Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 29 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29
A se a Veggie paella > | A, © ca. 30 MINUTEN bd HOOFDGERECHT ©, Æ VOOR 4 PERSONEN C? EENVOUDIG ZONDER VLEES OF VIS Eh | ke A INGREDIËNTEN «100 g blanke amandelen 274 un + 4 eetl. olijfolie S331A UJANOZ UIMHIT > * 2 uien, gesnipperd A S «1 stronk bleekselderij, in blokjes | + 4 teentjes knoflook, grof gehakt -1blik artisjokharten # +350 g (risotto)rijst - evt. 4 draadjes saffraan > «1theel. (gerookt) paprikapoeder « 750 ml warme groentebouillon - 1 bosje groene asperges, in stukjes de +150 g (diepvries)doperwten «2 rode paprika's, in blokjes De een 2 +150 g groene olijven, gehalveerd « sap van] citroen «4 eetl. peterselie, grof gehakt BEREIDEN 1. Rooster de amandelen in VEGETARISCH ETEN IS NIET een droge, hete koekenpan en houd apart. Verhit de olie en bak hierin de ui en bleekselderij MOEILIJK, HET IS GEWOON op middelhoge stand. Voeg de knoflook en artisjokken toe en bak NET EVEN ANDERS een paar minuten mee. 2. Voeg de rijst, saffraan, paprikapoeder 5% en groentebouillon toe en kook afgedekt 15-18 minuten, tot de rijst kruiden en/of specerijen 5% de bouillon bijna helemaal heeft plantaardig vet = opgenomen.3. Voeg de asperges, À at doperwten en paprika toe en kook A weer een paar minuten afgedekt, tot alle bouillon is opgenomen. EN ZO DOE 4. Voeg de olijven, amandelen en 20% citroensap toe. Bestrooi de paella JE DAT! peulvruchten of met de peterselie. ander eiwitrijk Nu weet je met welke product onderdelen je een lekker voedingswaarde per persoon vegetarisch gerecht maakt en 740 kcal, vet 29 g (waarvan kun je jezelf aan dit schema verzadigd 3 g), koolhydraten 95 g, houden voor het 50% eiwit 19 g, vezels 13 g, zout 4,9 g 20% samenstellen van je (seizoens) 265 g groente p.p granen maaltijd. groenten Scan de QR-code age 4 om naar het recept te gaan E a 12020 Pepper
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29