Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 18 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 18

An koken voor elke Ji PJ # dag bi an FG = 9 v Lennaart 41 jaar getrouwd en vader van 2 kinderen (11 en 8) Receptbeoordeling: KA Handig aan dit recept is dat je het goed kunt voorbereiden, bijvoorbeeld door de salade alvast te maken. Lekker met een sladressing met mosterd en dille. Je kunt ook variëren met het a LA 1 -- f vlees: de oudste vond het vlees uit het recept top, onze jongste zoon at een vegaburger. A Le. “ldeaal dat je zelf kunt variëren met het vlees” Tip van Lennaart: 72 Deze salade is vast ook erg lekker bij een barbecue, bijvoorbeeld met spareribs. Ovenkrieltjes met tartaar en sperziebonensalade © CA. 20 MINUTEN oO HOOFDGERECHT & VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD INGREDIËNTEN in halve dunne ringen ovenschaal om met de oregano, de tartaarworstjes in 3-4 minuten + 4tartaartjes «1 bosje peterselie, citroensap, 1 eetlepel olijfolie, rondom bruin. Ze mogen nog roze 1 eetl. ketchup grof gehakt zout en peper. Bak ze in het van binnen zijn. Serveer het vlees «1 teentje knoflook, «2 eetl. sladressing, midden van de oven goudbruin. met de krieltjes en bonensalade. naar keuze geperst Kook intussen de sperziebonen «1 zak (600 g) krieltjes, in circa 4 minuten beetgaar en voedingswaarde per persoon koelvers giet af. Spoel onder koud water 365 kcal, vet 12 g (waarvan «eetl. oregano BEREIDEN en laat goed uitlekken. 3. Meng verzadigd 3 g), koolhydraten 36 g, «rasp en sap van 1. Verwarm de oven voor de sperziebonen in een kom met eiwit 27 g, vezels 7 g, zout 0,7 g 12 citroen op 200°C. Kneed.de de ui, peterselie, citroenrasp en 125 g groente p.p. « 2 eetl. olijfolie tartaartjes met de ketchup sladressing. Schud de krieltjes «400 g sperziebonen, en knoflook door elkaar en intussen even om en controleer | om naar het || Scan de QR-code panklaar rol er 4 dikke worstjes van. op gaarheid. 4. Verhit de rest van recept te gaan «1 rode ui, 2. Schud de krieltjes in een de olie in een koekenpan en bak KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 18