Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

An

koken

voor elke

Ji

PJ

#

dag

bi

an

FG

=

9

v

Lennaart

41 jaar

getrouwd en vader van

2 kinderen (11 en 8)

Receptbeoordeling: KA

Handig aan dit recept is dat je

het goed kunt voorbereiden,

bijvoorbeeld door de salade

alvast te maken. Lekker met een

sladressing met mosterd en dille.

Je kunt ook variëren met het

a

LA

1

--

f

vlees: de oudste vond het vlees uit

het recept top, onze jongste zoon

at een vegaburger.

A

Le.

“ldeaal dat

je zelf kunt

variëren met

het vlees”

Tip van Lennaart:

72

Deze salade is vast ook erg lekker

bij een barbecue, bijvoorbeeld

met spareribs.

Ovenkrieltjes met tartaar en sperziebonensalade

© CA. 20 MINUTEN oO HOOFDGERECHT & VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

in halve dunne ringen

ovenschaal om met de oregano,

de tartaarworstjes in 3-4 minuten

+ 4tartaartjes

«1 bosje peterselie,

citroensap, 1 eetlepel olijfolie,

rondom bruin. Ze mogen nog roze

1 eetl. ketchup

grof gehakt

zout en peper. Bak ze in het

van binnen zijn. Serveer het vlees

«1 teentje knoflook,

«2 eetl. sladressing,

midden van de oven goudbruin.

met de krieltjes en bonensalade.

naar keuze

geperst

Kook intussen de sperziebonen

«1 zak (600 g) krieltjes,

in circa 4 minuten beetgaar en

voedingswaarde per persoon

koelvers

giet af. Spoel onder koud water

365 kcal, vet 12 g (waarvan

«eetl. oregano

BEREIDEN

en laat goed uitlekken. 3. Meng

verzadigd 3 g), koolhydraten 36 g,

«rasp en sap van

1. Verwarm de oven voor

de sperziebonen in een kom met

eiwit 27 g, vezels 7 g, zout 0,7 g

12 citroen

op 200°C. Kneed.de

de ui, peterselie, citroenrasp en

125 g groente p.p.

« 2 eetl. olijfolie

tartaartjes met de ketchup

sladressing. Schud de krieltjes

«400 g sperziebonen,

en knoflook door elkaar en

intussen even om en controleer

| om naar het

|| Scan de QR-code

panklaar

rol er 4 dikke worstjes van.

op gaarheid. 4. Verhit de rest van

recept te gaan

«1 rode ui,

2. Schud de krieltjes in een

de olie in een koekenpan en bak

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG