Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
se
a
Veggie paella
>
|
A,
© ca. 30 MINUTEN
bd
HOOFDGERECHT
©,
Æ VOOR 4 PERSONEN
C? EENVOUDIG
ZONDER VLEES OF VIS
Eh
|
ke A
INGREDIËNTEN
«100 g blanke amandelen
274
un
+ 4 eetl. olijfolie
S331A UJANOZ UIMHIT
>
* 2 uien, gesnipperd
A
S
«1 stronk bleekselderij, in blokjes
|
+ 4 teentjes knoflook, grof gehakt
-1blik artisjokharten
#
+350 g (risotto)rijst
- evt. 4 draadjes saffraan
>
«1theel. (gerookt) paprikapoeder
« 750 ml warme groentebouillon
- 1 bosje groene asperges, in stukjes
de
+150 g (diepvries)doperwten
«2 rode paprika's, in blokjes
De
een
2
+150 g groene olijven, gehalveerd
« sap van] citroen
«4 eetl. peterselie, grof gehakt
BEREIDEN
1. Rooster de amandelen in
VEGETARISCH ETEN IS NIET
een droge, hete koekenpan en
houd apart. Verhit de olie en
bak hierin de ui en bleekselderij
MOEILIJK, HET IS GEWOON
op middelhoge stand. Voeg de
knoflook en artisjokken toe en bak
NET EVEN ANDERS
een paar minuten mee. 2. Voeg
de rijst, saffraan, paprikapoeder
5%
en groentebouillon toe en kook
afgedekt 15-18 minuten, tot de rijst
kruiden en/of specerijen
5%
de bouillon bijna helemaal heeft
plantaardig vet
=
opgenomen.3. Voeg de asperges,
À
at
doperwten en paprika toe en kook
A
weer een paar minuten afgedekt,
tot alle bouillon is opgenomen.
EN ZO DOE
4. Voeg de olijven, amandelen en
20%
citroensap toe. Bestrooi de paella
JE DAT!
peulvruchten of
met de peterselie.
ander eiwitrijk
Nu weet je met welke
product
onderdelen je een lekker
voedingswaarde per persoon
vegetarisch gerecht maakt en
740 kcal, vet 29 g (waarvan
kun je jezelf aan dit schema
verzadigd 3 g), koolhydraten 95 g,
houden voor het
50%
eiwit 19 g, vezels 13 g, zout 4,9 g
20%
samenstellen van je
(seizoens)
265 g groente p.p
granen
maaltijd.
groenten
Scan de QR-code
age
4
om naar het
recept te gaan
E
a
12020
Pepper