Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
An
koken
voor elke
Ji
PJ
#
dag
bi
an
FG
=
9
v
Lennaart
41 jaar
getrouwd en vader van
2 kinderen (11 en 8)
Receptbeoordeling: KA
Handig aan dit recept is dat je
het goed kunt voorbereiden,
bijvoorbeeld door de salade
alvast te maken. Lekker met een
sladressing met mosterd en dille.
Je kunt ook variëren met het
a
LA
1
--
f
vlees: de oudste vond het vlees uit
het recept top, onze jongste zoon
at een vegaburger.
A
Le.
“ldeaal dat
je zelf kunt
variëren met
het vlees”
Tip van Lennaart:
72
Deze salade is vast ook erg lekker
bij een barbecue, bijvoorbeeld
met spareribs.
Ovenkrieltjes met tartaar en sperziebonensalade
© CA. 20 MINUTEN oO HOOFDGERECHT & VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
in halve dunne ringen
ovenschaal om met de oregano,
de tartaarworstjes in 3-4 minuten
+ 4tartaartjes
«1 bosje peterselie,
citroensap, 1 eetlepel olijfolie,
rondom bruin. Ze mogen nog roze
1 eetl. ketchup
grof gehakt
zout en peper. Bak ze in het
van binnen zijn. Serveer het vlees
«1 teentje knoflook,
«2 eetl. sladressing,
midden van de oven goudbruin.
met de krieltjes en bonensalade.
naar keuze
geperst
Kook intussen de sperziebonen
«1 zak (600 g) krieltjes,
in circa 4 minuten beetgaar en
voedingswaarde per persoon
koelvers
giet af. Spoel onder koud water
365 kcal, vet 12 g (waarvan
«eetl. oregano
BEREIDEN
en laat goed uitlekken. 3. Meng
verzadigd 3 g), koolhydraten 36 g,
«rasp en sap van
1. Verwarm de oven voor
de sperziebonen in een kom met
eiwit 27 g, vezels 7 g, zout 0,7 g
12 citroen
op 200°C. Kneed.de
de ui, peterselie, citroenrasp en
125 g groente p.p.
« 2 eetl. olijfolie
tartaartjes met de ketchup
sladressing. Schud de krieltjes
«400 g sperziebonen,
en knoflook door elkaar en
intussen even om en controleer
| om naar het
|| Scan de QR-code
panklaar
rol er 4 dikke worstjes van.
op gaarheid. 4. Verhit de rest van
recept te gaan
«1 rode ui,
2. Schud de krieltjes in een
de olie in een koekenpan en bak
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG