Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

se

a

Veggie paella

>

|

A,

© ca. 30 MINUTEN

bd

HOOFDGERECHT

©,

Æ VOOR 4 PERSONEN

C? EENVOUDIG

ZONDER VLEES OF VIS

Eh

|

ke A

INGREDIËNTEN

«100 g blanke amandelen

274

un

+ 4 eetl. olijfolie

S331A UJANOZ UIMHIT

>

* 2 uien, gesnipperd

A

S

«1 stronk bleekselderij, in blokjes

|

+ 4 teentjes knoflook, grof gehakt

-1blik artisjokharten

#

+350 g (risotto)rijst

- evt. 4 draadjes saffraan

>

«1theel. (gerookt) paprikapoeder

« 750 ml warme groentebouillon

- 1 bosje groene asperges, in stukjes

de

+150 g (diepvries)doperwten

«2 rode paprika's, in blokjes

De

een

2

+150 g groene olijven, gehalveerd

« sap van] citroen

«4 eetl. peterselie, grof gehakt

BEREIDEN

1. Rooster de amandelen in

VEGETARISCH ETEN IS NIET

een droge, hete koekenpan en

houd apart. Verhit de olie en

bak hierin de ui en bleekselderij

MOEILIJK, HET IS GEWOON

op middelhoge stand. Voeg de

knoflook en artisjokken toe en bak

NET EVEN ANDERS

een paar minuten mee. 2. Voeg

de rijst, saffraan, paprikapoeder

5%

en groentebouillon toe en kook

afgedekt 15-18 minuten, tot de rijst

kruiden en/of specerijen

5%

de bouillon bijna helemaal heeft

plantaardig vet

=

opgenomen.3. Voeg de asperges,

À

at

doperwten en paprika toe en kook

A

weer een paar minuten afgedekt,

tot alle bouillon is opgenomen.

EN ZO DOE

4. Voeg de olijven, amandelen en

20%

citroensap toe. Bestrooi de paella

JE DAT!

peulvruchten of

met de peterselie.

ander eiwitrijk

Nu weet je met welke

product

onderdelen je een lekker

voedingswaarde per persoon

vegetarisch gerecht maakt en

740 kcal, vet 29 g (waarvan

kun je jezelf aan dit schema

verzadigd 3 g), koolhydraten 95 g,

houden voor het

50%

eiwit 19 g, vezels 13 g, zout 4,9 g

20%

samenstellen van je

(seizoens)

265 g groente p.p

granen

maaltijd.

groenten

Scan de QR-code

age

4

om naar het

recept te gaan

E

a

12020

Pepper