Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 91


Hier is pagina 91 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 91 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 91

ee EG | CA VA #2 Abrikozenkwark- E Gevulde zalm taartjes met & IE met zoete- gekaramelliseerde ER aardappeltaartjes 4 nectarine ® ca. 40 MINUTEN BEREIDEN ® ca.20 MINUTEN + erover. Bak de taartjesop de 1. Verwarm de oven voor op bakplaat in het midden van T5 HOOFDGERECHT 15 MINUTEN KOELEN 210°C. Snijd de zalmfilets aan de oven in 25-30 minuten Æ VOOR 4 PERSONEN de bovenzijde in, maar niet +30 MINUTEN gaar en goudbruin. Schakel CP GEMIDDELD OVENTIJD ANVVW AO NVA NNAN door. Meng de peterselie daarna de oven uit en laat de 3 vis met de sinaasappelrasp en +1 UUR AFKOELEN taartjes in de oven afkoelen, amandelen. Verdeel deze vulling © NAGERECHT met de deur op een kier (dit over de inkepingen en zet de kan een dag van tevoren). Æ VOOR 4 PERSONEN INGREDIËNTEN zalm afgedekt in de koelkast. 4. Neem de taartjes uit de - 4 zalmfilets 2. Schaaf de zoete aardappels CP GEMIDDELD oven. Verwarm de ovengrill. (ca. 150 g per stuk) met schil in dunne, ronde Leg de nectarineplakjes - 4 eetl. platte peterselie, plakken. Maak torentjes in de naast elkaar op een bakplaat gehakt holtes van de muffinvorm van INGREDIËNTEN en bestrooi royaal met «rasp en sap van 12 gedroogde abrikozen plakjes aardappel met ertussen poedersuiker. Zet ze niet 1 sinaasappel Parmezaanse kaas, rozemarijn, « 200 g biscuits, verkruimeld te dicht onder de ovengrill en laat in 3-4 minuten +75 g blanke amandelen, zout en peper. Giet een beetje «100 g boter, gesmolten gehakt olijfolie erover en bak de taartjes - 2 eetl. abrikozenjam of karamelliseren. Verwijder de circa 25 minuten in het midden +2 zoete aardappels, sinaasappelmarmelade kookringen van de taartjes schoongeboend van de oven. Bestrooi de zalm + 1-2 eieren en verdeel de nectarine erover. «100 g Parmezaanse kaas, met zout en peperenzetna « 50 g fijne suiker of witte geraspt 15 minuten oventijd erbij in de basterdsuiker 1 eetl. rozemarijn, gehakt oven. 3. Maak intussen de saus. «225 g magere kwark Tips « olijfolie Pureer de eidooiers met het * 4 nectarines, in plakjes = Wel de abrikozen in +3 eidooiers sinaasappelsap, zout en peper » poedersuiker sinaasappellikeur. «100 g boter met een blender of staafmixer. - Neem perzik in plaats van Verhit de boter tot deze licht «4 kookringen van nectarine. Leg de halve « muffinvorm, ingevet borrelt, maar niet kleurt. Schenk, 10-12 em g, ingevet perziken met poedersuiker * bakplaat of braadslede terwijl de blender draait, in een onder de grill en zet ze als met bakpapier dun straaltje de boter bij het een bol op de taartjes. eimengsel zodat de saus bindt. BEREIDEN 4. Serveer de zalm met 1. Wel de abrikozen in voedingswaarde per persoon de aardappeltaartjes en lauwwarm water. Meng de 740 kcal, vet 30 g (waarvan sinaasappelsaus. Lekker met koekkruimels met de boter verzadigd 17 g), koolhydraten broccoli of gepofte tomaten uit en abrikozenjam. Verdeel dit 92 g, eiwit 2l g, vezels 6 g, de oven. mengsel in de kookringen zout 0,8 g op een bakplaat. Druk Tips goed aan met de vochtige - Vervang de amandelen door achterkant van een lepel E E Scan de QR-code RED JE SAUS en laat de koekbodems + om naar het pijnboompitten. recept te gaan Is je saus mislukt? - Voeg 10 fiingehakte zwarte opstijven in de koelkast. El Je hoeft hem niet olijven toe aan de vulling. 2. Splits de eieren. Klop de meteen weg te eidooiers met de suiker tot MEER WETEN gooien. Giet circa voedingswaarde per persoon een dik en romig mengsel. 4 eetlepels water 885 kcal, vet 64 g (waarvan Schep de kwark erdoor. volg ons op: in een maatbeker, verzadigd 24 g), koolhydraten Verwarm de oven voor op voeg de geschifte 26 g, eiwit 47 g, vezels 4 g, 150°C. Klop de eiwitten met 600 saus langzaam toe zout11g een snuf zout stijf in een en pureer met een vetvrije kom. Spatel het eiwit of ga naar staafmixer. Zo kun door het kwarkmengsel. je de saus vaak nog BE scan de QR-code 3. Leg de gewelde abrikozen boodschappen.nl/ 5 = om naar het redden. recept te gaan op de koekbodems en Li 198 verdeel het kwarkmengsel Boodschappen 612020

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 91