Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 101 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 101
Cactus-ijsjes ® ca.30 MINUTEN + 4 UUR VRIEZEN DEZE CACTUS Ü NAGERECHT OF AlLUVd VWV7 a TUSSENDOORTJE SMELT SNELLER ÂA voor 6 sTUKS {P GEMIDDELD Le 4 DAN DAT HIJ PRIKT INGREDIËNTEN «200 g ongezouten pistachenoten, gepeld «375 ml slagroom » 250 ml gecondenseerde melk ns « evt. groene voedings- À middelenkleurstof 2 A v A «6 ijsbakjes of -hoorntjes -+ 50 g hagelslag, melk of puur pj « evt. decoratiebloemetjes SP” 7 $- (gebaksdecoratie) à 53 * keukenmachine "AN er id * A + re BEREIDEN _ 3 1. Maal de pistachenoten nd Wr circa ] minuut fijn in de a x keukenmachine. Rooster de à Me gemalen pistachenoten in een x droge, hete koekenpan tot het A A, Le begint te geuren. Laat afkoelen. 2. Klop de pistachenoten met > de slagroom, gecondenseerde melk en eventueel wat kleurstof circa 5 minuten a met een mixer tot een romig N geheel. Schep het mengsel in een diepvriesbak en zet en minimaal 4 uur in de diepvries. Roer het ijs elk uur los met een vork. 3. Schep met een (ijs)lepel bolletjes van het ijs en schep Hus in een ijshoorntje. Prik rondom W k hagelslag als stekels erin. Leg eventueel een bloemetje erop Mad en serveer direct. ns MR Tip Sneller klaar? Gebruik kant-en- klaar pistache-roomijs. voedingswaarde per stuk Scan de QR-code 600 kcal, vet 43 g (waarvan om naar het verzadigd 20 g), koolhydraten recept te gaan 38 g, eiwit 13 g, vezels 4 g, zout 0,2 g 612020 happen (03)
Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 101