Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 18 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 18
An koken voor elke Ji PJ # dag bi an FG = 9 v Lennaart 41 jaar getrouwd en vader van 2 kinderen (11 en 8) Receptbeoordeling: KA Handig aan dit recept is dat je het goed kunt voorbereiden, bijvoorbeeld door de salade alvast te maken. Lekker met een sladressing met mosterd en dille. Je kunt ook variëren met het a LA 1 -- f vlees: de oudste vond het vlees uit het recept top, onze jongste zoon at een vegaburger. A Le. “ldeaal dat je zelf kunt variëren met het vlees” Tip van Lennaart: 72 Deze salade is vast ook erg lekker bij een barbecue, bijvoorbeeld met spareribs. Ovenkrieltjes met tartaar en sperziebonensalade © CA. 20 MINUTEN oO HOOFDGERECHT & VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD INGREDIËNTEN in halve dunne ringen ovenschaal om met de oregano, de tartaarworstjes in 3-4 minuten + 4tartaartjes «1 bosje peterselie, citroensap, 1 eetlepel olijfolie, rondom bruin. Ze mogen nog roze 1 eetl. ketchup grof gehakt zout en peper. Bak ze in het van binnen zijn. Serveer het vlees «1 teentje knoflook, «2 eetl. sladressing, midden van de oven goudbruin. met de krieltjes en bonensalade. naar keuze geperst Kook intussen de sperziebonen «1 zak (600 g) krieltjes, in circa 4 minuten beetgaar en voedingswaarde per persoon koelvers giet af. Spoel onder koud water 365 kcal, vet 12 g (waarvan «eetl. oregano BEREIDEN en laat goed uitlekken. 3. Meng verzadigd 3 g), koolhydraten 36 g, «rasp en sap van 1. Verwarm de oven voor de sperziebonen in een kom met eiwit 27 g, vezels 7 g, zout 0,7 g 12 citroen op 200°C. Kneed.de de ui, peterselie, citroenrasp en 125 g groente p.p. « 2 eetl. olijfolie tartaartjes met de ketchup sladressing. Schud de krieltjes «400 g sperziebonen, en knoflook door elkaar en intussen even om en controleer | om naar het || Scan de QR-code panklaar rol er 4 dikke worstjes van. op gaarheid. 4. Verhit de rest van recept te gaan «1 rode ui, 2. Schud de krieltjes in een de olie in een koekenpan en bak KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 18