Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 118
Hier is pagina 118 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 118 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 118
ë ki Op temperatuur 2 Temperatuur is belangrijk voor wijn. Niet alleen de temperatuur van de wijn in je glas, maar ook de omgevingstemperatuur. Ga maar na. 's Zomers drink je liever een dorstlessende en verfrissende witte wijn of een rosé dan een zware rode. 5 De meesten mensen drinken witte wijn te koud direct uit de koelkast, 10-12°C is beter. Maar op een warme zomerse dag warmt de wijn vanzelf op in je glas. Serveer hem dan wel direct uit de koelkast, eventueel met een ijsemmer aan tafel. fi A ni N “ À Klassieke à hummus Op de focaccia-toast (zie pag. 117) smaakt de ‘classic’ hummus met kikkererwten ook heel goed. Mix] blik uitgelekte kikkererwten met 2 eetlepels sesamolie, 2 theelepels komijnpoeder, 4 eetlepels citroensap en 4 eetlepels van het vocht van de ei rwten tot een romige hummus. Breng op smaak met zout en peper. Ook lekker met rauwkost. | \ 1 A Fi Danie de Wet Chardonnay ij N Van de Zuid-Afrikaanse wijnmaker Danie de Wet à À vind je verschillende wijnen in de supermarkt. Zo pm en Ue ook deze Chardonnay uit Robertson. Deze wijn IE DE WET JDONNAY is 'unwooded’, dat wil zeggen dat de wijn niet in moi aanraking is geweest met hout. Hierdoor wordt juist Ar het fruitige karakter benadrukt. En dat proef je terug in de lichte en levendige smaak van appel, peer, + perzik, citroen en geroosterde amandelen. Schenk deze verfrissende chardonnay eens bij de pintxos met makreelrilette. Hij is ook geweldig bij pasta met een romige saus, gegrilde kipspiesjes of Aziatische k gerechten met zalm. er 2 De = € KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 118