Deen - Folder van 01.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 150 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Cactus-ijsjes

® ca.30 MINUTEN

+ 4 UUR VRIEZEN

DEZE CACTUS

Ü NAGERECHT OF

AlLUVd VWV7

a

TUSSENDOORTJE

SMELT SNELLER

ÂA voor 6 sTUKS

{P GEMIDDELD

Le 4

DAN DAT HIJ PRIKT

INGREDIËNTEN

«200 g ongezouten

pistachenoten, gepeld

«375 ml slagroom

» 250 ml gecondenseerde melk

ns

« evt. groene voedings-

À

middelenkleurstof

2

A

v A

«6 ijsbakjes of -hoorntjes

-+ 50 g hagelslag, melk of puur

pj

« evt. decoratiebloemetjes

SP”

7

$-

(gebaksdecoratie)

à 53

* keukenmachine

"AN

er

id

*

A +

re

BEREIDEN

_

3

1. Maal de pistachenoten

nd

Wr

circa ] minuut fijn in de

a

x

keukenmachine. Rooster de

à

Me

gemalen pistachenoten in een

x

droge, hete koekenpan tot het

A

A,

Le

begint te geuren. Laat afkoelen.

2. Klop de pistachenoten met

>

de slagroom, gecondenseerde

melk en eventueel wat

kleurstof circa 5 minuten

a

met een mixer tot een romig

N

geheel. Schep het mengsel

in een diepvriesbak en zet

en

minimaal 4 uur in de diepvries.

Roer het ijs elk uur los met een

vork. 3. Schep met een (ijs)lepel

bolletjes van het ijs en schep

Hus

in een ijshoorntje. Prik rondom

W

k

hagelslag als stekels erin. Leg

eventueel een bloemetje erop

Mad

en serveer direct.

ns MR

Tip

Sneller klaar? Gebruik kant-en-

klaar pistache-roomijs.

voedingswaarde per stuk

Scan de QR-code

600 kcal, vet 43 g (waarvan

om naar het

verzadigd 20 g), koolhydraten

recept te gaan

38 g, eiwit 13 g, vezels 4 g,

zout 0,2 g

612020 happen (03)