Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 91
Hier is pagina 91 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ee
EG
|
CA
VA
#2
Abrikozenkwark-
E
Gevulde zalm
taartjes met
&
IE
met zoete-
gekaramelliseerde
ER
aardappeltaartjes
4 nectarine
® ca. 40 MINUTEN
BEREIDEN
® ca.20 MINUTEN +
erover. Bak de taartjesop de
1. Verwarm de oven voor op
bakplaat in het midden van
T5 HOOFDGERECHT
15 MINUTEN KOELEN
210°C. Snijd de zalmfilets aan
de oven in 25-30 minuten
Æ VOOR 4 PERSONEN
de bovenzijde in, maar niet
+30 MINUTEN
gaar en goudbruin. Schakel
CP GEMIDDELD
OVENTIJD
ANVVW AO NVA NNAN
door. Meng de peterselie
daarna de oven uit en laat de
3 vis
met de sinaasappelrasp en
+1 UUR AFKOELEN
taartjes in de oven afkoelen,
amandelen. Verdeel deze vulling
© NAGERECHT
met de deur op een kier (dit
over de inkepingen en zet de
kan een dag van tevoren).
Æ VOOR 4 PERSONEN
INGREDIËNTEN
zalm afgedekt in de koelkast.
4. Neem de taartjes uit de
- 4 zalmfilets
2. Schaaf de zoete aardappels
CP GEMIDDELD
oven. Verwarm de ovengrill.
(ca. 150 g per stuk)
met schil in dunne, ronde
Leg de nectarineplakjes
- 4 eetl. platte peterselie,
plakken. Maak torentjes in de
naast elkaar op een bakplaat
gehakt
holtes van de muffinvorm van
INGREDIËNTEN
en bestrooi royaal met
«rasp en sap van
12 gedroogde abrikozen
plakjes aardappel met ertussen
poedersuiker. Zet ze niet
1 sinaasappel
Parmezaanse kaas, rozemarijn,
« 200 g biscuits, verkruimeld
te dicht onder de ovengrill
en laat in 3-4 minuten
+75 g blanke amandelen,
zout en peper. Giet een beetje
«100 g boter, gesmolten
gehakt
olijfolie erover en bak de taartjes
- 2 eetl. abrikozenjam of
karamelliseren. Verwijder de
circa 25 minuten in het midden
+2 zoete aardappels,
sinaasappelmarmelade
kookringen van de taartjes
schoongeboend
van de oven. Bestrooi de zalm
+ 1-2 eieren
en verdeel de nectarine
erover.
«100 g Parmezaanse kaas,
met zout en peperenzetna
« 50 g fijne suiker of witte
geraspt
15 minuten oventijd erbij in de
basterdsuiker
1 eetl. rozemarijn, gehakt
oven. 3. Maak intussen de saus.
«225 g magere kwark
Tips
« olijfolie
Pureer de eidooiers met het
* 4 nectarines, in plakjes
= Wel de abrikozen in
+3 eidooiers
sinaasappelsap, zout en peper
» poedersuiker
sinaasappellikeur.
«100 g boter
met een blender of staafmixer.
- Neem perzik in plaats van
Verhit de boter tot deze licht
«4 kookringen van
nectarine. Leg de halve
« muffinvorm, ingevet
borrelt, maar niet kleurt. Schenk,
10-12 em g, ingevet
perziken met poedersuiker
* bakplaat of braadslede
terwijl de blender draait, in een
onder de grill en zet ze als
met bakpapier
dun straaltje de boter bij het
een bol op de taartjes.
eimengsel zodat de saus bindt.
BEREIDEN
4. Serveer de zalm met
1. Wel de abrikozen in
voedingswaarde per persoon
de aardappeltaartjes en
lauwwarm water. Meng de
740 kcal, vet 30 g (waarvan
sinaasappelsaus. Lekker met
koekkruimels met de boter
verzadigd 17 g), koolhydraten
broccoli of gepofte tomaten uit
en abrikozenjam. Verdeel dit
92 g, eiwit 2l g, vezels 6 g,
de oven.
mengsel in de kookringen
zout 0,8 g
op een bakplaat. Druk
Tips
goed aan met de vochtige
- Vervang de amandelen door
achterkant van een lepel
E
E
Scan de QR-code
RED JE SAUS
en laat de koekbodems
+
om naar het
pijnboompitten.
recept te gaan
Is je saus mislukt?
- Voeg 10 fiingehakte zwarte
opstijven in de koelkast.
El
Je hoeft hem niet
olijven toe aan de vulling.
2. Splits de eieren. Klop de
meteen weg te
eidooiers met de suiker tot
MEER WETEN
gooien. Giet circa
voedingswaarde per persoon
een dik en romig mengsel.
4 eetlepels water
885 kcal, vet 64 g (waarvan
Schep de kwark erdoor.
volg ons op:
in een maatbeker,
verzadigd 24 g), koolhydraten
Verwarm de oven voor op
voeg de geschifte
26 g, eiwit 47 g, vezels 4 g,
150°C. Klop de eiwitten met
600
saus langzaam toe
zout11g
een snuf zout stijf in een
en pureer met een
vetvrije kom. Spatel het eiwit
of ga naar
staafmixer. Zo kun
door het kwarkmengsel.
je de saus vaak nog
BE scan de QR-code
3. Leg de gewelde abrikozen
boodschappen.nl/
5
=
om naar het
redden.
recept te gaan
op de koekbodems en
Li 198
verdeel het kwarkmengsel
Boodschappen
612020