Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Deen Folder 01.06.2020

Hier is pagina 29 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29

A se a Veggie paella > | A, © ca. 30 MINUTEN bd HOOFDGERECHT ©, Æ VOOR 4 PERSONEN C? EENVOUDIG ZONDER VLEES OF VIS Eh | ke A INGREDIËNTEN «100 g blanke amandelen 274 un + 4 eetl. olijfolie S331A UJANOZ UIMHIT > * 2 uien, gesnipperd A S «1 stronk bleekselderij, in blokjes | + 4 teentjes knoflook, grof gehakt -1blik artisjokharten # +350 g (risotto)rijst - evt. 4 draadjes saffraan > «1theel. (gerookt) paprikapoeder « 750 ml warme groentebouillon - 1 bosje groene asperges, in stukjes de +150 g (diepvries)doperwten «2 rode paprika's, in blokjes De een 2 +150 g groene olijven, gehalveerd « sap van] citroen «4 eetl. peterselie, grof gehakt BEREIDEN 1. Rooster de amandelen in VEGETARISCH ETEN IS NIET een droge, hete koekenpan en houd apart. Verhit de olie en bak hierin de ui en bleekselderij MOEILIJK, HET IS GEWOON op middelhoge stand. Voeg de knoflook en artisjokken toe en bak NET EVEN ANDERS een paar minuten mee. 2. Voeg de rijst, saffraan, paprikapoeder 5% en groentebouillon toe en kook afgedekt 15-18 minuten, tot de rijst kruiden en/of specerijen 5% de bouillon bijna helemaal heeft plantaardig vet = opgenomen.3. Voeg de asperges, À at doperwten en paprika toe en kook A weer een paar minuten afgedekt, tot alle bouillon is opgenomen. EN ZO DOE 4. Voeg de olijven, amandelen en 20% citroensap toe. Bestrooi de paella JE DAT! peulvruchten of met de peterselie. ander eiwitrijk Nu weet je met welke product onderdelen je een lekker voedingswaarde per persoon vegetarisch gerecht maakt en 740 kcal, vet 29 g (waarvan kun je jezelf aan dit schema verzadigd 3 g), koolhydraten 95 g, houden voor het 50% eiwit 19 g, vezels 13 g, zout 4,9 g 20% samenstellen van je (seizoens) 265 g groente p.p granen maaltijd. groenten Scan de QR-code age 4 om naar het recept te gaan E a 12020 Pepper

Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29