt de
‘classic’ hummus met kikkererwten ook heel goed.
Mix] blik uitgelekte kikkererwten met 2 eetlepels
sesamolie, 2 theelepels komijnpoeder, 4 eetlepels
citroensap en 4 eetlepels van het vocht van de
ei
rwten tot een romige hummus. Breng op smaak
met zout en peper. Ook lekker met rauwkost.
|
\
1
A
Fi
Danie de Wet Chardonnay
ij
N
Van de Zuid-Afrikaanse wijnmaker Danie de Wet
à À
vind je verschillende wijnen in de supermarkt. Zo
pm
en
Ue
ook deze Chardonnay uit Robertson. Deze wijn
IE DE WET
JDONNAY
is 'unwooded’, dat wil zeggen dat de wijn niet in
moi
aanraking is geweest met hout. Hierdoor wordt juist
Ar
het fruitige karakter benadrukt. En dat proef je terug
in de lichte en levendige smaak van appel, peer,
+
perzik, citroen en geroosterde amandelen. Schenk
deze verfrissende chardonnay eens bij de pintxos
met makreelrilette. Hij is ook geweldig bij pasta met
een romige saus, gegrilde kipspiesjes of Aziatische
k
gerechten met zalm.
er 2
De
=
€
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG