Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ey,

Hr

y

Pe

kj

hd

x:

x

An,

4

a

FF

®

%

We

a

Fe


we

2

AH

[.

|

ur

Le

\

Feestpannenkoeken

bid

de oven op 100°C. Versier

® cA. 25 MINUTEN +

de pannenkoeken aan tafel

1VVHU3A1d3934 NCIW

_

30 MINUTEN RUSTEN

naar keuze met aardbeien,

U HOOFD- OF

sprinkels, marshmallows,

NAGERECHT

stroop en eventueel slagroom.

Cu 4

Bl

& VOOR 4 PERSONEN

Bad

Tips

{? EENVOUDIG

I?

- Nog feestelijker? Leg een

ú

bolletje roomijs op de

INGREDIËNTEN

pannenkoek.

+200 g bloem

- Vervang de melk door

-4eieren

koolzuurhoudend

“1 theel. vanille-aroma

mineraalwater voor een

(bakproducten)

extra krokante pannenkoek.

@

* 500 ml melk

- Voeg in plaats van vanille

Fa:

+125 g gesmolten boter of

1 eetlepel citroenrasp of

A

Dn ”

vloeibaar bakproduct

14 eetlepel kaneelpoeder toe

«1 bakje aardbeien, gewassen

aan het beslag.

=

- gebaksdecoratie naar keuze,

À

om te garneren

voedingswaarde per persoon

re

ek

| AW

#

SE

« mini marshmallows,

645 kcal, vet 36 g (waarvan

;

om te garneren

verzadigd 22 g), koolhydraten

pe?

«stroop, om te garneren

60 g, eiwit 19 g, vezels 3 g,

wt

PE

CA

« evt. slagroom,

zout 0,3 g

+

2

14

geklopt of spuitbus

A

Te

Scan de QR-code

Te

VOORBEREIDEN

om naar het

recept te gaan

1. Meng de bloem met de



eieren, vanille-aroma en

id

een snuf zout. Roer de melk

erdoor tot een dik, vloeibaar

beslag. Laat dit beslag op

Sr

VS

He

kamertemperatuur afgedekt

Le

circa 30 minuten rusten.

Eg

me

BEREIDEN

=

1. Verhit l eetlepel boter

en

in een koekenpan met

1

5

antiaanbaklaag. Schep een

RN,

laagje beslag in de pan en

UE

ER

bak de pannenkoek op

middelhoge stand circa

%

nenkoe

ci

en

ral

2 minuten per kant.

es

2. Houd de pannenkoeken

es

zor

gt v

b

na het bakken steeds warm

u

gezic

op een bord boven een pan

heet water of afgedekt in

ee

ji

6 12020