Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 91




Hier is pagina 91 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ee

EG

|

CA

VA

#2

Abrikozenkwark-

E

Gevulde zalm

taartjes met

&

IE

met zoete-

gekaramelliseerde

ER

aardappeltaartjes

4 nectarine

® ca. 40 MINUTEN

BEREIDEN

® ca.20 MINUTEN +

erover. Bak de taartjesop de

1. Verwarm de oven voor op

bakplaat in het midden van

T5 HOOFDGERECHT

15 MINUTEN KOELEN

210°C. Snijd de zalmfilets aan

de oven in 25-30 minuten

Æ VOOR 4 PERSONEN

de bovenzijde in, maar niet

+30 MINUTEN

gaar en goudbruin. Schakel

CP GEMIDDELD

OVENTIJD

ANVVW AO NVA NNAN

door. Meng de peterselie

daarna de oven uit en laat de

3 vis

met de sinaasappelrasp en

+1 UUR AFKOELEN

taartjes in de oven afkoelen,

amandelen. Verdeel deze vulling

© NAGERECHT

met de deur op een kier (dit

over de inkepingen en zet de

kan een dag van tevoren).

Æ VOOR 4 PERSONEN

INGREDIËNTEN

zalm afgedekt in de koelkast.

4. Neem de taartjes uit de

- 4 zalmfilets

2. Schaaf de zoete aardappels

CP GEMIDDELD

oven. Verwarm de ovengrill.

(ca. 150 g per stuk)

met schil in dunne, ronde

Leg de nectarineplakjes

- 4 eetl. platte peterselie,

plakken. Maak torentjes in de

naast elkaar op een bakplaat

gehakt

holtes van de muffinvorm van

INGREDIËNTEN

en bestrooi royaal met

«rasp en sap van

12 gedroogde abrikozen

plakjes aardappel met ertussen

poedersuiker. Zet ze niet

1 sinaasappel

Parmezaanse kaas, rozemarijn,

« 200 g biscuits, verkruimeld

te dicht onder de ovengrill

en laat in 3-4 minuten

+75 g blanke amandelen,

zout en peper. Giet een beetje

«100 g boter, gesmolten

gehakt

olijfolie erover en bak de taartjes

- 2 eetl. abrikozenjam of

karamelliseren. Verwijder de

circa 25 minuten in het midden

+2 zoete aardappels,

sinaasappelmarmelade

kookringen van de taartjes

schoongeboend

van de oven. Bestrooi de zalm

+ 1-2 eieren

en verdeel de nectarine

erover.

«100 g Parmezaanse kaas,

met zout en peperenzetna

« 50 g fijne suiker of witte

geraspt

15 minuten oventijd erbij in de

basterdsuiker

1 eetl. rozemarijn, gehakt

oven. 3. Maak intussen de saus.

«225 g magere kwark

Tips

« olijfolie

Pureer de eidooiers met het

* 4 nectarines, in plakjes

= Wel de abrikozen in

+3 eidooiers

sinaasappelsap, zout en peper

» poedersuiker

sinaasappellikeur.

«100 g boter

met een blender of staafmixer.

- Neem perzik in plaats van

Verhit de boter tot deze licht

«4 kookringen van

nectarine. Leg de halve

« muffinvorm, ingevet

borrelt, maar niet kleurt. Schenk,

10-12 em g, ingevet

perziken met poedersuiker

* bakplaat of braadslede

terwijl de blender draait, in een

onder de grill en zet ze als

met bakpapier

dun straaltje de boter bij het

een bol op de taartjes.

eimengsel zodat de saus bindt.

BEREIDEN

4. Serveer de zalm met

1. Wel de abrikozen in

voedingswaarde per persoon

de aardappeltaartjes en

lauwwarm water. Meng de

740 kcal, vet 30 g (waarvan

sinaasappelsaus. Lekker met

koekkruimels met de boter

verzadigd 17 g), koolhydraten

broccoli of gepofte tomaten uit

en abrikozenjam. Verdeel dit

92 g, eiwit 2l g, vezels 6 g,

de oven.

mengsel in de kookringen

zout 0,8 g

op een bakplaat. Druk

Tips

goed aan met de vochtige

- Vervang de amandelen door

achterkant van een lepel

E

E

Scan de QR-code

RED JE SAUS

en laat de koekbodems

+

om naar het

pijnboompitten.

recept te gaan

Is je saus mislukt?

- Voeg 10 fiingehakte zwarte

opstijven in de koelkast.

El

Je hoeft hem niet

olijven toe aan de vulling.

2. Splits de eieren. Klop de

meteen weg te

eidooiers met de suiker tot

MEER WETEN

gooien. Giet circa

voedingswaarde per persoon

een dik en romig mengsel.

4 eetlepels water

885 kcal, vet 64 g (waarvan

Schep de kwark erdoor.

volg ons op:

in een maatbeker,

verzadigd 24 g), koolhydraten

Verwarm de oven voor op

voeg de geschifte

26 g, eiwit 47 g, vezels 4 g,

150°C. Klop de eiwitten met

600

saus langzaam toe

zout11g

een snuf zout stijf in een

en pureer met een

vetvrije kom. Spatel het eiwit

of ga naar

staafmixer. Zo kun

door het kwarkmengsel.

je de saus vaak nog

BE scan de QR-code

3. Leg de gewelde abrikozen

boodschappen.nl/

5

=

om naar het

redden.

recept te gaan

op de koekbodems en

Li 198

verdeel het kwarkmengsel

Boodschappen

612020