Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 81
Hier is pagina 81 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ey,
Hr
y
Pe
kj
hd
x:
x
An,
4
a
FF
®
%
We
a
Fe
we
2
AH
[.
|
ur
Le
\
Feestpannenkoeken
bid
de oven op 100°C. Versier
® cA. 25 MINUTEN +
de pannenkoeken aan tafel
1VVHU3A1d3934 NCIW
_
30 MINUTEN RUSTEN
naar keuze met aardbeien,
U HOOFD- OF
sprinkels, marshmallows,
NAGERECHT
stroop en eventueel slagroom.
Cu 4
Bl
& VOOR 4 PERSONEN
Bad
Tips
{? EENVOUDIG
I?
- Nog feestelijker? Leg een
ú
bolletje roomijs op de
INGREDIËNTEN
pannenkoek.
+200 g bloem
- Vervang de melk door
-4eieren
koolzuurhoudend
“1 theel. vanille-aroma
mineraalwater voor een
(bakproducten)
extra krokante pannenkoek.
@
* 500 ml melk
- Voeg in plaats van vanille
Fa:
+125 g gesmolten boter of
1 eetlepel citroenrasp of
A
Dn ”
vloeibaar bakproduct
14 eetlepel kaneelpoeder toe
«1 bakje aardbeien, gewassen
aan het beslag.
=
- gebaksdecoratie naar keuze,
À
om te garneren
voedingswaarde per persoon
re
ek
| AW
#
SE
« mini marshmallows,
645 kcal, vet 36 g (waarvan
;
om te garneren
verzadigd 22 g), koolhydraten
pe?
«stroop, om te garneren
60 g, eiwit 19 g, vezels 3 g,
wt
PE
CA
« evt. slagroom,
zout 0,3 g
+
2
14
geklopt of spuitbus
A
Te
Scan de QR-code
Te
VOORBEREIDEN
om naar het
recept te gaan
1. Meng de bloem met de
Hé
eieren, vanille-aroma en
id
een snuf zout. Roer de melk
erdoor tot een dik, vloeibaar
beslag. Laat dit beslag op
Sr
VS
He
kamertemperatuur afgedekt
Le
circa 30 minuten rusten.
Eg
me
BEREIDEN
=
1. Verhit l eetlepel boter
en
in een koekenpan met
1
5
antiaanbaklaag. Schep een
RN,
laagje beslag in de pan en
UE
ER
bak de pannenkoek op
middelhoge stand circa
%
nenkoe
ci
en
ral
2 minuten per kant.
es
2. Houd de pannenkoeken
es
zor
gt v
b
na het bakken steeds warm
u
gezic
op een bord boven een pan
heet water of afgedekt in
ee
ji
6 12020